ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 309
  • 486
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Франческе, ти си най-великия поетин, който познаваме с нашия стомах! Хвала вам, по-убав смях аз не знам! Heart Eyes

Пешони, благодарим и желайм успех на тялото ви!

# 331

Шапка ви свалям!Страшни поетеси сте!

Пешони, имаш едни стиснати палци и от мен!!!Успех!

# 332
Добро утро!
Пийвам кафе, нямам си лен и аз, мъка.
Събудих се в 4 сутринта от глад, не можах чак да заспя, толкова бях гладна - е, станах и изядох 2 филийки с масло и паста на Рио Маре. Жестока е.

# 333
  • София
Тони, страшна си! Като те гледам какво кръстче имаш... Rolling Eyes
Пешони, с теб сме!

# 334
  • Варна
Франческе, ти си най-великия поетин, който познаваме с нашия стомах! Хвала вам, по-убав смях аз не знам! Heart Eyes

Пешони, благодарим и желайм успех на тялото ви!
а не фе, кой го й учил а? Ай да ни са прайш Heart Eyes
Голде -от диня,че на пъпеш-много качваш захарта. Усмира са малко, поне мини на праскоа-по-малкото зло, че кат и махнеш костилката има-няма 100-150 грама

# 335
Мен ако питате мини на червени боровинки - идеални са за джуркане с мляко.

# 336
  • Варна
Ко знайти вий за обикновеното, въглехидно хранене?? Отишъл съм до автомата за кайфе и взимам поредно, второ за деня. Обаче поради някакив съпружески навик, натиснал съм бутон за захарност... И пия тука, и ми сладко у устата, и са чудя що мий лошо, неприятно.. Той са озахарил, направо кристализирал в бяла захар.. бе няма ли кой да му отвори очити или поне да лепне лепенка за бутоня за захаря??  Sick

За обяд е пълно с рибешка консерва. Туйто.
Някой не прави ри разнос по довомете на килограми пържоли от бут, опечени на скарата? И туй било пазарна икономика.. Нищо няма..  ooooh!

# 337
Пусти дини и пъпеши - страшно изкушение са ми!
Ама за корекция вкарах 80 гр.краставица и 75 гр.пуешко филе/месо на "Браво", към 10 часа.
Абе някой знаели съдържанието на тия пуешки меса и филета, в смисъл - калории, белтъци, мазнини?

# 338
  • Варна
Пуйешко бяло месо от пуйешката гръд:
за 100грама

Calories 107
(Kilojoules 448)
        % DV**
Total Fat   0.9 g   1%
   Sat. Fat   0 g   0%
Cholesterol   63 mg   21%
Sodium   49 mg   2%
Total Carbs.   0 g   0%
   Dietary Fiber   0 g   0%
   Sugars   0 g   
Protein   25 g   

# 339
Ама за корекция вкарах 80 гр.краставица и 75 гр.пуешко филе/месо на "Браво", към 10 часа.
Абе някой знаели съдържанието на тия пуешки меса и филета, в смисъл - калории, белтъци, мазнини?

Само ако знаеш как ги правят и парфюмират, хич няма и да ги ядеш. Те нямат нищо общо с истинското месо.

# 340
  • София
Кантара показва все 55кг.  #Crazy От днес съм сериозен, сериозен, сериозен!
Закуска - 100гр мляко с лена.
Обяда го мисля 2 сваряни яйца със 100 грама краставица.
Сл. закуска 50гр суров бадем
Вечеря...да речем телешки кюфтаци и някаква салата...добре ли ви се струва или да коригирам , докато е време?

# 341
  • Варна
Ако е голо филе, сурово - прилично. Ама тез пушените наистина са гадост.. Ама аз много обича варено-пушени.. Та там е бъкано с няква гадост за марината, мое да има някой друг грам въглехидрат, защото за консервант използват освен сол и захар, виждал съм карамел някакъв изписан на опаковката за пилешко пушено филе.. Особено вакуумирана опаковка не си купувай, то съвсем е противност.
А пушени свински ребра.. Майкоу! Пресвета Дево!!  Heart Eyes Heart Eyes

# 342
  • Варна
оу риба, оу перка-туй ще е обяда, ех Корасоней загубън съм без теб.
От 11часот фтивам на масажън релакс Sunglasses, дойде батката-аз бях забравил,че ще ходя-мислил съм за петък, но явно Тонимир е в петък на масаж, а днес е Тихомир-да тъй е, сига видях графика си. Ех са са бъркат тез двамата

Да ям ли рибешка консерва или маринована херинга? Или рибешка салата дето е със херинга, тон, маслини и червени чушки и соль?

# 343
Аз закусих кафе с 50 мл мляко, 1 филия с 20 гр паста Рио маре, 1 филия с 20 гр масло и 40 гр шунка и 4 малки сливи.
Ох натъпках се.

# 344
Аз закусих мляко с нес, сирене, 1 домат и филия бонус. Планирам рибка и яйца по-нататък, ще видим как ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт