ВМ-НВХ С пържола под ръка заминавам на почивка-20част

• 18 282
  • 486
  •   1
Отговори
# 390
Голяма дискусия предизвиках!
Здрасти на ранобудните!

# 391
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро прекрасни  Hug
По повод калориите - и аз се чувствам най добре около 1400-1500 кклал . Понякога ги намалявам до 1200 , но никога не съм "падала " под 1100 ( малко стана като Карлсон  Mr. Green )
Ей на - вчера ги направих 1550  - и то от сметана , кашкавал , зехтин, месо ... като количество е малко и не ми беше тежко .
Днес ми е последен работен ден  bowuu
Имам доброто желание 1 седмица да побягам рано по плажа , да видим дали ще го направя  Mr. Green

# 392
Ха добро утро!
Момичета, снощи съвсем добронамерено си казах мнението и то най-вече защото ми прави впечатление, че много хора предпочитат да хапват минимум калории за по-сигурно, а не се опитат с разни хватки да накарат тялото си да слабее с повече калории. Например Голди вместо да маха още 200 калории, ако включи дори лека физическа активност ще постигне същия баланс, а и от спорта задължително ще се чувства по-тонизирана и освежена. Има още толкова много неща, които също могат да се опитат преди намалянето на калориите - писала съм за някои от тях, няма да се повтарям, но ако някой се интерисува пак ще пиша. Изобщо не одобрявам яденето в такива малки количества, защото освен че забавят метаболизма и организма свиква с тях, но според мен това води и до психологически проблеми с храната. Тук говоря от опит. А дали е нормално човек да яде 600 калории дневно и да казва, че просто не му се яде - е, не е нормално. Тук аз виждам проблем, който ако сега не е сериозен със сигурност ще стане. Момиче, което почти нищо не яде, а казва, че му стига и няма нужда от храна, направило си е лентичка, свързана с отслабване и чете и пише във форуми за отслабване и здравословно хранене - определено се храни така съзнателно и като нищо може да стане анорексичка. Е, там е страшно! Розичка, започни да се храниш, защото моя осеммесечен син, който е почти изцяло на кърма хапва повече калории от теб, не си прави експерименти с тялото си, ако искаш да бъдеш красива и здрава!

# 393
  • Варна
Ха добро утро!
Момичета, снощи съвсем добронамерено си казах мнението и то най-вече защото ми прави впечатление, че много хора предпочитат д

Да Мина, никой не се сърди-освен това е важно в темата да се обсъждат такива неща и да има различни мнения--така ще намерим златната среда и ще помогнем на когото трябва. Wink
Момичета-пишете, никой не го приема като лична критика, всичко е в помощ на нас Heart Eyes

След като вчера погълнах невероятно количество сладки, изпих 2л вода и тая сутрин не мога да се сгъна да си обуя обувките от шкембето,отидох да си чета Дневника и така съм се настроила бойно срещу мене си Twisted Evil, че почвам да си ям старите менюта от зимата
Имала съм много чисти дни, с калории над 1400, със силови тренировки и кардио, много мазнини и никакви плодове-чат-пат грейпфрут
Та, стартирам наново-от днес-зимната си програма.
Намерих две изсъхнали и развалени праскови в хладилника, което ме наведи на мисълта,че мога и без тях щом съм ги оставила да мухлясат. Така че-вето на всякакви плодове,докато не вляза в 70те твърдо

Роси докога така, за морето и отпуската питам...кога ще си дойдеш?

# 394
Добро утро. Simple Smile Аз също бях добронамерена, но не обичам обобщенията. Защото аз например съм висока 1,60 и съм 60 кг. и естествено имам нужда от по-малко калории от жена, която тежи 75 кг. примерно... то е ясно. За това казах, че говоря за себе си... Когато ядях по 1500 и тренирах 3 пъти седмично не отслабвах изобщо. Вчера например имам 1350 и съм ок. Но както и да е, това си е за мен.
Ям по 1200 само когато не ходя да тренирам и цял ден работя на компютъра примерно.

Направи ми впечатление в менюто ти, Голди че в тази вечеря:
   пил.месо/гърди - 200 гр.           
   домат - 200 гр.           
   кашкавал - 75 гр.               
   краве масло - 20 гр.   
е поне 720 ккал, и след като за деня си е изчислила 1380 , не е правилно повечето калории за деня да идват за вечеря. Това е не само според мен Simple Smile Вие как мислите?
Приятен ден от мен Simple Smile Kissing Heart

# 395
  • Варна
Направи ми впечатление в менюто ти, Голди че в тази вечеря:
   пил.месо/гърди - 200 гр.           
   домат - 200 гр.           
   кашкавал - 75 гр.               
   краве масло - 20 гр.   
е поне 720 ккал, и след като за деня си е изчислила 1380 , не е правилно повечето калории за деня да идват за вечеря. Това е не само според мен Simple Smile Вие как мислите?
Мисля като теб Grinning а и 75гр кашкавал-вярно че с него добре се оправят калориите, но той не е пълноценна храна. Аз например не минавам 30гр кашкавал на ден.
Голди-анализирамете за твое добро, като достигнеш оптимално меню ще си много по-добре и килограмите ще падат-нали не се сърдиш, че ти правим дисекция Heart Eyes

П.П- може кашкавала да го изтеглиш за следобедна закуска с една краставица или пиперка и вечерята да ти остане само месо+зеленчук+мазнина

# 396
Росита Hug Доколкото виждам Голди е 86 килограма и има още толкова много килограми за сваляне и ако я караме още отсега да приема под 1500-1600 калории - ами ще и е много трудно до края.
Наистина вечерята и е огромна - може да се раздели поне на две хапвания Peace

# 397
Росита Hug Доколкото виждам Голди е 86 килограма и има още толкова много килограми за сваляне и ако я караме още отсега да приема под 1500-1600 калории - ами ще и е много трудно до края.
Наистина вечерята и е огромна - може да се раздели поне на две хапвания Peace

Е да де... Peace
Но ако няма възможност да ходи да спортува и стои цял ден на бюро 1600 са много Simple Smile - щом иска да отслабва...
Голди, права е  Тонимирка, не те критикуваме /не обичам тази дума /, а си дискутираме Simple Smile
Хайде, поздрави Hug

# 398
Добро утро,
незнам доколко ще е полезно да споделя и моя опит,но ето: преди отпуската си бях постигнала тегло,което приемах за нормално и желаех да поддържам (постигнах го с придържане към този режим съобразен с РХ-без да съм 100%прецизна и със спорт), по време на самата ми отпуска от смяната на ритъма и горещините,от други фактори-като настроение и емоции ли,но загубих апетит и започнах да се храня много малко-някои дни с по 2 кафета и диня или с 1 кисело мляко.Аз съм на мнение,че организмът на човек му подсказва правилните неща,стига и да можеш да слушаш правилно и реших да не се насилвам да ям.Към днешна дата-за около месец съм 4кг минус,което обаче съм убедена,че не са правилно свалени килограми и знам,че върна ли се към нормален режим ще има йо-йо ефект.Никога  критичното намаляне на калории не ми е давало траен резултат, моят опит показва-добър дългосрочен режим и добра двигателна дейност! Peace
Приятен ден на всички!
п.п.май не помогнах за откриването на топлата вода,ама извинявайте. Heart Eyes
Все пак,ако някой смята,че тези така и така свалени 4 килограма може да бъдат задържани,ще съм благодарна за съвети как да стане това.Засега се опитвам да покачвам калориите постепенно.

# 399
  • да има едно лесно - на мотора
Тони , от 29.07-до 05.08 няма да съм в нета . Преди да тръгна в неделя ще ви кажа "чао "  Heart Eyes
А тези дискусии са ми много полезни , особено като реша да минавам на зеленчуков ден ( понякога имам такива безумни мисли )
За зимния режим смяам да почакам - докато свършат плодовете . Не че ям много - 2 сливи и малко диня на ден и то сутрин , но друго си е като знам , че ги има .
Фен  Peace . Освен с бавно покачаване на калориите и физическа активност , аз друго не мога да кажа . Обаче Мина, Тони , Дени са насреща .

# 400
Фен  Peace . Освен с бавно покачаване на калориите и физическа активност , аз друго не мога да кажа .
Мерси, Роска! Heart Eyes

# 401
  • Варна
Фенски-плавно качване и спорт-ако спортуваш едновременно с качването ще си на отрицателен баланс и няма да се усети от тялото ти това покачване. Иначе има риск дори и при балансирано качване на калориите ежедневно, без спорт да вдигнеш и някое кило.
Аз съм убедена,че слушам ли тялото си и ям вафли, рула,пасти...ъъъ, затова слушам мозъка си-от днес де Crazy

# 402
Аз съм убедена,че слушам ли тялото си и ям вафли, рула,пасти...ъъъ, затова слушам мозъка си-от днес де Crazy
Тонич, ти слушаш мозъка,щото имаш,пък Фенски кат' си няма и... Crazy  Laughing
За отрицателния баланс-така е май това трябва да правя. Дано се справя, ама не съм много уверена, че ще мога,затова си ходя с провиснали гащи и не бързам да си купувам нови. Confused
Приятен ден на всички! Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 12:16 от Фен

# 403
Няма проблем, далеч съм от мисълта, че ме критикувате!
Мерси за съветите и идеите!
- имам въпрос за велото.Моето е с 10 степени на трудност, с натоварване - май беше 6 кг.На коя степен според вас е най-удачно да въртя и по колко време дневно.Ако въртя на 6-7 степен, мога да направя 30-40 минути, но ако вдигна на 8-9, ми идва доста тежичко и трудно поддържам 15 км/час.На измерените калории не разчитам, защото то май ги засича според извъртяните километри, а не според трудността, което не е редно /поне според мен/.Също, тези 30-40 минути наведнъж ли трябва да ги извъртам или може 2 пъти по 20, например?

# 404
  • София
Аз доколкото знам , за да отслабваш тренировката трябва да е кардио, т.е да въртиш на нормална,средна скорост, с леко или без натоварване, но пък по-дълго време 40-60минути.

Общи условия

Активация на акаунт