ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 321
  • 486
  •   1
Отговори
# 285
Тъй, писах на модовете-ако може -може, ако не-сначале. Какво пък-айде без звезди ще съществувам.
Докато съм Франческа никакво Тони да не чувам-няма Тони, няма Мони-само Франческа Crazy
По същество-ядох задушевни зеленчуки-тиква, пиперъц, домат с краве масло, после чукнах 2 яйца и кашкавал
Сега съм много жаден, уж нямаше сол, но пак умира за вода

Корасоне смешно ли тий сига а?Че сичкото ЛС отиде на кино-ко бях писал, ко щях да прая утри....ааа батко Румен, да Crazy

# 286
  • Варна
 Joy Франческей!!  Hug Обичуам та! Мискинин неден! Гагаггагаг!
Пиши но модоратора, те са добри люде, ще помогнат кото трябало..

Хей, гипсокартофити още бучкат рохкавата тухла... Гладен съм, ши ва изям! Не знам, но ще търся пражоли по късна доба. Няма по-хубу нещо от пражол със зеленчук!

# 287
Стига с тез картофели си са занимавал-проблемен има тука-трябаше да съм Делия Мартинез-нямаше тъй да са омажа Joy

Чеки сега Франческа да си пусни манжата за днес

Закус-цедено мляко 100, сметань40, лен, сусам
Обяд-готвено зеле 300, пържол 140
Вечеря-тикви, домати, пипер, масло, 2 яйца, кашкавал, маслин, сусам
1307/67%мазно/10%карбс(46гр)/24%белтък/16гр фибър

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 21:09 от франческа моренй

# 288
въх,Франческей,ти убичаш ли мЪ,м? Heart Eyesда плача ли за Тончето или не? Rolling Eyes

# 289
Може ли един въпрос да задам на по запознатите от мен - каква е дневната доза ленено семе, защото аз май прекалявам в приемането му  smile3506 smile3506 smile3506 - сигурно на ден преминавам 40 грама.
Дали няма да ми навреди повече, отколкото да ми помогне!
Благодаря предварително!

# 290
въх,Франческей,ти убичаш ли мЪ,м? Heart Eyesда плача ли за Тончето или не? Rolling Eyes
А тъй сига-кой обича Ванчету-Франческа или Тончето...  Heart EyesКак ще ревеш за онуй магаре бе-няма таквоз кино, има нова звезда-Франческа, тя гост-артист, тряба почест,уваженье..как

Розичке-няма страшен с ленената семка-40гр са 2 пълни супени лъжици. Ама много калория иди от него. Яж Grinning

Ехааа, ко става горе бе-прожектираме ли, ко прайм-ного публика, ного нещо, туй Франческа ней шега Laughing

# 291
Може ли един въпрос да задам на по запознатите от мен - каква е дневната доза ленено семе, защото аз май прекалявам в приемането му  smile3506 smile3506 smile3506 - сигурно на ден преминавам 40 грама.
Дали няма да ми навреди повече, отколкото да ми помогне!
Благодаря предварително!

Не повече от 2 супени лъжици, защото предозирането му в дългосрочен план може да ти прецака стомаха. Ама дали бяха 2 или 4 newsm78 лъжиците, сегиз ще проверя.

Редакция: 3 лъжици дневно Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 21:30 от Анонимен

# 292
Франи Laughing, вес се каня да те питам кой е Курасон?Небесната ли?Кой наричаш тъй все ми е интересно.Увяжение си имаме,ай молям ви са ся...няма да се излагаме.Ооооооох само охкам ама така е уж на климатик ,ама след тия салати с вечерята имам чувството че съм глътнала топка и ще се пръсна..чак имам чувството че щ еми се пукне корема и си го гледам..

Небесна
,как точно да им говоря на моите лениви червища за да смилат по-бърже нежно,или грубо? newsm78 Ако се решиш нявгаш на нов аватар виж на какво попаднах:

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 21:45 от Kpuccu

# 293
Франи Laughing, вес се каня да те питам кой е Курасон?Небесната ли?й
Ихаа туй Франи много готско-яяхуу, Франи туй, Франи онуй...айде Франи съм вече
Уешперсадо уешперсадоу корасон dazzler1
М да,той е той-корасона с фасона,плетката е у иветката и епруветката и сциклетката Crazy

Ади бе, ще свикнете с Франи-ако не мой се оправят нещата-вижти кво е свежо, новата тема ще е от Франи Laughing

Очаквам утре МотоРоси да е ей тъй Shocked

Само да припомня, който ще ми пише на ЛС да пише на Франческа МорениЙ,щот иначе не моа влезна в акаунта на МоренИ

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 21:43 от франческа моренй

# 294
 Joy
Олеле Божке, Франей- Heart Eyes Тая жега верно, не прощава никому. Laughing

# 295
Въх, Франи.. Ко стана..

Аз минавам много набързо да похаваля една салата в Уго като най-вкусната ядена в близките много месеци - малко домат на парченца, зелена салатка на много дребно, риба тон, настъргано синьо сирене, цеден лимон. Аууууууу вкусотия.

Крисси, абе нали знаеш за млякото - колкото по-маслено толкова по-добре, обаче аз като една лоша артистка, страхуваща се от скачането на калории си го правя парфето с мляко 2% и надолу даже. От 1 кофичка 400 гр си правя 2 порции 200 гр, общо за 2те използвам едно пакетче желатин на Др Йоткер, на което пише, да се разтвори в 500 мл вода, ама аз го разтварям в около 100-200 мл. Блъскам яко какао като ми се яде шоколад, иначе слагам плодчета или другите вредности наречени Степ и потсладител, може и някоя ядка за глезотия - я бадем, я лешник.

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 23:55 от Denichkata

# 296
Дени,мерси много за рецептите Hug

Оххххх много съм подута бе хора и кантарю лош..ама вода ще да е,няма от къде едно кило да кач от вчера за днес ooooh!Направо ще се спукам..

Дениче,как си с тоалетната?Бая ли им на червата по рецептата на небесната?Има ли файда?

# 297
 newsm51Здравейте момичета.Пристигам и аз не с една а с две пържоли даже.Помагайте -  baby_neutralот 01.08. започвам този начин на хранене.Моля давайте съвети, менюта и подкрепа.Много се радвам, че ви открих.С някои от вас вече се запознах вчера.Курасон небесен много си ефектна в изказа, разтоварваш ме тотално newsm10

# 298
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро прекрасни   bouquet

И аз като Криси си викам от тая жега съм слънчасала - Мина честити нов облик... нова актриса . Бе нещо познато в писанията имаше ... ей ма на - ухилена кат' ряпа и щастлива , че познава Франческа . Тъкмо вече сИриала стана ВИП много важни персони заявиха участие .
За вчера - вечеря - домат , краставица, пипер , сирене 1 бира - за деня  1400 ккал - 14 % В .
Пешони , добре си дошла  bowuu Гледам наборче си  Mr. Green на нашата възраст ( ей сега ще ме нападнат за тия думи  Mr. Green ) туй е дългосрочния режим на хранене - поне аз така усещам .
А да - закусих 2 сини сливи - в 6.30 ( Дени аз намерих връзка между ранното ми ставане и посещението до 00 )

Сега хапвам 220 гр. цедено мляко + 1 пок. нес кафе + 15 гр. млян сусам  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 08:57 от RosiK

# 299
Още съм Франческа, то как иначе-няма такава приказка-спиш и са сабуждаш нов човек Laughing
Водата прелива от мени-излиза по малкос, но далеч е той от тънката му фидана само за седмица видяна
Много съм нещастен Sad, имам ограниченье на личното съобещенье
-нали съм малък, нямам звезда,
а туй ще ми попречи да водя днес тържествени речи с оня с плетивата и главата - принтера рефила, каката на тонимира

pe6oni1967 до първи август ще имаш време да прочетеш първа страница с информацията и да се върнеш няколко теми назад да видиш менютата на Франческа, Деничката и Роси, мисля че и Флайчето пускаше манджи и сметки Wink

Общи условия

Активация на акаунт