Отговори
# 30
Най-накрая да се включим и ние-както се вижда още НЕ спим Mr. Green

Ужасно ми е мъчно за Цура-настина това е най-тежкото Cry

Моето момиче има различно поведение всеки ден-както и всяка нощ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
  • Варна
Това моето не е човешко по това време на денонощието да дюндюркам огладняло дете и да се изявявам като ловец на комари. ужас! #Crazy

# 32
ние тазинощ на спахме хич добре. този път беше заради камен  Tired

сори, че се цепя от общото мнение, ама на мен пък хич не ми допадат шаренийките по първите странички на отчетните. нашата по-си ми харесва - семпла е някак. а и темп е права - много се затормозява всичко с тези снимки, картинки, движещи се изображения и т.н. иначе не ми се вързвайте - ако има желаещ, нека действа-злодейства със замах и да намята малко снимки Mr. Green

връщам се към текста си, че този път е хубаво и крайния срок да спазя  Mr. Green

# 33
men pyk super me kefqqqqt beeeee... става си като албумче на месе4ния отбор  Flutter и с тези статистики  Flutter
аз сигурно бих се справила,ама не смея - не ми е добре разпределено времето  Crazy

пуснах тема за мерките в кърмене и захранване - идете се от4етете  :
crazy:

# 34
  • България
Добро утро,
моето ще ме побърка.Не ще да спи.Само реве.Снощи баща и ме накара да я оставим малко в леглото й, защото ни побърка вече. Скъса се от рев, а и майка й с нея.....Иска само на ръце и на цица, ако може.... Тая сутрин пак порева порядъчно. Ето сега я взех да суче и почти спи,тече и мляко от устата  Laughing но ако я оставя, познайте какво ще стане. Щяла да се разглези така, ами ако я оставя да се дере, аз пък ще се побъркам  Rolling Eyes
Момичета, вируса е ужасен. Така като гледам повечето го минахме май. Сега ни е спаднал имунитета след раждането най-вероятно и веднага ги прихващаме тези гадове. Мен ме държа цяла седмица, кърмих без маска обаче.  После малката имаше малко хрема, но едва ли е от това. Сега почти се оправи.
Айде лек ден.
Лейди, да оздравяваш  Peace

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 08:26 от Тина78

# 35
и ние ще ходим на моренце - реших Flutter Heart Eyes  вижте тема и ако искате споделете Wink

абе камен4о не плака ли през деня по улици и заведенуия в солун? как го успокояваш? той биба иска ли?

мира рядко пла4е без прии4ина пу-пу  Heart Eyes

# 36
нинче - моите наблюдения върху бебешкия рев са, че ревът спира точно тогава, когато му дойде времето  Mr. Green поне при моите деца е така - без значение какво правя и как действам - давам ли цица, биберон, лашкам ли на ръце, в количка, в кенгуро, с и без капки за колики - детето ще реве точно толкоз, колкото то си реши. на заведения ходихме в климатизираните молове, така че поне пречката жега да я няма. едната вечерна кръчма /последната всъщност/ беше просто ужасна - камен хич не спря да реве. но това е - ние бяхме подготвени, че бебето там ще реве повече отколкото у дома или поне, че на нас ще ни се вижда повече, и така и беше  Mr. Green добрата новина е, че след целия рев през деня, нощем камен спеше чудесно - с едно-две нощни събуждания за хранене, които продължаваха буквално минутки. така че поне се понаспахме  Mr. Green

# 37
Да ,това за Цура е направо потресаващо,милата!
Вече и аз мога да се включа,вентилатора на компа се беше прецакали затова не можех да пиша.То и техниката отказва в тези жеги!Срещичката беше страхотна.Зарежда с енергия....искам пак!Желая ви приятна седмица,послушни и спящи бебоци!

# 38
добрутро:)

аз бях на Рибарица без бебето:) голем кеф ей! ходихме на пикник, пекохме разни джвъчки:) Тедата се изкефи много:) вечерта попихме малко:) и спах до 10,30 сутринта!!!

# 39
  • Варна
Момичета, мога ли да сложа RAID против комари в стаята където спи бебка?

# 40
аз не бих сложила. на чико има противокомарна серия!

# 41

Доколкото аз знам...не е много желателно. Аз специално купих на Chicco устройство против комари за стаята (включва се в контакта) и за количката (на батерии). Да ти кажа честно комарите и в стаята и около количката в парка си кръжат необезпокоявани.

# 42
Янче, не съм се похвалила за ЕБХ, щото не върви.Ясен напоследък е един нервак, дразни се,като го придържам да се изхожда и реших да преустановя опитите засега.Насила убост не става, нали така?По-нататък ще опитам пак.

Мойто явно е вирус, не мога да отида до лекарката заради р-ството.Ще уи звънна по телефона обаче.Гадост.Дано поне Ясен не прихване.

# 43

До кърмещите майки от София:

вижте тази тема :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206118.0

Последни новини от д-р Попиванова:

Нейното изследване е малко по-различно от това на УНИЦЕФ. Търсят се кърмачета на изключително кърмене до 6-я месец, на възраст от 0 до 6 м, но може и до годинка. Пари не се предлагат за участниците - няма такъв бюджет. Резултатите ще се сравнят, мисля, с другото изследване, така че ще могат да се направят някои сериозни изводи за децата на изключително кърмене и евентуално да се убедят някои педиатри, че то не е опасно за живота и здравето.

Изследванията ще текат в продължение на няколко седмици, по 2-3 майки на ден могат да се поемат в кабинета в Медицинска академия. Можете да се записвате на телефон, който ще изпращам на лични на всеки записал се в тази тема. Записването по телефона е всеки ден между 1:30 и 2, ще има човек, който ще ви впише в графика и ще договорите кога да отидете на място.

Моля, продължавайте да се записвате в тази тема. Трябват много хора. Това е един чудесен начин да подкрепите кърменето с нещо реално, което ще се отрази на възгледите на педиатрите!

# 44
Ето нещо много готино, смях се с глас :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206751.0

Прочетете " Кравешка задруга "-уникално е Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт