ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 327
  • 486
  •   1
Отговори
# 240
Храната ми досега - мляко с нес, чушка със сирене и филия бонус, скумрия, сметана, домати и зехтин. Днес ще гледам да хапвам по-малко калории, че уикенда хич не бях режимна.

# 241
  • да има едно лесно - на мотора
междинна закуска - 2 пълнозърнести крекера -11 гр + 5 гр.масло
обяд - 2 яйца +5 гр.масло+белен домат - около 100 гр + 5 гр.зехтин

Журито  Hug , дан' ми сА разсърдихте за хвърлянето . Пък и нали въглехидрата сутрин може Щяхте да си я хапнете . Аз тъй съм решила - туй сливи , дини , нектарини, пъпеш - само сутрин . Ако ще и 200 гр. да са .

# 242
  • Варна
междинна закуска - 2 пълнозърнести крекера -11 гр + 5 гр.масло
Журито  Hug , дан' ми сА разсърдихте за хвърлянето . Пък и нали въглехидрата сутрин може Щяхте да си я хапнете . Аз тъй съм решила - туй сливи , дини , нектарини, пъпеш - само сутрин . Ако ще и 200 гр. да са .
Много важън правило Peace-въглехидрат и мазнини не се смесват-туй от правилника за приложение на ВМ НВХ. Едното пречи на другото и става много енергийно във вашто тяло и ако не спортуваш в следващите 2 минути са залепя по теби Sunglasses

Тихомир ней сърдит, оня е супер щастлив Party-дойде му торбата и връхната дреха от промода и тича и скача, освен туй му дойде и един подарък от неговата мамка-суперска пола ленъна-цвят разкошън, модел-исто(също)остава да се накипря довечерка с нея и да видя как ми седи на голямата дупара Laughing
Обядвал зеле, и пил фрапе-яд ме е за фрапето, мислил съм днес стриктен да е, никаков боклук а то ко стана

# 243
  • да има едно лесно - на мотора
Туй правило го знайм  Wink - обаче пусто като гледамИ и РХ , пък там може . А аз имам една хитринка за спорт на работно място след таквизи кулинарни изкушения - 3 пъти по 1 минута с опрян гръб на стената , все едно седиш на стол . Туй от преди го знаех , ама сега и от книгата за Пилатеса го прочетох . 

# 244
  • Berlin
аз ядох диня вчера на село  Blush малее сега като въведох.. изправи ми се косата, диня повече няма да хапна. иначе събота и неделя се прибирах при мама и маалко позалитнах, но сега като въвеждам се оказва, че долу горе съм била в приемливи норми, само калорията ми била малко.

# 245
Днеска - много зле с мазнините - 35% за сега и 60 гр карбс за сега..
Ама ми беше така вйусно пъъъъъъък - то бонус кашкавал и шунка, то червени сливи, то мариновано пиле в було с патладжан и снежанка - мляс мляс.
Имам и парфе за по-късно - мляс мляс.
900 е калорията, ще гледам да вечерям нещо малко и леко, като не докарвам проценти, поне да не се оливам с калории.
Ама не мога да обещая - ще се поръчва по телефона манджа от нЕкой рИсторант да носят у нас, а туй е изкушаващо.

# 246
  • Berlin
ми поръчай си салатка Simple Smile или малка пържолка Grinning

# 247
Пак омотах нещата...закусих си следобедно кашкавал с малко краставица и слезнах до колегите и боднах още две сини сливи...ииииии голяма съм говно..то пък бива,бива лакомия за тез сливи ooooh! #2gunfire

# 248
Деничката, голям грях имаш днес пред мен дето ги размяташ тези какаови парфетата-марфета. Току що омахах една кофичка кисело мляко с какао, поне да се бях напънала да го желирам, ама не ми се чакаше #2gunfire

# 249
Оф много се надух.... Защо така... Снежанката беше с цедено мляко и сметана и то само 100 гр, а киселото мляко на парфето 200 гр само... Блякс...
Ама така яко бях наблъскала какао в парфето и без плодове - уби ми страстта за шоколад за 1 месец напред. От това съм доволна.

# 250
  • Варна
уф-нямами вода, кой тоз бе, кой тоз умник да спре водата, ох ужас е Close. Бях замислил манжа със зеленчуки и яйца, бъркани истории с много къри и краве масло, сига нищо-едва намерих резервно шише да умий домата.
Ах, тъкмо сига на казаха по новините,че ни спрели водицата-ай ще са умира Sad
Ох, иска и аз парфе, с какао и цедено мляко...ох защо съм тъй дебел и не мога да ям.
Сига по извънредни причини съм ял сушеница, пак ще задържа вода...аай кучета ги яли

# 251
Още н'съм умрял,ама скоро ще бъде!Казаха по говорящата кутия-утре още по-топло.
Авомобиля оставил на сервиз и ходи с градски транспорт-ой, какос е сторил той в минал живот,та сига изкупва, сигур е клал хора наред... Sad  Cry
Ааа, забра'ил да спомене-не мой яде,не мой пий бира,пий само вода-повредил се сериозно,ша мре ръждясал... Sad

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 19:46 от Фен

# 252
Bubito, Tonimir благодаря за подкрепата. Обаче конкурсът вместо в сряда, се проведе днес. Отивам да си взема към девет писмото от пощата и гледам на него пише, че конкурсът е в 10 часа на 23-и, вместо на 25-и както аз знаех Shocked А пък то днес е 23-и. А бе ужас. Падна се един казус, мисля, че се представих добре, доволна съм от себе си. Ще видим в петък.
Сутринта хапнах 30 гр. сушеница и 1 краставица и си викам- като се върна от пощата, ще хапна и 2 яйца- само че не се върнах, ами отидох на конкурс Laughing
За обяд изядох пилешка пържола на скара+ шопска салата в Дивака. И сега хапнах 30 гр. кашкавал, 2 краставици, малко сушеница. Ще хапна и 2 яйца , но по-късно И сметки няма да правя.
Хайде, приятна вечер от мен и поздрави Heart Eyes Hug

# 253
Ооооох много жега..ей до сега пуших на терасата...уморих се бре ooooh!Вечерях салата от домати и красатвици и зехтин Mr. Green и риба на скара една такав вкусна не я знам как се нарича,ама н ебеше тлъста/без кожата я ядох/ и няколко пилешки хапки от бяло месо...ииииииии туй е.Сега обаче умирам от жажда,а толкова късно ме е страх д асе наливам с вода за да не се подуя утре..Вие как мислите да изгълтам ли лека-полека една-две -три чаши newsm78 Mr. Green

# 254
Tакааааааа...
Поръчах си - свински шашлик, салата домати, краставици, пипер, орехи, маслина и зеленчуков сач - ама него ще го делим.
Май добре се справих без оливане.. Какво ще кажете?
Калориите ще фръкнат на 1500 за деня, ама поне и мазнините ще станат към 45%.
Ама не искам 1500 калории беееееееееее.
Много е.
Ама пък аз съм голям человек - 177 см все пак... Успокоявам се аз...

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 20:29 от Denichkata

Общи условия

Активация на акаунт