АВГУСТ месец не дочака на 07.07.07 то изплака

• 11 221
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
DI83,

Честито бебче Simple Smile. Пожелавам ти да расте здрав, красив и много умен мъж Simple Smile.

Момичета,
Благодаря за топлото посрещане. Забравила съм да напиша, че това ми е първо раждане и възнамерявам да родя в Майчин дом - София и да се възползвам от новата възможност за избор на екип. Поради висок диоптър и тесен таз сме планирали секцио на 10.08, ако бебока изтраее до тогава Simple Smile. Лекарите казаха, че изобщо не бързал да излиза, защото плацентата ни била 1-ва степен, доплера бил добре и т.н., но никога не се знае newsm78.
Поздрави на всички ранобудни и недотам мами Simple Smile

# 46
добро утро и от мен  Grinning
Теди мъж ти е за бой - ще си гледа телефона акто не чува. моят хуубавец искаше да ходи извън града на плаж с приятели - разбирай, че го няма от сутринта до 5 следобед. ама щял и телефоан да си остави в къщи, че да не му го откраднели на плажа. брейй, като ми кипна. ама уж кротко му обясних, че ще ми седи сега до г*а и толкоз  Crossing Arms и на мен не ми е приятно, че не мога да излизам както преди, ама и той като трябав ще се ограничава. ами не се става лесно татко я  Laughing иначе и аз мислех да го заплашвам, че няма да му се обадя, ако тръгна към болницата  hahaha

# 47
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Ей, ама никой няма в темичката в неделя сутрин  Simple Smile

Да сервирам кафето

Днес мислим да се пробваме за басейн, но по-късно, че нещо слънцето ту се скрива-ту се показва  Rolling Eyes

Хубав ден   bouquet Дали няма да има новини за нови бебчета по-късно  Crazy

# 48
  • София
О Господи!!!

Ди83: ЧЕСТИТО СЛАДКО БЕБЧЕ !!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, ДА ВИ РАДВА, ДА РАСТЕ УСМИХНАТО И МНОГО ОБИЧАНО!!!

Аз се шашардисах като прочетох заглавието.

Леле..много се радвам.

Как сте мили мами, все още нямам нет аз, ама тая седмица със сигурност вече ще се уредя, защото не искам да изпусна най-важния момент  Laughing
Днес или утре ще правим покупките за бебо вече..че си дойде време. Даже и чанта ще стягам, нищо. че още не знам къде е шейново.. Joy

По-късно ще пиша пак, целувки  Heart Eyes

# 49
добро утро Hug

иви  love001

# 50
здравей енти Hug
айде 4е по4нах ме и теб да те мислим дет непишеш Peace

# 51
  • Бургас
Добро утро на всички.
Вече с нетърпение отварям темата да видя дали сме увеличили отбора.
mentina благодаря за кафенцето много примамливо изглежда.
babylove,Франи много хубаво неща сте взели на бебчетата,с радост да си ги ползвате.
Аз няма да снимам покупките защото дрехите са страшно много а по големите неща са от баткото и каката няма смисъл да купуваме.
Енти хайде бе какво ни направи с тоя нет много ни липсваш вече.
А сега някой да ми каже какво става с бобченка никаква я няма да не е на почивка нещо да свирка че се притесних.

# 52

А сега някой да ми каже какво става с бобченка никаква я няма да не е на почивка нещо да свирка че се притесних.

и тя се позагуби нещо не идва налиния може с нет проблеми да има newsm78

# 53
Добро утро мацки! Hug
Честито бебенце на Ди83!Да е жив и здрав малкият сладур Стилиян и много много да те радва! Hug  bouquet Grinning
Сори ,4е толкова дълго отсъствах.За шок и ужас на лекарите  ходя на плаж всеки ден с гостите ни ,които решиха да удължат почивката си почти с една седмица! Crazy За мой късмет това ми е много приятно!И са тук с беб4ето си ,което е една приказка на 9м.Учим се от тях как да го къпем и сменяме пелените- Grinning Grinning Grinning О,доста сложно ми е все още!
Утре си тръгват и ще се включвам по-активно!
Франи ,още не съм разгледала покупките ,но се радвам ,4е най-накрая се престрашихте!И м/у другото ме изпревари с кошарката-нашата пристига във вторник -забавихме го заради гостите!
Боже ,не ми се вярва ,4е след две седмици е мой ред да раждам! #Crazy newsm78 Много ми е странно!Бяхме си заплюли датата 28.07 ,но нещо ве4е ме дърпа кум 1.08! Crazy
Поздрави на Беличка!Пращах ти много положителна енергия! Hug  bouquet
Мариеткаааа,не ми се отвори албум4ето ти! Cry

# 54
Добро утро! smile3525
Все по-трудно ставам сутрин. Първо защото спим на земята и едва вдигам тялото си, а и мноооооооого ми се спи.

Ivy, благодаря за съветите. Аз съм бивше софианче и сега започвам да се сблъсквам с проблемите на морето. Вчера си купих един препарат срещу варовик и реших да измия банята. Иначе чисти супер, но фугите взеха да се пенят  Shocked. Другият път по-внимателно. Видях и че под чекмеджето на пералнята се е събрала някаква чернилка, пердполагам че със същия произход. Отивам да се боря с него. Кой знае още къде има, но се вижда  Crossing Arms

# 55
Добро утро, момичета!!!
До сега нямах нет, рестартирах рутери, компютри и с малко търпение - стана работата!
Днес ще излизам на 1вата разходка на бебе София, писах ви, че на 2ри се родиха 2 бебета на мои приятели. Е днес едната малката принцеса ще си разходи количката за 1ви път. Много ми е нетърпеливо да я видя.
За моето бебе се чувствам все по-спокойна, че ще дочака 24ти, когато трябва да сме в болницата. Като се замисля - само 10 дена!!! Днес ще ходя и на запис, така че може и да имам още новини за по-късничко
Inedica, и ние спяхме на земята до преди 10тина дни и ми беше мъка. Сега поне спя малко повече (болбата със ставането е по-малко).
Крокодил, блазе ти за плажа и моренцето всеки ден!
Да сте в прекрасно настроение ви пожелавам и по-малко да се поддавате на хормоналния дракон!     

# 56
  • Габрово
 ::balon::Di83 честито бебче!!!!!!!!!Да е живо,здраво и красиво!!!!!!!!!!!!!!Много се радвам за теб пожелавам ти всичко най-хубаво и много радостни моменти от тук натакък!!!!!!!!!!!!!!!

# 57
крокито еее толкова 4ерна 4е незнам като отиде да ражда да не я объркат с циганките Joy

# 58
  • Габрово
Franito(Валентина) много яки  покупки си направила.Много ми хареса всичко .....................абе супер са!!!!!!!!!!

# 59
И аз да кажа "Добро утро" Heart Eyes

Цяла нощ си мислех си Ди83-направо мнооооооооооооого се радвам.

Ама се чудя как така ти изтекоха водите, нямаше ли контракции, паднала тапа, разни такива работи от книгите newsm78
Как се справяте иначе с големия човек?Сигурно е страхотно да го гледаш малкото мишле как си кротува в пухеното легло Blush
Ди, качи ни и снимки да го видим нашия водач в листата на августките baby_neutral

Аз да викажа пак не можах да спя, бебка вчера имам чувството, че 24 часа не се спря, но днес за сега е кротушка.Макар че, по ми харесва като мърда, поне знам, че всичко е наред.

Тони, като се оправиш, звънни, може и пица пак да си похапнем или да пиинем по нещо

Общи условия

Активация на акаунт