ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 304
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Значи да обявим днес рибен ден.

# 346
Ей, скуката и лакомията са голяма работа - 250 гр червени боровинки си заминаха,

# 347
Кантара показва все 55кг.  #Crazy От днес съм сериозен, сериозен, сериозен!
Закуска - 100гр мляко с лена.
Обяда го мисля 2 сваряни яйца със 100 грама краставица.
Сл. закуска 50гр суров бадем
Вечеря...да речем телешки кюфтаци и някаква салата...добре ли ви се струва или да коригирам , докато е време?

Като добавиш масло, сметана и зехтин към отделните хранения ще си вече ОК.

# 348
  • София
Е, зехтина към салатите е задължителен, а кюфтетата, така или иначе ще имат мазнина, значи да считам, че е ОК? newsm78 Не ми се смятат калории, а и не знам колко гр. кюфтета ще изям,ама надали под 300.  Joy

# 349
300 гр e твърде много на едно ядене, дори да не си на диета. Намали малко. Или ги яж на 2 пъти.

# 350
  • София
Е, няма как, ще си правя за вечеря. Нямам идея, едно средно голямо кюфте колко грама е - 50? Значи може да са 200гр.  newsm78 Нали е кажи-речи чисто месо /правена кайма е/...не знаех, че е много.

# 351
Съмнявам се да изядеш 300 грама кюфтета Simple Smile
Имам чувството, че те е страх да хапваш мазно - сложи 1 лъжица масло към яйцата въпреки зехтина на салатата.

Между другото, помниш ли, че заедно бременеехме в спайдъра и пускахме менюта?

# 352
  • София
Мина, помня разбира се!
 Laughing
Едното яйце го счупих без да искам и варените яйца на бързо станаха на пържени.  Joy
Абсолютно сте прави, че 300гр не мога да изям. Сега сметнах, правя с 500гр кайма, ядем аз, мъжа ми и дъщеря ми. Проста сметка показва, че изяждам най-много 200. Да не говорим, че това е суровата кайма, като сметнеш, че се свива и разтича мазното в нея...значи може би 150-170 да изяждам.  Crazy

# 353
  • Berlin
а тъкмо и аз се вълнувах колко гр. става месото след като се изпържи, изпече и подобно. защото снощи купих 1кг всински бут, изпържих го всичкото и остана половината от изпърженото месо. смятам си ги като 500гр изядено от мен и приятеля ми, аз да съм изяла половината - 250гр., но дали е толкова...
та такива ми ти работи. ако някой знае с колко грама се смалява месото, да сподели, моля Grinning то и доста водичка си пусна при пърженето де..
забелязвам, че калориите ми скачат от месо, кашкавал - а това включвам при почти всяко ядене. проблема е, че не знам с какво да ги заменя.краставици и домати си хапвам също редовно, и яйца..  newsm78 изобщо съм в голямо мислене напоследък  #Crazy

# 354
Кашкавала можеш да го намалиш, но не посягай на месцето Simple Smile Месцето праи тъничко дупето Simple Smile

# 355
  • София
Ами то много зависи от месото...някой са по-водни, други по-малко...някой са по мазни, на тях им изтича и мазнината. Никога не съм се замисляла над това, не съм от този тип дето могат да сметнат всичко с точност, това ме побърква.  #Crazy Ето, сега ме мързи даже калориите да си сметна, камо ли проценти.  Stop Общо взето не вярвам да правя някакви фатални грешки и без сметки. Лошото при мен е, че по природа съм чревоугодник и това ограничаване на част от храните го мога известен период от време, след това се оливам, пак се ограничавам и така.  Просто цял живот да не ям картофи, или спагети не ми е възможно, по никакъв начин.  Mr. Green Важното е, че знам, че те ми бъркат килограмите и като кантара започне да ме мрази ги спирам, докато ме заобича. Обаче това да си смятам всяка хапка и глътка, ще ме доведе до самоубийство на 2рия ден, около обяд.  Joy
Опс, забравих да кажа за кашкавала, поради това, че много обичам млечните и не мога без тях, него съм го спряла. Не мога да спра киселото мляко сутрин с лената, не мога да спра сиренето, значи поне кашкавала...много рядко си го позволявам, че иначе става лудница от млечни.

# 356
Клеми, ти колко си висока, че тези 55 килограма толкова ги мразиш?

# 357
Малей днес е лудница Whistling ooooh!Много работа имам пред отпуската,а вие какви интересни неща сте изписали LaughingДовечера ще ви прочета и ще пиша подробно..Поне от към храненето съм пушка Mr. GreenНяма да се карате като си кажа менюто  smile3534

Дениче
, за шамаренето нямаш грижи,кажи кога и те чакам да ме почваш Mr. GreenАма много ми беше жега вчера и затова така лошо ядох през деня с тия млека..ама вече поне ми се отвратиха..много са ги развалили Laughing

# 358
  • София
168см.

# 359
Абе супер са си тези килограми на този ръст, ама пак зависи от структурата. Аз сега съм 58 килограма на ръст 172 и изглеждам доста дебеличка, но това е защото имам много тънки кости -крака, ръце, а пък ханша ми е по-широкичък, а пък след раждането имам чувството че съвсем се разшири.

Общи условия

Активация на акаунт