МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 666
  • 364
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами! Hug
Който има да черпи тази седмица 2 пъти да си дигне ръката Mr. Green Peace
Естествено че аз! Mr. Green
Днес моета дъщеря Мирела става на 12 години!Да ми е жива и здрава!Много послушна!Лек и бърз пуберитет и много шестици в шести клас! Heart Eyes
Айде бързо на тортатаааааа

# 136
       Да ти е жива и здрава дъщеричката Джулс!!!И нека всичко което ти си и пожелала,да мине през божиите уши!!!
       Аз все още не знам на кой свят съм,но поне вече май нямам температура...Мнвого здраве на всички ви!!!И повече прохлада...

# 137
ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА ДЖУЛС!  bouquet Heart Eyes  bouquetМНОГО ЗДРАВЕ Й ЖЕЛАЯ И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО,С КОЕТО СЕ ЗАХВАНЕ!  bouquet
Шапчице,бързо оздравяване! Hug  bouquet
Феичке,добре дошла!Мислех да ти пиша за срещичка в Русе,но при тоя маратон,дето писа,че ще правите не посмях.То и в тези жеги,само до срещи да ти е....
Габи,както винаги красоти си наслагала! Hug
Аз вече ще полудея от това стоене в къщи - излизам само да купя нещо за готвене и пак в къщи.Страшни жеги,ей!Не се дша!Искам мореееее..
Прохладен ден ви желая! Hug

# 138
 Шапчице,какво ти е,миличка.Някъде съм спала и не съм разбрала...Да се оправяш бързо!  bouquet
Юле,много вкусна торта!  bouquet
HugИве,и аз полудявам...не само от жеги ...ами и от това,че съм сама с Давид .Нашия тати замина във Валенсия и не ме питайте...Само чакам децата да се конектират в Скайп-а за да си побъбря с тях Heart Eyes

# 139
 Rageпредставете си писах половин час и всичко изчезна точно преди да го побликувам #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
  bye здравейте маминки!  bouquet  Спечиално за Габи ,за грижовноста ( предупреждение- опасно е да ни глезиш така . Аз вече свикнах и започвам да си търся ако няма ( може даже да се    разсърдя) Joy Joy Joy     Честит  Рожден  ден на  Мирела!!! newsm59           newsm51   За прекрасната майка на рожденичката. С пожелание момиченце  да е сладко и прекрасно като тортата!!! Феичке, искрено ти съчувствувам. Знам какво очаква една домакиня ,която е била извън къщи нясколко дни .Но ти си от supermama, бързо ще се справиш.
Сега за нас.Първо ще се оплача-на инжекции съм. Изписаха ми и физиотерапия на ларингса.Загубвам гласа си често и без видима причина.Дано лечението да е адекватно ,че нали се занимавам с пеене.А хубавата новина е че най - сетне си намерихме кола-citroen-xsara pikasso Тъкмо като за нашето семейство,с отделени седалки за всяко дете и огромен багажник.Документите още не са в нас ,но до дни ще пристигнат на наше име.Черпя каквото ми е подръка- beer beer beer beer beer2 beer2 beer3 beer2 beer3 beer3 beer3 beer3 beer Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn Popcorn PopcornТова е засега. Пазете се от жегите.  love001

# 140
  • Варна
Честити рождени дни на Мирела и Мария! Нека са много щастливи, тези прекрасни млади дами, да им спори в учението и любовта!   bouquet

Габи, днес документите трябва да са пристигнали в Здравната каса. Казаха ми обаче, че имало доста чакащи и не се знае кога ще стане. Бебчо днес е един отпуснат  и почти не яде, което, естествено ме изправя на нокти. Не е от жегата, защото сме на климатик. Знам, че може и да реагирам прекалено силно, но много му се притеснявам. Дано намеря връзки в пустата му НЗОК, че поне да знам, на какво се надявам.

Маминка, диоптрите ми бяха 4.75 и 3.75, правих упражненията 40 дни, защото Норбеков твърди, че за 40 дни се изгражда навик и това била причината да се спазват ритуали за 40 дни след  раждане и след смърт. Явно за 40 дни свикваш, че си майка или свикваш, че  някой те е напуснал. Подобрението беше много бързо още в самото начало. Аз си го обяснявам с факта, че нашият начин на живот не изисква активни движения на мускулите на очите и малко гимнастика им възвръща по-добрия тонус, съответно фокусирането се подобрява.
Книгата на Норбеков се казва - "Опитът на един глупак, стигнал до прозрението, как да се избавим от очилата". Има я онлайн тук - http://spiralata.net/s.php?find=%CD%EE%F0%E1%E5%EA%EE%E2&sub … t=%D2%FA%F0%F1%E8
Пробвайте и бъдете упорити! Аз се отказах твърде рано и сега все не намирам време да започна отново.

Мама3, Ксарата е страхотна кола, честито, с удоволствие да се возите в нея! И дано инжекциите помогнат за ларингса, може би трябва да даваш по-често почивка на гласните си струни?

# 141
  • Пловдив
Честит Ржден ден на всички мили рожденници!!!
newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada  ura

Мили мами на рожденниците - честито и на вас!!!!
Пожелавам ви да ви носят много радост!!!

А сега вижте какво ни гласят в парламента - проекто закон за узаконяване на проституциата - ако сте загрижени - подпишете петицията!!!!!!!
http://www.bgpetition.com/Ne_na_legalizaziraneto_na_prostituziata/index.html

# 142
Честит рожден ден на Мирела и Мария!
Бъдете здрави, весели и обградени с любов и верни приятели.

Иве, знам, че си русенка, т.е. половин градска, защото не само мъжът ми е русенец, но и баща ми е роден там. Само че този път бяхме в Русе само за няколко часа - предимно през нощта. Живот и здраве при следващото ни идване там може да си уговорим среща.

Лилибон, въпреки климатика, смятам, че на Бебчо не му се яде поради жегите. Или пък някакъв друг чисто бебешки проблем - нали знаеш, че се случва понякога да не  им се яде без особена причина. Успокой се, макар че имаш огромно основание да трепериш над Криси повече, отколкото над другите си деца. Вярвам, че неяденето ще премине, особено ако той почувства, че ти не се тревожиш.  Стискам палци да дойде по-скоро редът ви в НЗОК.  Hug

Честита кола на Мама 3. Безпроблемно и приятно пътуване с нея.

Габи, нашият татко иска да ходи на работа в Испания - за няколко месеца, уж. Не знам дали ще стане. Става въпрос за края на годината. Не знам дали искам, или май по-скоро не искам. Ние с децата, естествено оставаме тук... Ох, не знам. Не искам да заминава. А на него толкова много му се иска да поработи зад граница. Тези мъже - така и няма да ги разбера! Подмамва го доброто заплащане, макар че той и тук си има добра работа. Аз пък не искам да живея в чужбина за постоянно. Значи говорим само за временна работа - за един обект, например (той е строителен инженер). Един негов братовчед може би ще замине след някой и друг месец и след това ще му каже дали наистина е добре и да тръгва и той, или по-добре да си остане тук. Братовчедът е сам и може да замине по всяко време - няма жена, децата му са големи. Но при нас е различно. Ах, как ми се иска в такива моменти да имам ясновидски способности!

П.П. Липсва ми Цоци....

# 143
здравейте момичета
Джулка-честита ти рожденничка-много много щастие и усмивки
Пролетната Фея -толкова добре те разбирам,че не искаш вашия татко да замине .Нашия само 2-3 дена като го няма и ми е криво ,а за повече не мога и да си помисля.И другия път в Русе среща Laughing
mama3-честита кола-със здраве да си я карате.И бързо да се оправяш.И аз съм още на инжекции,но вече съм добре
Днес като че ли е малко по добре в Русе.Пак е повече от 40 гр ,но има лек ветрец.ОЩЕ МАЛКО и морето идвааааааааа

# 144
Lilibon, благодаря за отговора ти!   bouquet

За Криси - подкрепям това, което ти е казала Пролетната феичка, не мисли винаги за най-лошото...
Дано скоро започне да се храни по-добре детенце, за да не притеснява излишно мама  Praynig

Надявам се нещата в НЗОК да вървят по-бързо, аз също ще продължа да издирвам някой, които да работи там, или поне да има връзка някаква.

А в Социално подпомагане питала ли си за еднократната помощ, дето отпускат?
Дано да са повечко средства...

Моля те, пиши за мамите, които имат желание и възможности да помогнат, къде може да изпращаме парите...
Няма от какво да ти е неудобно, всеки би могъл да е на твоето място...
Средствата не са за теб, а за сладкия Криси  Heart Eyes

Усмихната и прохладна вечер на всички!

# 145
мама3,честита кола и със здраве да си я карате.Пикасо-то наистина е чудесна семейна кола...И да се оправяш и ти бързо,бързо  Hug

Лилибон,ще говоря със сестра ми и да видим как ще съберем средствата.Не се притеснявай.А освен,че си силна,два пъти по толкова си скромна,но за скромността в случая няма да те хваля HugНацелуваай Криско! Heart Eyes

радедок ,благодаря за статията.Ще я прочета след малко Hug

Hug Феичке,и на мен ми липсва Цоцоланка...И за пътуването на Тати те разбирам.Нашият тати тръгна много бързо.Реши ей така  и тръгна с един приятел.Беше септември 2001-а.Много ми беше тежко,трудно и мъчно.На следващата година април свекъра почина...Наложи се да замина за две седмици-хем да го успокоя,хем да изкараме заедно рождения ми ден.Какво да ви кажа-влюбих се в Испания.И още не знам какво е допринесло най-много за това.Дали дългата раздяла или опияняващия аромат на цъфналите портокалови дръвчета под прозореца на квартирата....Дани категорично заяви,че в България не иска да се връща и ...след известно време се върнах отново в Испания със децата...тогава имахме само големите.Бяхме заедно ,а това е най-важното!Ще ми повярвате ли ако ви кажа,че след 5-6 години сега започваме да стъпваме на краката си...Напук на приказките на някои сънародници,колко много "са опра'йни".Борим се за кредит вече една година.Банката "умира от смях" като разбере,че сме 5 човека на една заплата,а толкова време без Дом е ужасно-квартири,проблеми...Искам вече да си наредя собствената къщичка.Чак като вземем собствено жилище ще можем да си вземем и кола-не втора употреба и не като сегашната в която едвам се намъкваме всички...Радвам се,че децата ми свикнаха бързо и видяха какво е и Навън.Така ще могат да избират къде искат да останат.За съжаление сlед близо двуседмичният им вече престой в Родината искат У дома...а дома е там където ти е добре,нали така....Сега Дани урежда нещата за Испания на съпруга на моя приятелка.Ох,като знам аз какво съм изживяла,не го пожелавам на приятелката си...Феичке,не го пожелавам и на теб.Мъжа на приятелката ми също е категоричен ,че трябва да замине на всяка цена...Викам е щом е тъй,тръгвайте всички заедно...да поработи той един,дwа или три месеца,а те да видят дали ще им хареса...поне да са заедно,да не се разделят.Още повече ,че ние сме насреща и така по-бързо ще навлезят в непознатият за тях Свят...По темата мога да пиша до утре,ама няма да има кой да ме чете.Дълго стана...

ани,радвам се,че си по-добре  Hug

Маминка,Иве,Велина,Джулис  Hug Hug

СуперТеди,приятна почивка! Hug

Наталка,Каишка,Стела Мариа( много си чаровна на новата снимка...),тези дни ви няма... Hug Hug Hug Hug

...другите мамиииии,кеде стееее.....

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 20:20 от gaby_s

# 146
привет мами. поздрави за всички рожденници  newsm51  тук съм Габи- чета ви , но хич не ми се стои до компа. а иначе два дена имаше основно чистене на горния етаж-там са спалните . нашата я свърших бързо, но познайте  къде изкарах цял съботен ден-В ДЕТСКАТА smile3511 . добре, че децата си бяха оправили преди да заминат, та изхвърлих само 5 торби боклуци   smile3514.то рязали децата, то творили....добре че ги нямаше до мен . #2gunfire. като капак трябваше да си оправя и доматите в градината , та  умората беше.... smile3507 като почина малко пак ще се включа.

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРЕЛА! Нека расте здрава и щастлива! На цялото семейство пожелавам весел празник!  bouquet Джулис, благодаря за почерпката. newsm51

Каишка, 5 торби с боклук от стаята на три деца си е напълно в реда на нещата, мисля Thinking Аз от стаята на Пепи винаги изхвърлям най-малко 2 Close

Мама3, много хубава кола сте избрали. ЧЕСТИТО! Със здраве да я ползвате и много незабравими мигове да преживеете в семейните ви пътувания newsm10 Ние като купувахме нашата кола, аз също бях поставила на мъжа ми като най-важно условие отзад да има три отделни седалки, за да могат децата да пътуват удобно и да има прилично голям багажник. Всички останали показатели и екстри на колата го оставих да избира той.

Габи, аз миналата година бях за първи път в Испания и то само на едно място, но също се влюбих в тази страна. Толкова съжалявам, че не е по-близичко до България. Иска ми се по-честичко да я посещаваме. Сега може да се отвори възможност да почиваме в началото на септември и мъжът ми пак за Испания говори. Аз му предложих да отидем до Гърция, че техните курорти са по-близо до София отколкото Бургас дори, но той не и не Rolling Eyes , иска си в Испания.
Да си турист обаче е едно, а да започнеш живот в чужда страна (дори и харесвана от теб) са две коренно различни неща. Представям си колко ви е било трудно ooooh! Сигурно обаче за Давид е по-добре там, така че всякакви усилия си струват, за да имат децата по-добър живот smile3525

Лилибон, дано на Криси скоро пак му се отвори апетит. Разбирам те, защото никоя мама не може да седи спокойно, когато мъничкото й бебче не се храни добре. Сигурно е от жегата. И ние сме на климатици, но усещам как на децата никак не им е комфортно в това тежко време Sad Ако пък имаш нужда от някаква конкретна помощ, не се притеснявай да пишеш. Кой с каквото може ще помага Heart Eyes На думи е лесно да се оказва подкрепа и съчувствие, важното е да се помогне в подходящия момент Hug Юристконсултката на мъжа ми е работила няколко години в Министерство на здравеопазването и е много отзивчива и сърдечна жена. Познава всякакви хора из медицинските среди, може да познава и някого от Здравната каса. Ако имаш конкретни проблеми, мога да я питам, а тя ще направи каквото е по силите й.

На всички предлагащи сутрешно кафе, благодаря Hug Всяка сутрин ви казвам мислено `да ви е сладко`.

На всички със здравословни проблеми желая бързо оздравяване - мама3, Шапчице spoko У нас Мати изкара лек конюнктивит с червено гърло, но мъжът ми лепна вируса от него Sad Температурата му не е висока, но е като парцал. Ужасно му е зле, а жегите утежняват положението. Мислеше си, че за един ден ще му мине, но като гледам и утре ще пази леглото. Иначе сме в добро настроение, чакаме с нетърпение четвъртъка с така жадуването разхлаждане newsm53

Лека вечер на всички

# 148
  • София
ЧРД  на  Мирела! Да е здрава и усмихната!   bouquet  bouquet  bouquet

Габи,ние сме си тук и четееееем.Много обичам такива разкази с щастлив край  Laughing

Лилибон,дано скоро имаш отговор от важната институция и да може да отпътувате скоро за Лондон  Praynig
Надявам се,че Криско е просто неразположен заради времето.То не е само до климатика,а и атмосферно налягане и всичко.Не се притеснявай!  Hug

Мама3,честита кола!Да си я ползвате със здраве и безаварийно!И да се оправиш,че гласа ти е важен  Naughty

Раде,гласувах,мила.Дано някой да ни обърне внимание.

Феичка,представям си как се чувстваш.И аз немога да остана без тати Ваньо дълго време.Много ми е криво.Но дано поне да е успешно пребиваването му там.Не го спирай,нека да види как е.

Ани,да се оправяш ,че скоро учениците пак ще се съберат.А между другото кога ще имате пак урок?

Шапчицата да не се разболява!На какво прилича това-посред лято,такива неща  Crossing Arms Бързо възстановяване!

А на мен ми е тоооооооооооооопло!Дали е заради повечкото ми килограми,но не ми понася никак.Искам на север!Ама няма кой да ме заведе. Laughing

# 149
Привет, мамчета   Simple Smile Чета ви, но не съм писала много. Много кофти понасям жегата, доста килца съм качила, а на всичкото отгоре и ми се похапва... Габи, много благодаря, реших да сменя снимката, че вече не беше актуална онази, със 7 кг по-малко. Но това съм го преживявала вече два пъти, с Теди качих 30 кг, а с Косето 20. Сега ще видим докъде ще се докарам.

Джулс, честит празник на дъщеря ти. И лек пубертет и на двете ви Simple Smile)) ЧРД и на Мирела, здраве и усмивки. Тук винаги има рождени дни и празници, целият форум е като една ПЪЛНА КЪЩА, много е весело. Нека е винаги така и всички лошотии да бягат далеч от бодрия дух на мамите, а на децата да се случват само най-хубавите неща на този свят!!!

Лилибон, как пък нямаме никакви връзки в тази здравна каса да помогнем с нещо... А за апетита на Крис не се тревожи, това наистина е от жегите. И моят малкият намали яденето, а бебетата на приятелките ми масово повръщат и имат разстройство. За тях си е шок жегата, нищо, че са на хладно, все малко е усетил топлото.

Мамчета, дайте някой свестен майстор в София, много ви моля. Нашият човек замина за Франция и няма кой да ми разбие една стена за килерче. Не е ужасно много работа, но ми трябва сериозен човек, не да направи дупка и да зачезне...

Общи условия

Активация на акаунт