ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 314
  • 486
  •   1
Отговори
# 300
 Naughtyтова  е наборчето на мъжо ми аз съм си мъничка само на
33/боже кога станаха толкова?/ newsm78.И така момичета споделете своите резултати, дайте малко мотивация, че съвсем съм я закъсала.Цял ден съм на работа, ине ми идва на ум за ядене, но след 16.00 часа. до 22.00 часа ям поне  Embarassed #Cussing out #2gunfire Embarassed три пъти. #Crazy smile3511
Давайте идеи, моля ви baby_neutral

# 301
  • да има едно лесно - на мотора
Значи щеш не щеш трябва да ти идва на ум -  дори и да не си гладна. Зависи и какво работиш

Аз съм счети и мога да си хапвам на бюрото  Mr. Green
7 часа плод
8 часа мляко - цедено с лен и сусам (200 гр ( може и сметана и мляко + лен и сусам
10 часа - пипер със сирене фета
12.30 - или салата със сирене и яйца, или кюфтета със салата, или пилешко месо със салата,  или хапвам наблизо в едно заведение нещо готвено НВД
15 часа - сурови ядки (ако съм гладна )
18 часа - 1 чаша бира  Mr. Green
21 -21.30 салата , риба, ... на Френи някой бъркоч  Heart Eyes

И пия много вода

А Дени е писала много хубави менюта ( аз също ги ползвам ) -  ако влезеш в профила и и погледнеш нейните публикации ще ги намериш

Това е от мен

# 302
 newsm51Работя в болница на регистратура, всички пациенти преминават през мен.Как си ме представяш да дъвча насреща им newsm78.А при този режим се изисква хранене през 2-3 часа.Единственото решение- в стаята си имам една завеса, освен да се крия зад нея.Апрез това време нетърпеливият болен народ ще чука ли, чука на прозореца #2gunfire #Cussing out
Момичета имам една позната, която е много зле с кг.към-110 smile3556 ще и помогне ли този режим, горката съвсем се е отчаяла.Дайте съвети  Kissing Heart

# 303
  • да има едно лесно - на мотора
доколкото съм ходила в болници ( да не дава Господ скоро ) регистратурите имат по няколко служителки . Ти сама ли си обедна почивка нямаш ли , и в 10 и в 15 часа по 15 мин почивка . Всичко въпрос на организация ( аз така мисля ) За твоята позната не мога да кажа - трябва самата тя да реши какво иска . Моите първи килца ги махнах с Дюкан , после открих Франческа и тя ми "проми "  Heart Eyes мозъка .

# 304
 pe6oni1967 айде не почвай с оправданията де-ти още не си се хванала с режима и вече търсиш пречки.
 Ами за всички работещи е малко по-трудно през седмицата да се хранят по 4-5 пъти ,но всеки се е пригодил. Имате ли хладилник-не може да нямате, направи си храната в кутии, купи си ядки, свари си яйца, забъркай си изварено-яйчени-сиренови бъркочи, сложи ги в кутийка и прескачай от време на време зад завесата и си боцвай храна.Осигури си 3 основни хранения и 2 междинни и готово.
Не е казано, че трябва да ядеш през 2-3 часа.
 Аз закусвам в 7, после в 11 пак, обядвам в 13, вечерям в 18.30-не винаги имам следобедна закуска, но почивните дни си ги правя поне 5 хранения

Мисля,че няма да си върна ранга и всичките ми ЛС отидоха подяволите. Никой мод не ми се притича на помощ-сигур хорта са на морету и си почиват от нас. Нищу, здраве да е и вода да има

# 305
Относно почивката регламентираната е от12.00 до 12.30 часа.Самата регистратура е разделена на две - понеже болницата е в малък провинциален град.Аз съм на едната регистратура, а колежката е в другата, но работата ни е от различно естество.Но си права щом съм решила ще намеря начин Grinning Итози път се надявам да постигна и задържа резултатите baby_neutral  bouquet

# 306
  • Варна
Я кой е тука bowuu шефа си дойде, сички да затягат дисциплинта Twisted Evil. Незнам ко стана-без мод, без комод -някак си влязох през explorer-a, и ми помни старите пароли и мейли и т.н. Но през Mozila -та не стаа. Както и да е, дано вкъщи да мога да го оправя тоз проблем, че там и на мозила и на експлорър все съм франческа. Който иска вечи да ми пиши
Ех, голям радост, голям сеир Joy

# 307
 newsm45 ГОСПОДИ НЯМАМ ХЛАДИЛНИК

# 308
Бравус Tonimirkata, завърна сЪ. Hug Hug Hug
Аз вече съм си на нашия си режим, вчера бая вода излоках да разкарам подувката. Tired
Днес от сутринта съм на пуешко филе, краставица с зехтин, сирене и ленено семе.
На обяд смятам да омаам едни яйца с извара и домат.
Вечерята я възнамерявам свинска пържолка със салатка от каквото дойде.

МноУ задух в тая Варна, брей. ooooh!

# 309
Вчера имах няколко много кратки, много мъчителни и не особено ползотворни срещи с 00. Но все пак ги имаше.
Нямам нито ленено семе, нито трици за момента. Чак петък вечер ще имам от тях.
Ама пък закусих масло, шунка и 2 филии бонус и си направих за после парфе с много какао за утеха  Crazy!

Редакция
Абе от триците в БГ ми се подува шкембето, усетих се аз, днес не съм яла, нали споменах, че са ми свършили и не съм така надута. От Инглийските трици нямам такова оплакване. Ами ще ги спирам и ще разчитам от петък само на лен.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 12:04 от Denichkata

# 310
  • Berlin
ооох, снощи ядох пържени яйца 2бр. и не можах да спя от болки в стомаха.. явно е отвикнал на пържено или пък яйцата не са били в ред  newsm78 отново забелязвам заслабване, макар и минимално, но хубавото е, че го има Grinning

# 311
отново забелязвам заслабване, макар и минимално, но хубавото е, че го има Grinning

Честито   bouquet!

Редакция
Това парфе ме побърква - толкова е вкусно, пак е с яко какао и без плодове, искам да ми е шоколадено затова, уникално е!

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 13:01 от Denichkata

# 312
 kiss Тихомирей, дойде си ва! Heart Eyes
Ни мой яде и е заслабнал, обачи кат знай , че е от неядене ни са радва, щото кат прояде и ща ги завърне килата. Thinking Ама ко да прай.

# 313
  • Варна
Снощи вечеряхме салата Коб - бекон, пилешко филе, домат, лук, зелен салат, яйце, кашкаваль, авокадо... Страхотия..   Flutter АЗ май за пореден ът я фаля тая салат, повтарям са.. Склероза, извинявайти!
Панирано кашкавалче не съм ял аз, а другият ми Аз.  Embarassed

За закуска днес нищо нямаше, изядох лъжица кисело, лъжиц лютеница и 30гр кашкавал. Пих кайфе, разсъних се, ще обличам кравешката си одежда (новата бяла рокла, с която съм приличал на баварска краварка  Embarassed)
Гледам сега шоуто на Слави, повторение, АнДжи пей нещо си и държи в лявата ръка един нюню бял питон. Горкото.. Възмутих се. Цеко се казвал змея, ама не му понася сцената и изпада в шок и ужс.. Горката гадина, ш са оплача в защитата на тварите... А още един нююн питон имало.. Тя луда тая..
Извинете за оф-а.. Светът е полудял..  ooooh!

# 314
  • Варна
kiss Тихомирей, дойде си ва! Heart Eyes

Дойдох си я-изгоняхти Франческа,сичко му се смей и подиграва, оная е артистка, Оскар има...тъй е, отиди си
Зеле и кюбепчата за обяд и полвин глътка Пепки. Трудно преживява, но не спира да са надява Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт