ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 293
  • 486
  •   1
Отговори
# 360
Обядвах 100 гр пуешко на Браво и 100 гр домат. Въобще тия дни не си харесвам менютата - много шунки и филета, по 60 гр въглехидрати - все плод, кисело мляко, бонус присъстват. Искам си електронния кантар вече, че изпадам в безтегловност вече..

# 361
  • София
Не че е толкова зле, но като съм 53 кг съм в супер форма...за това искам тях да си поддържам, но тялото ми определено си "обича" 55-те...и все към тях бяга.

# 362
  • Berlin
мм аз от млечните само кашкавал ям, адски рядко мляко, още по-рядко сирене (освен синьо). ементала си го броя за кашкавал Grinning месцето няма да намалям Grinning и без това не мога - обичам месо, обаче свинското е много калории.. а от пилешко ще ми пораснат крила още малко Grinning за довечера има свинско от бут от снощи, та ще похапна от него малко.

# 363
  • Варна
Тайс, видях та. Ко става с тебе?  Party

Горещо и страстно обичам пържола,н о ми се ядат аспержи. Разбира се, няма откъде да ги взема и тъ ще ги мечтая сега, докато ги намеря в някой маркет, догодина.. И нужда от нещо за изяждане има, но не е известна.
Бай съм, липсвам! Горе сррцето, ще спадне дупето!
Намасте! (Няма изкукал емотикон с чакра!)

# 364
  • Варна
Малини Heart Eyes, вижти каква хубава манжа намерих в Готварския, с любезното съдействие на Тина-Рина ви пущам малко разнообразие за вечеря или обяд или който когат му са дояде. У нас има Дунавия, довечерка първи ще го проба  chef

В тиган с мазнина (олио, зехтин или масло) се слага натрошено сирене "Дунавия", бърка се, прибавя се вода и се бърка, докато стане сос. Чукват се яйцата  и като се забулят, се поръсват с червен пипер. Сол не се слага. Време за приготвяне - 10 мин.

# 365
Момичета, при изчисляване на калориите се взема предвид грамажа на месото в сурово състояние Simple Smile
Явно наистина се очертава спонтанен рибен ден, защото снощи свалих от фризера една скумрия за днес, но ще я приготвя вечерта, та и аз съм на риба.

Тонимирка, много готина манджа, мерси, ще я пробвам!
Дени, благодаря и на теб за интересното заведение, ще го посетим Simple Smile

Поздрави на всички! Hug

# 366
Здравейте момичета Hug Hug Hug.
Днес рано от заранка си направих упражненията, ядах ябълка, взела джоб с орехи и ей на до сега маршарувах по магазините. Търсил на полвинка гащи, голямо маане на крачоли по центрото падна. Ама успех голям онуй мойто иска милитъри, ей ти на милитъри гащи, по пътя забърсах и два потника изрязанки в бежово и дзилено, да мий секси мъжлето Heart Eyes. После ми съ скапа инсулина, то много зор ви казвам и съ отбих да вкарам едно фрапенце в едно кръчменце Confused, признавам си без бой. Седях, седях та съ сетих, че в "Цезър и Клеопатра" вече са тръгнали намаленията и беж до там, забърсах още гащи на мъжО, малко по отдолни, един бански за него и един за мен, ей тъй за награда Joy, купих едни ребърца от "Пикадили", туй ши ний вечерята. А междувременно преди малко хапнах един омлет с извара, че то само орехи не е удобно. Оф, сега уморен и доволен  Crazy, сигур съм изхабил 2000 калории от одене насам-натам. Thinking

# 367
Тони, чудесна манджа Hug Утре ще я пробвам за обяд.

Вече няма да има нямах време, ни можах..днеска вече работат е сериозна.Онуй 59 са загуби и сега вида пак 6 отпреде и съм бясна на слабия си характер.За да не се окажа без време и подходяща храна одеве бях в магазина и си купих 300гр суров лешник, 300гр сурови бадеми 2 пакетчета краве масло и 1 данонена сметана и от утре влизам здраво в играта. newsm68 newsm68 newsm68 smile3508 smile3508 Няма шест-пит вече и да ям такива обеди като една краставица и парче кашкавал.Това е положението..каня се и все няма време.От утре съм отпуска и ще си създам правилни навици.Пазаруване веднъж или два пъти седмично и зареждам подходящите храни на порции и после само вадя от хладилника и ям Laughing

Това исках да ви споделя.Олекна ми!

# 368
Calories Eaten Today
     grams     cals    %total
Total:         1601     
Fat:    101     907     58%
Carbs: 69     274     17%
Protein:99     396     25%

Днес се справих  по-добре.Макар, че мислех да си намаля калориите на 1550.Ама и така се ядва!

# 369
  • Варна
Аз пък тая вечер изядох много сладки-без причина, нито ми е депресионно, нито ми е тъжно-даже ми е весело, днес какво весело беше...наистина весело, ама то цял ден се разправям с двама весели човеци и ми развеселиха душицата и на мен
Сега пия вода, щото сладкото яко ме подпали. Няма да се оправдаваам, едни 5 кила имам да свалям-ще ги сваля, просто няма да е този месец Wink Утре незнам какво ще ям, нито хладилника ми има ядене, нито знам какво ще си пазарувам за почивните дни.
Айде-не правете така като мен, въпреки че аз се чувствам много добре, ама не се знае при вас как ще ее Sunglasses

# 370
Имам един :
Тъй като от доста време зациклих и бая се застоях на едно място, мислите ли, че режимът на Дюкан, може да пораздвижи нещата при мен?
Четох из темите и мисля, че бих могла да се справя!

# 371
Имам един :
Тъй като от доста време зациклих и бая се застоях на едно място, мислите ли, че режимът на Дюкан, може да пораздвижи нещата при мен?

Може да сигурна съм.напарво като чета-там няма някой който да не сваля,ама толкова много месо ще можеш ли да поглъщаш? #Crazy

# 372
Месо мога да поглъщам направо с килограми!
Сигурно в някой от предишните ми животи съм била хищник!

# 373
Имам един :

Според мен трябва да намалиш калориите... за жена, която иска да отслабва 1500-1600 калории са много, дори да тренира Simple Smile

# 374
  • Варна
Месо мога да поглъщам направо с килограми!
Сигурно в някой от предишните ми животи съм била хищник![
Предупреждавам-внимавай с белтъчините, прекалено голямото количество не е полезно, освен това орагнизма усвоява средно около 150 гр белтък на едно хранене и всяко количество над него не носи полезност за отслабването.
Ако не спортуваш, дръж белтък до 35%
Не минавай на чист Дюкан-просто махни млечните и карай на месо,зеленчук и мазнини

П.П- Росито е права, намали малко калориите-слез на 1350-1400 и пробвай въглехидрата да е под 15% или около 15%

Общи условия

Активация на акаунт