АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Ланкър, планините Овнерог
Di, не ме разбирай погрешно, но защо адаптирано мляко, щом имаш все пак кърма? Не става ли да го храниш с изцедената кърма?

# 76
Герка ,пази се бе мила,внимавай повече вече сме към края и се иска повече предпазливост!Лягай си сега и почивай!

# 77
  • Видин
Ди, много вълнуващ разказ. Сигурно това е най-хубавото нещо на света. И аз забелязвам в Видин, че има тенденция към преждевременни раждания. Само да са живи и здрави. Това е важното.

# 78
Ивче, в кърмаческия има много хубави статии за всички проблеми с кърменето. Ако искаш погледни, поне основните неща да знаеш.

# 79
  • Пловдив
Ади аз не го къпя-страх ме е.Снощи майка го изкъпа.Добре,че са нашите и мъжо-много ми помагат.Аз иначе ходя като зомби-много ми се спи.Имам и малко болки,но горе долу съм добре.
Бях качила около 10 килограма.
Гита аз изцеждам и го храня с кърма, той  трябва да изяжда 60-70мл.,а аз понякога имам само 30мл. и другите 30 дохранвам с АМ.
Прочетете повече за кърменето,защото на мен нищо не ми обясниха и много се измъчих.Една сестра така ми стиска гърдите,че щях да се разрева,виках си,че е по-болезнено и от операцията.
А за секциото не се притеснявайте-щом аз издържах,значи всеки може.И в болницата не беше чак толкова зле.Мислих си,че ще ме хване следродилна депресия още там,но нямаше такова нещо.Като си гушнеш бебенцето и всичко забравяш.

# 80
Благодарим ти, ДИ! Не съм подозирала, че новината за първото бебе така ще ме развълнува и отрезви. Понякога си мисля, че съм в сън и раждането се отдалечава (то е защото преди много се страхувах да не тръгне преждевремнно). Снощи след твоята новина се възродих малко емоционално. Да, и аз съм чувала, че кърменето е по-голяо препятствие от раждането в началото. Бъди много настоятелна и слушай съветите.
Снощи съм спала на пресекулки и все си предствях как ви пиша СМС, че съм родила. Много странно.
Сънувах бебенцето. Беше мъничко и пъхнато в нещо като играчка. Аз го извадих, то се събуди и тръгнах да го къпя. Ама беше като детска играчка малко и ме лгедаше. Мъжа ми вика, че явно бил малък като "ягода от компот".  Laughing
Страхът си отива полекичка. Чувствам се като изтръпнала и в нереалност -странични ефекти на бремнността и характера миSimple Smile)))))

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 15:46 от Тиги-Мигъл

# 81
  • София
Герка внимавай мила!  Praynig
Аз сега ходих до един мазагин,че нямах нищо за готвене и сега вече може да си легна блажено!
Ди направо ти завиждам че си гушкаш бебо и това си е  Mr. Green
Аз нямам търпение вече.... а и ме е страх  Rolling Eyesобаче си мисля че като го видя наистина ще забравя за преживяното! Heart Eyes
И мен ще ме е страх в началото да го къпя сама,така мисля.... Whistling
Сега до като отидох и докато се върнах от магазина пак имах 3 контракцийки! Ще видим в вторник какво ще каже доктора като му кажа какво е положението! Thinking
Беличка наистина се губи но ако имаше нещо щеше да е уведомила някой сигирна съм! Naughty
МА то не се губи само тя..... newsm78 Много са нещо....

# 82
Гера, това с падането е много тежко. Миличката. Малко са другите тревоги, та и това.
Дими, марианамама, мога ли да ви питам как ви болят тези контракции. Заедно със стягането ли е болката, пронизваща ли е, къде е? Аз имам дълги болки в кръста и яйчниците, а не само при контракция. Ама това ли е? Иначе моит контракции са чести и много се стяга коремчето. Самото стягане е осезаемо, ама чак не боли. Стискам ви палци! Моят бебо май се обърна и сега свободно си ме рита гръбнака
Индеция, това ниско долу,което те прерязва може ли да е нещо от пикочопроводните пътища - сега в тия жеги настиваме също. Да не е цистит?

Последна редакция: нд, 15 юли 2007, 15:46 от Тиги-Мигъл

# 83
едва ли е от цистит, защото преди да забременея съм имала няколко пъти и знам какво е усещането. Боли най-вече при уриниране. А сега рязко ме пронизва, спирам на място и замръзвам направо, и така само няколко секунди и отминава все едно нищо не е станало.

# 84
  • Пловдив
inedica и аз имам същото усещане.Мисля си че е цистит-невярвам да е инфекция защото точно сега пия антибиотик и слагам свещички.А може и бебето да натиска по силно.

# 85
  • София
Тиги не знам как да ти обясня точно каква е болката ми Rolling Eyes просто все едно ще ми идва..... все едно съм в цикъл! Но не винаги изпитвам болка при стягане на коремчето,понякога и без стаягане получавам болка и не знам дали това също е контракция Rolling Eyes но няма какво друго да е! А болката ми е ниско долу точно там където започва извивакта на корема ми!
Когато ходя пък от няколко дни предимно вечер изпитвам много неприятно чувсто пак ниско долу и едвам се движа  ooooh! сигурно бебо слиза вече надолу ,не знам!
В вторник съм на консултация и ще видим Simple Smile Моля се само секрета от микробиологията да ми е чист  Praynig ,че до сега не съм имала проблеми но кават че често в последния месец се получават някакви коки и гъби гадни Crossing Arms

# 86
В неделя е много пусто тук!!!! newsm78

# 87
 ЧЕСТОТО на нашата първа мама, да й е живо и здраво бебчето и бъдете много щастливи.
 Момичета в петък бях на преглед и бебка все още е седалищна. Мислите ли че докато влезна в деветия месец ще се обърне правилно. Аз много се надявам, защото искам да раждам по естествен път, но ако остане така няма да рискувам до последния момент да чакам да се обърне и ще планувам секцио.
 За уикенда ходихме една голяма компания в един много красив комплекс в Родопите, близо до село Мостово (голяма газария), а ако знаете как се стига до там, сигурно някой ще ме помисли за луда да тръгна. До комплекса има пет километра черен път със големи трапове и дупки абе въпбще голямо друсане беше на отиване и на връщане. Постоянно бях като вдървена на седалката и само си придържах корема да не се друса, но честно казано малко трудно ми беше това пътуване, постоянно се гледах в краката да не би да ми се пукне мехура без да усетя Laughing Слава богу всичко мина ОК и се прибрахме благополучно, а иначе почивката ми се отрази много добре.

# 88
Лелеееее, пускам си преди малко скайпа и какво мислите че виждам? "ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ БЕБЧЕ"!!! И хоп ... веднага във форума ... да търся кой е! А то мама с моя термин  Shocked
Di83 да ви е жив и здрав бебока и много да ви радва! Дано датата му на раждане и това, че е първото наше бебче му донесе много щастие и късмет в живота!!!  Hug

mary_jane добре е че си си починала. Само се пази много  Naughty

# 89
inedica и аз имам същото усещане.Мисля си че е цистит-невярвам да е инфекция защото точно сега пия антибиотик и слагам свещички.А може и бебето да натиска по силно.
Аз си мисля, че просто бебо се е наместил надолу и затова ме срязва. Правих изследвания тази седмица и единствено имам кристали пикочна киселина, за които док каза че са съвсем нормални и всички имат. Нямам бактерии и т.н. и нямам признаци за цистит - болезнено и парещо уриниране. А и не ме боли постоянно. И болката е там, където Димяни описва - линията точно под корема.

Утре рано сутрин съм на преглед и ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт