ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 312
  • 486
  •   1
Отговори
# 315
Много топло, бееееееее, ама колкото и да е топло пилешката пържола със сметана влиза като елексир в търбуха  Crazy!

# 316
Днес въпреки 41-гардусовите жеги отидох да тренирам. Доволна съм от себе си. От тренировката де, не от огледалото и кантара. Ей, 5 килограма как променят човека. Храната ми е супер - зеленчуци, яйца, сирене, кашкавал, сметана и зехтин. Дано да почна да се смалявам, че след 2 седмици имам рожден ден и си бях обещала да съм хубава.

# 317
  • Варна
. Дано да почна да се смалявам, че след 2 седмици имам рожден ден и си бях обещала да съм хубава.
Ще бъдеш хубава, ти и сега си хубава, просто имаш едно 5килограмово перде пред очите-дръпни завесата и всичко ще е ОК Wink
Вечерях-шопски салат с Дунавия, другото не го казвам Laughing

# 318
. Дано да почна да се смалявам, че след 2 седмици имам рожден ден и си бях обещала да съм хубава.
Ще бъдеш хубава, ти и сега си хубава, просто имаш едно 5килограмово перде пред очите-дръпни завесата и всичко ще е ОК Wink
Вечерях-шопски салат с Дунавия, другото не го казвам Laughing

Вечерях като Тони+малко пилешко...другото не го казвам Laughing.Изобщо днес съв отврат цял ден на  две активии с череша и сега вечерята.При това положение съм нандала след работа бях 59,9 а суга 61 #CrazyЗнам,че вечер не трябва да се тегля,ама не мога да се стърпя.При мен средно положение няма,колкото и да искам ям ли ккато трябав-свалям,не ям ли-качвам #CrazyНаправо съм потресена тия хора като гладуват как слабеят?Аз ако не ям ден-два ще кача поне две кила JoyОт утре здраво манджоре и това е.Вече ми се наби в кухата кратуна Joy

# 319
Аз сега си довърших малката пържолка от бут, опечена на грил тиган, ама че бързо свърши...

Небесна, много вкусна звучи тази салата Коб. Simple Smile Някъде на заведение ли я хапна?
Мина, и моето хранене е като твоето, а и млечни почти не ям , освен сирене и кашкавал, но малко Simple Smile и.... тренирам .... и не слабея на кг, обаче ми стават по-малки дрехи вече Simple Smile
Tonimirkata , аз реших че си получила лек шизофреничен пристъп и си се разделил на 2 личности, в следствие на жегата Simple Smile Дано не ми се разсърдиш за шегата Simple Smile
Denichkata , много ти се радвам как ги ядеш с любофф тези трици и други подобни семена Simple Smile

# 320
Тони, е сега не казваш... Само разбуждаш хорското любопитство, не е честно така!
Крисси, Активия, а? С череша, а? А шамари  Crazy?
Росита, ох като си забъркам ленено семе, овесени трици, пшеничени трици и овесени трици с какао и гореща вода си умирам от кеф.

Ммм днес вечерях уникално вкусни пилешки филенца със сусам.
Ама не панирани и тук таме наръсени с някоя друга семка сусам за заблуда - ами без никаква панировка и плътно оваляни в сусам.
Не знам как бяха постигнали ефекта .
За тези от София тази благинка ядох в един ресторант в парка до 1ва Английска 'Добро' http://clubdobro.hit.bg/.
Като един любопитен клиент щателно оглеждах чиниите на съседните маси - месото изглеждаше много свежо, прясно и вкусно, ухаеше приятно, порциите бяха много големи, особено рибните - рибите бяха големи колкото ръката ми до лакътя  Crazy!
Салатите също бяха гигантски и много свежи.

Наточила съм се на препечени филийки с паста от сьомга на Рио Маре http://www.riomare.com/eng/prod/10/02.html

# 321
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро красавици

Тук вече се живее - обаче вчера  ooooh!
Снощи и аз ядох салата , ма без сирене . И пиле щях да ям , но ми го изядоха  Confused
Закусих 2 сливи . Сега пия кафе. После 1/2 ръжена филийка .
Айде до после .
Днес и утре и после ...... моретоооооооооооо

Редакция Мина  Hug Филийката беше с малко кашкавал . Сега на работа хапнах 150 гр. 4.5% мляко + 1 с. лен

Нямаме вода  #Cussing out до 17  часа . Толкоз народ в тоя офис ...

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 09:39 от RosiK

# 322
Закусих 2 сливи . Сега пия кафе. После 1/2 ръжена филийка .

Що не сложи малко сиренце или яйце при сливките и филийката? Не се оставяй без белтък, много е важно Hug

# 323
Добро утро на ранобудните!
След като жулнах едно кафенце и хапнах 200 гр.пъпеш /уви, мъжо го избира, ама не е много сладък/ + 100 гр. 3,6% кисело мляко, мога да стартирам с домашните задължения!Малкия го изпратих на градина /баща му го води/, каката още спи, та ползвам намалението, за да .
Успешен ден на всички!

# 324
  • Варна
Здравейти  bowuu снощи спах за първи път без да се будя-духаше вятър цяла нощ и донесе малко сън Crazy
Аз съм все тъй подут, забил се е кантара на 72,5 и ко чака че не мърда надолу Close няма източване тая вода, ходя си тъй търбушов
Росита-много правилно сти познали диагнозата на Тихомир Laughing-той оня отдавна не знае кой е-Тихомир ли е Тонимир ли е , пък отделно дет все му бъркат името и му викат Станислава  Rolling Eyes мола ви са-коя пък е таз, на някой мязам сигур много щом все тъй ми подвикват
Закуских само сметан, цедено мляко и сусам,, нямах смлян лен-толкоз рано не мой се бръмчи с мелача
Айди туй е Heart Eyes

# 325
  • Варна
Много голям срам! В хладилника нямало нищо, нощес съм бил уморън и не предвидил закуска. Отгоре на туй дойде един млад гипсокартоф и няма го оставям самотно-сиротен, я! Взех курасан с кайфе и вперих взор у синьото небе..

И не на наспах, щтоо духаха всичките световни ветрове и ми издухаха и последната капка съвест, та сега не му дреме особено за курасаня.. Туй морал лий?  Sick

Вчера бил съм толкоз много нисковъглехиден, че чак се удивих от мене си. Нищо, ще продължим по план.. Embarassed

,

# 326
Цитат
той оня отдавна не знае кой е-Тихомир ли е Тонимир ли е , пък отделно дет все му бъркат името и му викат Станислава  Rolling Eyes
Не те знам коя си всъщност, ама ме разбиваш с тия аватари.Все по-вталена и по-вталена ми изглеждаш!Страшна работа!Ще се спраскам от завист!

# 327
  • Варна
Голде, ти мене питаш ли ма от завист какво си причиниф??  ooooh!
Франческа с буйна прическа само ми са вталява, а са кани да ма глобява,
щото тя като слабей, на мене много ми са пей,
а да пейш на гол стомах - това е ненормално,
ако не ям въглехидрат аз чувствам са фатално...
И он слабей, а аз изяждам кото фана, иде ми да са фърля да поплувам  в Гана..  Crazy

# 328
  • Варна
Ох, вий не сте нормальни-струва ми са от въглехидрата станахти такввиз фатални
Оня знай как да позира -учил са е от шакира Crazy
и затуй застаа тъй диагонален да са види само пъпа сантиментален
Гана--не, стой не плува там -крокодайл дебни вам
не мога  позвала таквоз нещастье да са случи
някой корасона ми да засмучи
да го дъвчи и млещи да му влиза  прежда в зъбити горещи

# 329
НЕ ЗНАМ ДАЛИ СВИНСКОТО Е ФИЛОСОФСКА МАТЕРИЯ, НО ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР И ПОЕЗИЯТА ТИ МИ ВДИГА НАСТРОЕНИЕТО ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН
НЕ МОГА ДА ЧАКАМ ДО 01.08. ЗАПОЧВАМ ОТ СЪБОТА.В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ДОКЛАДВАМ ЗА НАЧАЛОТО,СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ Praynig baby_neutral newsm51

Общи условия

Активация на акаунт