АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!!!
Аз ставах в 3 часа до WC и като се разсъних,бях толкова бодра че можех да правя всичко,а си легнах към един.После тъкмо задрямах и на мъжо тела взе да пее,че е пет часа и е време за риба.Станах да го изпратя и пак не ми се спи,обаче като съм се отпуснала ехеее та чак до сега голям сън направих.Току що ставам и направо тук сядам,за да чета новостите.И малко обаче ме наболява гърлото,което е лошо!!!
babylove,много сладки покупки и къщичката е много яка!!!Честито!
Аз мисля тази седмица да пераа вече нашите дрешки и преди това ще ги снимам!!!

# 61
  • Пловдив
Здравейте момичета.Много ви благодаря за пожеланията,страшно сте мили.Стилиянко спи,а нашите и мъжо излезнаха и затова влизам да ви видя и да ви кажа да се стягате.Цялото родилно беше пълно с преждевременно родени бебета.В моята стая едната жена беше с термин 17.08,а другата с 25.07.И на двете децата бяха добре.
ще ви разкажа за бързо за моето раждане.На 6-ти цял ден ми беше лошо.Причерняваше ми,не ми се ядеше,но следобед се разходихме и си купих нощница за болницата,макар да мислех,че е още рано и три чифта бабешки гащи.Вечерта ми попремина и започнахне да се оправяме с мъжо да си лягаме(нашите вече си бяха легнали).В момента,в който легах усетих как бебето се размърда,много ме заболя корема,нещо все едно се пукна и ми потека отдолу течност.Аз веднага станах и тръгнах към тоалетната,а мъжа ми ме пита ''Какво стана,напика ли се?''Викам му ''Не,не ми се пикае.''-а по краката ми тече топла водичка.Казвам му ''Викай майка''.А аз през това време хем се смея,хем рева.Като дойде майка и казах,че са ми изтекли водите,а тя -да се обличаме.Ние сме близо до болницата и татко ни закара.Като ме приеха им казах,че са ми изтекли водите и бебето е седалищно.Лекарката ме прегледа и каза,че съм с 4-ри см. разкритие обаче нямах никакви болки.После ме прегледа и друг лекар и каза,че бебето е седалищно крачно и ме попита,дали съм съгласна на операция.Казах ''Ако е по-добре за бебето-да.''И започнаха да ме подготвят за секциото.Имах чувството,че всичко ми на за секунди.

# 62
  • Пловдив
Пускам го на два пъти,защото няма да ми стигне времето да го напиша.
Толкова много го мислих това секцио,а мина много бързо.След операцията бях в упойка и чувах как анестезиолога ми вика ''Даниела,събуди се,че дъщеря ти те чака.''И след малко някой друг казва ''Син има,син''.После гледам как баща ми и мъжа ми ме вдигат с един чершаф,но аз ги познах само по цветовете на блузите.
По-късно една жена ми донесе бебето.Аз гледам,е носи нещо,но не мога да позная,че това е бебе.Той толкова мъничък.Като го видях забравих и за болки и за обстановка и за всичко.

# 63
Лелеееееее Ди, направо ще се разплача.Страхотно.
Знаеш ли, май трябва да си смениш лентичката-пише ,че ти остават 22 дни, ама вие вече стартирахте друг етап baby_neutral

Кога ще ни качиш снимки, как се справяте с кърменето?

# 64
Оооооооооо, страшно вълнуващо. Ди, разказвай, разказвай всеки път когато можеш. Ще чакаме! Чудесно е че всичко е минало леко.

# 65
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!!! Само се отчитам, за да не ми препишете раждане. Какво ли не правя вече, а то не ще да излиза. Сигурно пак ще пренося. Нали казват, че по принцип момичетата не бързат да излизат. Така бях първия път, май пак ще е така.

Ди, много е хубаво, че тези бързи бебчета са добре. Не само при вас на 07.07 е имало бум на преждевременно родени бебоци. В Шейново тогава е било живо чудо. На един приятел му се роди дъщеря тогава и беше снимал с телефона си пълния коридор на б-цата с колички с бебета. Поне над 20бр. бяха. Супер гледка.

# 66
  • Пловдив
Ами не беше много леко,но мина.щяха да ни изпишат на 6-тия ден,но аз сутринта преди визитация прокървих доста обилно и ни изписаха на 8-мия.Сега отивам  да нахраня малкия с адаптирано мляко,защото от мен не иска да суче.А после ще се изцеждам.Помислете си хубаво,дали да не си купите предварително помпа.Ако си бях взела,щях да си спестя много болки в болницата.Купих си на Бертони за 20 лв. и ми върши супер работа.После пак ще се включа,че мъжо се сърди.Приятен ден на всички.

# 67
Ди, много хубав разказ!

# 68
  • ГОре на черешата...
Здравейте, тумбачета  bouquet!
Мен днес ми е супер мързеливо, спи ми се, мисля да полегна.
Кроки, пак ще го пратя, но не сега...

Ако не влезна до довечера - стискайте палци утре за ЖК-то.

# 69
ди83 разплаках сеееееееееееее Blush

# 70
  • София
Здравейте Simple Smile и аз да се отчета  Peace
Di83  много мило ми прозвуча всичко което изчетох и за пореден път се развалнувах много силно! Heart Eyes  Hug И аз нямам търпение да си гуша бебо вече  Heart Eyes
Ади аз не посвърших малко работа с майка и сега ще си полегна да почина не ти се обадих че бременната ми глава е забравила че има неплатена сметка ...... и от сутринта установих че съм с спрян телефон Rolling Eyes
Енти добре че се появи Simple Smile викам да не си избързала нещо Party
Аз от сутринта имам 4,5 контракции само леко болезнени но да видим какво ще е до вечврта!
Сега ще си полегна малко да почина и по късно ще се включа пак! Лек ден!  Flutter 

# 71
  • Пловдив
Всички пак излезнаха.Едвам нахраних малкия.Кара жълтеница и само спи.
Аз пък да ви успокоя за килограмите.Не съм се теглила,но вече не ми личи,че съм била бременна.чувала съм,че при секциото бавно се прибира корема,но моя изглежда все едно съм преяла.Няма и следа от бузите и гушката,които имах.Но все пак гладувах четири дни в болницата.След секциото изядох един кроасан и лекарите много ми се караха.
Свекървата е дошла на гости от Пещера и сега ми говори докато аз ви пиша.

# 72
Здравейте! Ди, разказа е много вълнуващ, хем съм го преживяла хям пак ме развълнува  Heart Eyes

Да ви се оплача, че преди малко много лошо паднах пред блока и сега съм с подуто коляно и глезен, много ме боли, но за щастие са само разтегнати връзки. И аз като Кроки съм много почерняла и не можех да рзбера дали съм синя, а на всичкото отгоре съм толкова дебела и подута, че не се разбира дали ми се подува от падането  Crazy  Добре, че се задържах на 4 крака и не си ударих корема, но явно съм стреснала бебка, че досега хълцаше миличката  Sad

# 73
Ди, как го гушкаш, къпеш и обличаш това мъниче Heart EyesНе те ли е страх.
Ох, сигурно е супер, чувството.

Ти колко спокойно го разказваш, все едно не се е случило на теб.
Колко кг беше качила, та сега не ти личи newsm78

# 74
Гера, пази се бе миличка!!!!
Аз имам един много тревожен въпрос - КЪДЕ Е БЕЛИЧКА, няма я на icq и тук не е писала...?ако до довечера не се появи ще и звъня! Crossing Arms Naughty
Честито бебче на Ди!Да ти е живо и здравичко!
Абе мами мене взе да ме тревожи това с бебето че не иска да суче от мамата, все повече мами чувам да се оплакват от това, хайде предлагайте как да решим този проблем ако се появи!

Общи условия

Активация на акаунт