ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 322
  • 486
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
За чая аз мислим, че същий ефект ще да има зелен чай, щото той е основната съставка на всякой китайский чай за отлабване. Но мисля, че мож да се консумират таквиз работи спокойно, стига дан са наливаш с по една кутия на день, може би. Всичко с мярка, много ясно.
Дениче, вий по колко чаша чай само изпивате от него? 2-3 броя сякаш е прилично и трябва да има отходен ефект, чини ми се... М?  Party

А пък обядвах 2 домата с домашно сирене, почти като Моцарелно. Както и 2 резенки свинско филенце, за осортимент. Много щастлив, чак гънката му са разплу още повече изпод потникът.. И тука едни гипсокартофени майстори има, гдето много са миризливи веч, от жегата.. Лоша комбинасия, но ще са търпим взаимно..  Crazy

# 271
  • да има едно лесно - на мотора
У нас минаха и заминаха тия гипсокартоФените . ма вЕрно много миришат Sick И не е от времето , щото рано в 7.30 миришат .
Мина и замина плочкаджията  Mr. Green Сега синковеца е на тръстиката  Mr. Green - Ще боядисва .
Дениче спри да си мислиш за тая 00 - имам чуството , че при теб вече е на психична основа- казвам го с най - добри чувства  Heart Eyes Hug . Аз съм така , като си сменя " къщито " ... и все за това мисля и толкоз по не става .
междинна закуска - пипер с фета - 50 гр .
обяд - домат, краставица, зехтин + 125 гр. кашкавалено роле
2 кафета с 2 сметанки 10% - 15 гр.
вода -2л.
Томирчестото къде е  newsm78

# 272
  • Варна
Да, подкрепям за психологическата основа на вяской физическо неприличие. Може да му говориш на стомаха, на червата, особено дебелото. Кажи му, че тряба са размърда, храниш го добре и тряба са отблагодарява, щот накрая ще ми турниш едни вещи свещи и ши види отде изгрява японското слънце.. Не бой са, сигур ши фани дикиш, но тряба си убедителна!  Peace Сириозен съм.

# 273
Да, подкрепям за психологическата основа на вяской физическо неприличие. Може да му говориш на стомаха, на червата, особено дебелото. Кажи му, че тряба са размърда, храниш го добре и тряба са отблагодарява, щот накрая ще ми турниш едни вещи свещи и ши види отде изгрява японското слънце.. Не бой са, сигур ши фани дикиш, но тряба си убедителна!  Peace Сириозен съм.

Ай,ай ай...ш ама усмъртите от смях днес..Много е жега и от топлото вече не сам она чарвата ами назнам на кое ще си проговоря Joy,а сега сириознуууууу:Дени, а кото ти привикне стомаха към пустия чай после как ще се изхождаш???Роси е права-при теб вече е на психическа основа...прекалено го мислиш Hug

# 274
  • Варна
Хабе автотренинг на вътрешните органи, съвсем реалистично е, пробайти, ни боли хич! Тю! Мискинки!

Който не е дал глас, ще го помоля, ако е съпричастен да гласува тука - http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=2

# 275
Здравейте, момичета. Hug Hug Hug
Направо ме е срам да се вястна пред очите ви. Embarassed Овъглехидратих се като за световно, имах на гости деца за няколко дена и направо се натъпках с всекакви идиотщини. ooooh! Туй сегашните келемета само буклуци ядът, то не са пици, банички, спагети, сандвичи, че и за друго не щат и да чуят. Crossing Arms проблема е, че като наготвя на тях в тая жега и след плаж просто нямам сили да готвя и за себе си. Crazy
Тръгнаха си днес и вече съм си влязох в режима, слава богу. РежисЕрката ще ме убий, ако знае що боклук омаах. Sick

# 276
Опитах я аз таз' сметана на Бор Чвор - не ми 'ареса нещо, Сердика е класи над нея.
Чая трябва да се пие по 3 пъти на ден, Крисси, той не е спедиално разхлабващ, че да привикне стомахът към него, някакъв там уж за отслабване се води. Никога нямаше да си го купя, ако приятелката ми не ми беше казала, че като 'страничен ефект' от него се обичала с 00. Абе поне малко течност ми докарва за деня, а днес вече изпуснах да пия 2то пакетче, много съм несериозна.
Ама сега пия една голяма благина - нес кафе, мляко, вода, лед, без пяна, ама пак е много свежо.

# 277
Оооооооох много се подух...и съм много жадна...на  гости у кандидат свекито бях..ядох шопска с много вкусно мазноо сиренце..пилешки мвърчоци на скара и кашкавал малко ...и вода и пак съм жадна, и пак подута.. ooooh!

Момичета как е при вас?Тук в Пловдив ще се мре...в момента вънка е 37 градуса ooooh!От колата/с климатик/докато се кача до нас ми стана лошо..

Дениче
, дай и на мене от твойта благинка... Praynig Praynig Praynig Hug С какво мляко го правиш фрапето и каква масленост?

# 278
Тонимирка, честит ти нов ник! Ама стария по ме кефи Mr. Green

Аз днес съм за ъгъла и затова не пиша.

# 279
Здравейте, здравейте  bowuu
Има ли място за ощи един маймун на вашя клон Laughing
Или първо да питам журито дали мое да се намърдам или не, и ако тая вечер не са появи към кой да са обърна-кой е след него по ранг в темата а?
Много съм напред с матриала-всичко знам-всичко ям Laughing
Е земати ли ма или не?

# 280
Тонимирка, честит ти нов ник! Ама стария по ме кефи Mr. Green

Баси, как можа вее ooooh! тамън си написах мейла и оня го разкриха
Туй съм аз вечи-няма Тонимирка, няма Тихомирка-няма вече таквиз истории, и без друго сгафих нещо си и сега няма връщане назад,отидофа ми звездити и нашивкити на кино....ма...му и работа, понижих са Laughing
Здраве да е
За вас вече съм сеньорина Франческа Моренй-моля засвидетелсвайти ми уваженье

# 281
Въхххххххх Тониииииииии какво направи?Къде нагази лука #Crazy Чета аз и препрочитам и си викам коя е таз франчезка,какъв ник и честитят? #CrazyТо от жегата ма е напекло..Ама ти как я направи таз магия нерзабрах..Франчезка-франзелкаа както и да си ние та обичаме,ама аз на моменти носталгично ще ти викам Тони..много ми е любимо Hug Heart Eyes

# 282
Що бе, нали ти си пуснала темата, има ти го профила, не вярвам да е фатално - давай е помагаме, че звездите не са малко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 283
омазах много сериозно работата-влязох в профила да си сменя уж само ника, обаче в полето където иска мейл написах един измислен и сега на него ми праща код за активиране-пък то няма такъв мейл и не мога да се върна обратно. От друга страна пък ми помни акаунта, щото катоо цъкна на Франческа Морени-не другата Франческа МорениЙ, та там ми излиза профила, ама не става със старата парола-бе направо омазах картинката

# 284
омазах много сериозно работата-влязох в профила да си сменя уж само ника, обаче в полето където иска мейл написах един измислен и сега на него ми праща код за активиране-пък то няма такъв мейл и не мога да се върна обратно. От друга страна пък ми помни акаунта, щото катоо цъкна на Франческа Морени-не другата Франческа МорениЙ, та там ми излиза профила, ама не става със старата парола-бе направо омазах картинката

Пиши на някой модератор, ще ти ударят едно рамо.

Общи условия

Активация на акаунт