АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 222
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
inedica, питай мила да видим дали ще каже че е от това че бебо слиза надолу Rolling Eyes Поне аз си мисля че е от това но знае ли човек....
mary_jane, радвам се че си добре мила Simple Smile Отдавна ен беше писала мисля  newsm78
sirenna,не само в неделя и вчера си беше така а сега и като росим ептем ще запустее чата .... е ще се взлиза но не като сега  Party

# 91
Момичета, купували ли сте си помпа за кърма за болницата?
Аз много се колебая, защото ако нямам кърма ще ми е излишен не малък разход. А пък Ди казва, че без нея е кофти. А каква е разликата между http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=1212
и
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=131&products_id=748????

Мисля си за малката като за всеки случай?!?

# 92
  • София
Сигурно има голяма разлика като се има в предвид и цената!
Аз специално съм се спряла на АВЕНТ!
И в случая искам да питам шишетата на Би Фрий стават ли за помпата на Авент?
Чудя се ако взема помпа без шишетата дали ще стават на Би за да си взема от тях или направо да си взема помпата с шипетата на Авент?

# 93
Тони, Бифри не стават с Авент.Трябва да си вземеш всичко на една марка.Само дето май Би фри нямат помпа, така че май остава Авент Heart Eyes

# 94
  • София
Мерси Ади! Heart Eyes
Срещата ще остане за утре май! Аз нещо нямам настроение и така....
Ядосвам си се и за какво..........
Утре като си платя телефона ще ти се обадя да се разберем нещо за тези дни или за утре че аз съм и на зъболекар пак  Confused от 15.30!

# 95
Димяни, предварително ли ще я купуваш?
И на мен ми казаха, че тя е най-хубава.

# 96
  • София
Ами да мисля тези дни да я взема и след като родя да ми я донесат! Peace
Решила съм в болницата на тръгване да си нося само най-важните неща а всичко др за мен и за бебо след като родя! Приготвила съм го и съм казала къде е за да знаят!

# 97
аз си взех тази на Чико и я слагам задължително в чантата за болницата. не виждам смисъл да купувам пердварително скъпа помпа - може и въобще да не ми потрябва или пък само за болницата. ако видя, че много често я ползвам, тогава бих купила нещо по-скъпо. и силиконови зърна съм си взела за болницата. незнам само как ще ги опазя да са стерилни

# 98
Здравейте,

Всички мами, които са в София и са решили да си купуват помпата на Авент с шишенцата могат да я намерят по- евтино в една аптека на ул. "Бачо Киро" - http://bgmaps.com/map.asp?sid=145a670bec43df39fbfbc8e2b3925ad6&a … x=0&start.y=0. Цената е 73,80, защото я продават с 10 %-ва отстъпка.
На всички други места е от 82.00 до 92.00 лв. Аз бях решила да си купувам друга, по евтина, но на няколко пъти в магазини и аптеки се намираха случайни хора/ в повечето случаи мъже/, които ми казаха да си взема Авнт, защото първоначално са взели по-евтини и им се наложило после да купят Авент, защото вършела значително по-добра работа от останалите.

# 99
Дими, да ти кажа не съм сигурна дали болките без стягане са контакция. В книгата пише стягане с болка, която идва остро и спира все едно не е била. Всички ме уверяват, че е толкова особено, че няма да я сбъркам.Едни я описват като стягащ колан, други вкръста, други яв яйчника.  Аз днес имам тези болки като при цикъл, но ги имах и преди - още от 5-6месе. По няколко дни. Сега ме пробожда едно шилце ниско долу безразборноSimple Smile)) В сряда съм на моята. Този път ще ме бръкне да види положението.
Да ви кажа изморих се от жега и въпроси в душата  bouquet Ненавиждам неделите и лятотоSimple Smile))
ДА, добре е да имате две чантички. Едната само за раждането, а после да дойдат с останалите нща - за бебо и нас.
А за помпата. Аз имам от леля си тази на авент с малки авентски шишета. Но мися да ми я донесат след като родя, за да са я стерилизирали.

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 18:23 от Тиги-Мигъл

# 100
Спокойно, аз сутринта съм на консултация, но съм от рано.После ще се чуем.
За какво се ядосваш пак?Я по-спокойно, изкарай си доволно последните дни с тумбака Heart Eyes

Момичета да ви кажа-от 2 дни получавам много странни усещания.Корема ми става на камък,чак бебка се очертава, но не ме боли, ами получавам едно такова като гадене чак в гърлото, много е гадно.За 1 час поне 2 пъти ми се случва.На вас случвало ли ви се е?

За кърменето и аз не знам-много ме е страх.Четох иначе, че ако бебето е поставено правилно на гърдата не боли, ама в нашите болници кой да обясни кое как става #Crazy

# 101
Спокойно, аз сутринта съм на консултация, но съм от рано.После ще се чуем.
За какво се ядосваш пак?Я по-спокойно, изкарай си доволно последните дни с тумбака Heart Eyes

Момичета да ви кажа-от 2 дни получавам много странни усещания.Корема ми става на камък,чак бебка се очертава, но не ме боли, ами получавам едно такова като гадене чак в гърлото, много е гадно.За 1 час поне 2 пъти ми се случва.На вас случвало ли ви се е?

За кърменето и аз не знам-много ме е страх.Четох иначе, че ако бебето е поставено правилно на гърдата не боли, ама в нашите болници кой да обясни кое как става #Crazy

ади да не си следващата ти с бебе Mr. Green

# 102
А за помпата, аз си я взех тази на Авент-ама да ви кажа нещо не ми изглежда да прави хубав вакуум.Незнам, дано да е добра newsm78

# 103
Франи, стига бе Heart EyesНе, че вече не искам, ама поне още седмица да устискам, да вляза в 9 и после съм съгласна. Laughing

# 104
Щом не болят, а е само втърдяване, май са подготвителните контракции на Бракстън-Хикс.
моето бебе вече явно е голямо и чак ми прималява някой път като се разшава много. но ен съм имала втърдяване на корема .само болки, понякога силнички. на като е много ниско незнам дали притиска нещо или са контракции  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт