Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви преживявания се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Формулярът обсъжда различни теми, като бременност, лечение, свободно време и развлечения. Потребителите споделят лични преживявания, дават съвети и оказват подкрепа един на друг. Темите във форума обхващат различни аспекти, включително бременност, лечение, забавления, споделяне на лични преживявания и предоставяне на съвети и подкрепа. Във форума се обсъждат теми като почивки на море, здраве, бременност, лични преживявания и семейни радости. Също така членовете споделят опит и съвети по въпроси за здравето и личностното развитие.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви преживявания се споделят във форума?
-
Какво е септум?
-
Какво е лапароскопия?
Доколкото съм запозната минава леко. Бях се интересувала заради моя позната, при нея мина много леко и на следващия месец забременя с едно бандитче. Пожелавам ти го и на теб! 

Айде, живи и здрави мама и бебе, скоро вкъщи и да се завърти около тях живота - истинския, пълнокръвния - вече са Ели, Ицо и Косьо - завършено семейство!
Кеф голям! Мини ваканция с макси изживявания
Цялата гама стомашно-чревни смущения, плюс температура и болки в цялото тяло. Нямаше как, трябваше да се замъкна на работа и това е най-дългия работен ден от как се помня
Не съм хапвала нищо, само се наливам с вода с лимонов сок, че да не
.
! Нали сме ранени, моя е на сух режим за сега! Ама и аз, де
! То оставаше и аз да не съм
!

с милото и още дълги години да е така!