ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 326
  • 486
  •   1
Отговори
# 255
Печена херинга на грил.Домат.Маслини.
Ша мра наяден.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
  • Варна
Няма да мреш Naughty-първо ще искаш разрешенье от продуцентити, може ли-не може ли, щял да мре-как тъй, туй ней концерт по желанье-стискаш зъби и кълки и търпиш Sunglasses и Тихомир не пътува в кола а се бута в маршруткити, пък сутрин ходи 40минутен пеш до офиса Crossing Arms.
Сички сме тъй, само не доумява защо софиянци мрънкат толкоз много за жегите, като при тях е с по 6-7 градуса по-хладно-ай сиктир, все мърморат Crossing Arms
Много съм изряден в манжата, но все тъй наперен ми е тумбака, много съм дебел-много ooooh!, от какво са подуф, хапнах само едно мини сушеница-не мой да е от туй. Ох ай махам са

# 257
И аз съм надута много бей  Sad!

Манджа:
- кафе с 50 мл мляко
- 5 гр какао, 15 гр лен, 10 гр трици
- 40 гр шунка, 20 гр кашкавал, 2 филии бонус
- 2 големи сливи
- 150 гр пиле, 100 гр снежанка, 100 гр патладжан, 100 гр домат
- 5 гр какао, 200 гр кисело мляко
- кафе с 50 мл мляко
- 100 гр свинско, 50 гр пипер, 100 гр домати, 200 гр краставици, 10 гр орехи, 5 гр гъби и 5 гр лук.

Много съм ялаааааааа като количество, сигурно за това съм надута, ай ай..

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 22:13 от Denichkata

# 258
Сички сме тъй, само не доумява защо софиянци мрънкат толкоз много за жегите, като при тях е с по 6-7 градуса по-хладно-ай сиктир, все мърморат Crossing Arms
Тихомире мой, че имам много нисък праг на топлопоносимост-имам,че мрънкам по тоз повод-мрънкам,ама софиянец не е Фенски-тц Naughty Шалмуй е Пловдивско, в сърцето на Сахара! Много страда горкия той, много му топло sweating върви и си настъпя езика и сълзите му се смесват с потта...в къщи му казали,че ако не прояви мъжество и не млъкне поне малко,ще го изхвърлят навън завинаги...а навън няма климатик,пече и камък се пука...ой,ой,ой... Weary
Хади, отивам да си мисля за снежните писти на Банско,кога имаше сняг преди години...(въздъх)

# 259
  • Варна
Здравейти Sad, туй справедливост няма такава дума-73 оки тая заран Shocked от де бе? Ко съм ял, ко съм пил-ней возможно туй-за една седмица толкоз вода в мени да стои-аххх, какво да правя. Ще спира млечния-няма стани тъй, тряба са отпуша, и шкюмбето и то -напъчено, ко са пъчи-няма дълъг потник вечи, незнай с ко да го скрий, носи една туника по-широка не мой се излага тъй на работа Close

,ама софиянец не е Фенски-тц Naughty Шалмуй е Пловдивско, в сърцето на Сахара!
Знам дей Шалмуй Crossing Arms ко си мислиш, че от джография не разбира Тихомир, оня има 6 на кандидатстуденски изпит, нищо че бил още в хилядо деветсотин и деведесет й девета года
Оня говори за софиянеца, не за шалмуеца-ма шалмуеца верно е със слънчепомрачениье на главното разпределенье Laughing

# 260
Тони, вода е мила,просто бъди сигурна HugВ тия жеги просто не можем да си представим колко течности поемаме,не само с пиене а и с яденето.Ще се оправи..зарежи го за малко кантарю Hug Heart Eyes

# 261
  • да има едно лесно - на мотора
Добрутру  bowuu

Рюжисжорке моя любима - вода ще е туй . В тия жеги ... аз все варирам +800 - 800 , но вече не се впрягам .
Снощи ядох огромна салата с домати, краставици, и печен пипер + зехтин + сирене . Много бира пил . От бирата се слабей да знайти  Mr. Green Кога не пия и кантара хвърква нагоре  Mr. Green

Фен  съчувствам ти у Пловдивско - там не мога да вирея .

На всички   bouquet

А да  - закусих 2 сини сливи - 60 гр ( купих вчера 1 кило и най- чинно си преброих сливите  Mr. Green - ама тайно ) . Преди малко ометох 80 гр. цедено мляко + 100 гр. 4.5 %+ 1 с.л лен + 1 с.л сусам , но млян - на мен повече ми харесва мления .

# 262
Добро утро!
Днеска нЕма 00  Sad..
Май няма да ям хляб днес, много хляб стана, много нещо тези дни.
Купих сметана на бор чвор за обяд, ще я консумирам с пилешка пържолка от филе, домати, краставици и маслини.
Чудя се да ужава ли една нектарина и една слива.

# 263
Абе аз почнах да пия прословутия чай Инхуа, защото една моя приятелка каза, че от него с 00 много се обичали и нали не е химия - хапче, а уж билков чай си викам какво толкова - да пробвам..
Интересното е, че вчера го пих и днес вместо да се обичаме с 00 се мразим като кръвни врагове. Сигурно няма връзка, ама ми стана смешно..
Та се чудя да го пия ли това чудо въобще, имам цяла опаковка.. Тоест за около 20 дни по 3 пъти на ден..
Съмнявам се да ми помогне, ама нали пари съм давала за него, поне да го изпия - иначе и без това пия малко течности, ако не друго. Ама да не ми пречи с нещо? Например да не се усвояват мазнините, които си хапвам?
Мнения?

# 264
  • Варна
За закуска още по-големи сини сливи - сурови или сушени?
Лъжица (нюню) мед с топла вода на гладно сабахлян?
Възкисело кисело мляко? Whistling
СПАнак? Мож се внуши, че е част от спа-терапия...
Зелена салада, маруля, рукола?
ЗелеЗелеЗелеЗелеЗеле...

# 265
Киселото мляко действа запичащо понякога. Кафето също. А точно преди цикъл много ми се пие кафе...

# 266
Не съм си у нас и затуй не мога спанак да рупам, от петък пак ще си го хапвам редовно, тача го аз много.
Зелето ме подува.

# 267
Момичета, краставиците отводняват ли ви? Навсякъде пише, че това е тяхното положително действие... но аз май съм изключение newsm78

# 268
Хапнах си 1 нектарина и 1/2 слива - много вкусни, няма повече плодове в хладилника, няма и да купуваме.
Обявявам стачка срещу хляба, кашкавала и шунката.
И така..
Кажете за чая мнения молА ви сА.

# 269
  • Berlin
обяд - 1 консерва риба тон филе в собствен сос, 100ина гр. кашкавал, 300грамов домат. и аз съм маалко зле с вц-то напоследък (пак). освен това забелязах , че от почти всичко каквото хапнах последните 3-4 дни се подувах (и не спадаше подуването) - млечни, меса, краставици, домати... но може би защото съм в цикъл. но пък преди чак толкова не се подувах. ще чакам и аз някой да каже за чая Simple Smile а може ли да взимам Л-карнитин ? мислех да си купя малко да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт