кукленски кьщи

• 23 630
  • 410
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Момичета пишете и показвайте, моля Praynig.
Цял ден рефрешвам форума за да видя, дали има мнения по тая много любима моя тема. Hug
Досега си нямах представа колко много хора по света се занимават с такива къщички и дори са направили бизнес от производството на разни елементи за тях.

# 196
Здравейте,
аз се занимавам с направата на пода на кухнята и мисля, че почти е завършен.
За съжаление не мога да ви покажа кухнята и другите нещица, които си изрових, защото нямам възможност да поставя снимките.
Ходих вчера до онзи магазин в София и направих една обща снимка, но май няма да се види почти нищо, защото нещицата са толкова дребнички.

# 197
  • Варна
Това е един руски сайт за качване на снимки. Регистрирате се и ги качвате, а после ги пускате. Могат да се качват по много снимки наведнъж, само трябва да архивирани в zip формат, а самите снимки да са JPG. Определено е по-бърз от снимка бг и другите български сайтове.

# 198

регистрирай се ,че сайта е  на бьлгарски

mylivepage.com
влез от тук
http://velina.mylivepage.com/image/index
горе регистрация

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 12:11 от ra4eto

# 199
Проблема ми е, че вкъщи ми спряха Интернета, а в офиса нямам програмата и кабела за инсталиране на снимките ми от GSM-a.
 Peace Да се похваля, пода на кухнята и WC-то са ми е готови.
Решила съм част от секцията да бъде къщата.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 12:21 от mycynkata

# 200
  • София
Ох,и аз съм готова с пода. CrazyВ крайна сметка се отказах от вносния теракот,защото не ми пасваше цветово,а направих един друг номер за да изглежда като теракот. GrinningЧакам да изсъхне лепилото,и ще се нанасям. hahaha

# 201
  • София
А,че се сетих.
Деспина,какво стана с дървените мебели,имаш ли някаква информация? newsm78
Снежинке,в крайна сметка кутията я боядисах само отвътре,за да има светла основа за тапетите(декупажа),а отвън я оставих автентична и стара. Grinning

Р.Р.Моля някой да ми обясни как става маркирането в черно на името на човека,към който се обръщам.Снежинке,може би ти? Hug

# 202
Уна   Mr. Green не съм Снежинка, но съм на разположение Hug
Маркираш с мишката и натискаш бутончето В- първо е.
Пробвай и другите бутончета Wink и преди да публикуваш виж как изглежда с бутона Предварителен преглед.

# 203
  • София
Благодаря Мимиту с кирилизацияbouquet

# 204
Аз за плочките по пода съм използвала цветен картон и уроците по пачуърк / Wink и те да влезнат в употреба/.

# 205
eeeeeeee, много ми раздразнихте вече любопитството! показвайте де  Hug

аз сега гледам Деби Травис по Тв7 и там дават невероятни идеи - някои може да използваме за нашите къщурки  Rolling Eyes

уф, аз изоставам  Blush

# 206
  • Варна
Нищо не стана за мебелите. Жената питала в склада и собственика му казал, че той ги вземал от Трявна. Там някой ги произвеждал и му ги пращал, но му излизали скъпи и затова вече не зареждал Т.е. явно сме говорили за различни неща с нея, защото тези които аз бях видяла бяха по 2лв и бяха китайски. Сега остава да приобщим към идеята някоя мама от Трявна Mr. Green, която да потърси дали при тях няма такива неща.

# 207
Dеспина ,виж срещу пощата има магазинче за сувенири едно мьничко невзрачно има много малки сувенири индииски и др.има  и магнити за хладилник ,има едно порцеланово сервизче в син и бял цвят,от 5.50лв/чиния,чайник и 4чашки/
има малки вазички и напрастници в един цвят
,но за мен идват големички ,моят а кьщичка е много малка  ,колкото изправен химикал
мебели един обеща 48части но иска 16лв.но каза, че до седмица ще ходи за стока/продава зад часовника пазарчето за сувенири/

# 208
аз бях в Трявна миналата седмица и доста пообиколих магазините, но не видях такива неща... ако ги има обаче, със сигурност ще са доста по-скъпи от китайските!

раче, чак ти завиждам за размерите! и аз искам толкова малка къща, но моята на този етап е по-голяма! е, следващата  Rolling Eyes тъкмо ще имам опит  Mr. Green

и да ви кажа, че май ще ме изгонят от вкъщи - днес следобед вместо да сготвя, аз познайте с какво се занимавах  hahaha след малко ще покажа!

а Раче, ти още нищо свое не си показала - само зарибявки  #Cussing out (или пак съм в заблуда)

# 209

това е рамка за картина и самата "картина", а отдолу виждате пода на новата ми къща  Rolling Eyes надявам се малко да наподобява ламинат  hahaha

а тук ви каня в новата ми гостна  Blush липсват малко мебели, но и това ще стане  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт