кукленски кьщи

• 23 627
  • 410
  •   1
Отговори
# 180
Despina, точно такива неща има при нас в изобилие и всевъзможни цветове и разновидности, но на двойна цена  #2gunfire (2 лв.)

# 181
Гая,Моля те  покажи нещо направено от твоята позната.Пазара все ми е пред очите.

# 182
това твоя позната ли е newsm78 разкажи нещо за нея  Praynig щандът  със зеленчуци е направо малко произведение на изкуството!

# 183
  • София
Момичетааа,къде сте.Никой не показва нищо ново Rolling Eyes
Аз да се отчета.Ударих две ръце латекс,избрах тапети,и сега чакам да изсъхне латекса,че да лепя. hahaha
Май скоро ще ми е готова къщичката.
Вие докъде стигнахте? newsm78

# 184
Аз тепърва ще я почвам, че сега се прибрах и събирам материали.

# 185
аз залепих керемидките и чакам да изсьхнат,направих ги с гранитни люспи от Мираж

# 186
пробвам дали ще мога да кача картинка

ама не стана
как ги качвате картинките?

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 21:08 от ra4eto

# 187
  • София
Раче,първо качи снимката в snimka.bg,и после дай линк към нея. Grinning

# 188
# 189
# 190
# 191
 newsm45 newsm45 newsm09
днес няма никой

# 192
аз съм тук, но нещо ме грабнаха други задължения и изоставих моята къщурка  Rolling Eyes

Уна, какви тапети избра - аз мислех за себе си, че трябва да бъдат с мноооого ситни шарчици, иначе ще стане грозно  Mr. Green

Раче, какво стана с твоите снимки - качи ли нещо в снимка.бг! може и на сайта на дъщеря си да качиш, важното е да покажеш  Peace

# 193
  • София
Да,Снежинке,тапетите са с малки шарки.Намерих такава готова салфетка и ги залепих. Peace
Снощи със съкровището направихме тавана и сложихме лампата.Остава днес да направя пода,и ще съм почти готова.Такъв пипкеш е,че все едно правихме ремонт на голяма стая,толкова време отиде. hahaha
Гледам да я завърша днес,утре,че после заминавам извън София. Grinning

# 194
нямам търпение вече да покажеш  Flutter сигурно е станало супер  Rolling Eyes  Hug

ти всъщност така и не показа кутията де  Rolling Eyes

не се бях сетила за салфетка за тапети  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт