МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 668
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
Уффффффффффффффффффф, пак ми се изтри всичко!

Здравейте момичета!
Честит рожден ден на рожденничките! Много щастие и радост в живота им да има!

Трудно оставам по-свободна и сама, че и за компютъра да намирам време. Вчера изпратихме един приятел на мъжа ми от Америка, а утре посрещаме друг приятел на мъжа ми от Гърция. И аз все посрещам, изпращам.... Този приятел от Гърция обаче ни е много близък и ни гостува всяка година, че и по два пъти в годината. Чакаме го с нетърпение и се радваме на компанията му. Дори сме го нарочили за кръстник на Сашко, а тъй като и Борко дойде на бял свят, докато се наканим да кръстим Сашко, има веротност в най-скоро време да правим двойно кръщене - " с един куршум , два заека".

Лили, за твое успокоение да ти кажа, че Борко в тези жеги отказа да яде всичко. Тотално! Яде само кисело мляко и кърма! Нищо друго, какво ли не опитвах. Вече не опитвам. Стискам палци за всичко, което сте предприели да стане по-бързо. Мислим за вас Praynig

Мама3, честита кола! Леко и безаварийно пътуване ви желая! Ееееех, кога ли ще се сдобием и ние с по-голяма карета!?

Феичке, и ние сме така с нашия татко. Трудно ни е да се разделим дори за ден, два - да не говорим за по-вече. Понякога като ме остави на село два дена, едвам изтрайвам, а като дойде съм толкова щастлива, че направо хвърча. Еееееех, тази любов ни дава крила ( освен Ред Бул  Mr. Green)

Стела Мария съчувствам ти, ако си решила да правиш ремонти. Пък и да се разправяш с майстори... За Варна можех да уредя нещо, но виж за София... Laughing

Хайде лека вечер на всички  bouquet! И да мине утре по-бързо, че чакаме захлаждането. coolcool

# 151
аз май съм най-раннобудна. добро утро и спорен ден. не мога да ви пратя кафенце, но тя Габи  го е взела това при сърце, та.... да  не станат много кафенцата де  Embarassed  Феичке, миналата година нашия тати ни съобщи, че го пращат на 6 месечен курс във Велико Търново-изпаднах в дива ярост- посред зима-началото на февруари,/ а се топлим на дърва и въглища.../, при това тогава бях взела под наем повилион за закуски до у-щето в Труд...децата, къщата, двора .....  smile3514 smile3514 smile3514. вярно идваше си по един -два пъти в месеца, ама го нямаше постоянно до мен.  Weary. ама щом ви пиша значи - оживява се- трудно , но  ....  supermama но предупредих, че ако пак командира реши да го праща някъде/онова си беше чиста проба почивка-с "леки" упражнения за оцеляване в балкана/- ще се грабна с все деца и ще отида на гости на командира му  newsm53 -убедена съм, че после даже и на ум няма да му мине да го прати някаде.. Joy...та тъй,аз отивам да се трудя- вие внимавайте по колко пишете,че довечера трябвда и да ви четем..  newsm51лек ден и стойте повече на сянка и ако има къде на хладно-аз си нямам климатик на работата и.... ooooh!    food002

# 152
Добро утро, момичета.
Как ще ви се отрази едно айс-кафе в тези жеги?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИ!
Да расте здрав и весел, да има много приятели и да радва всички наоколо си!

Благодаря на всички за топлите думи и подкрепата. Нашият тати често пътува, обектите му са из цяла България. Зимите на 2005 и 2006 г. изкара по пътищата - Разград, Шумен, Русе, Банско, Стара Загора, Пловдив. Заминаваше за няколко дни, а оставаше по няколко месеца. Не ми беше лесно, особено първата зима, защото тогава бяха страхотни студове. Но оживах, както каза Каишка. Няма да ми е за първи път да остана сама, но никога няма да свикна с това. Пък и като си е в България, от време на време си идва - макар и само за една нощ. А от Испания... Не знам. Ще го мислим, когато дойде.

Пожелавам ви лек ден и да не ви мори прекалено горещината.

# 153
 Hug Hug Hug Добро утро,маменца!
Знаех си аз.че има кой да направи кафето,когато аз се замотам!Благодаря Феичке   bouquet добре ми дойде ,още не съм пила моето.

Каишка,не се притеснявай да слагаш кафе...когато ставаш рано-слагай го ...да ни е готово 

Хелла,хубаво е когато се посрещат гости,особено ако са добри приятели.Аз обичам повече да посрещам гости ,отколкото да ходя някъде.По-удобно ми е някак

HugТеди,да пишеш повече,не само да четеш.Как са децата?

HugСтела Мария,и аз качих доста килца с третата бременност ,за разлика от първите две.Все още се мъча да смъкна излишните килца

Галче,къде в Испания ще бъдете наесен? Hug

Излизаме в парка с Давид,докато не е станало горещо.И при нас вчера беше жега.Съобщиха по новините ,че по плажовете е било 40 градуса

Снощи....нали съм сама и...реших да почета малко старите теми.Има много мами ,които не пишат вече тук,а се появяват из форума  newsm78

Честит Рожден ден на Еди!Да расте здрав и послушен! Tada

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО УСМИХНАТ!  bouquet
Ех,тези кафенцаааа!
Мама 3,честита ви придобивка!Безаварийно и безпроблемно ползване! HugМного хубав избор Peace
Феичке,и аз минах през такава раздяла(то вече май кой ли не е минал).Че се оцелява - оцелява се,но наистина не е хубаво без човека до теб...Защо се дърпаш за Испанско бе?Аз да имаше как веднага стягам багажа Mr. Green
Моята зълва откога ни кандърдисва!Аз знам през какво преминаха и те и колко бавно се нормализират нещата,но все пак като стане се живее спокойно и човешко,но пък отношенията с другите навън са по-различни.....Аз все пак съм навита да хукна,но на моя мъж вече не му се почва пак от нулата....
Айде стига съм умувала и мечтала....
Прохладен ден желая на всички ви! Hug  bouquet

# 155
здравейте момичета

Иве-къде си хукнала,я стой тука.Не мога да намеря старите уроци в чата за да ти ги пратя-дано някой друг да успее
Габи-разказвай,разказвай-това са интересни неща.Всички емигриращи трябва да знаят какво ги чака и ,че пътя не е толкова лесен колкото си го представят,а за децата-нормално е да искат да се приберат-там са им родителите,приятелите.
hella-приятно прекарване с приятеля ви
Stella Maria -ако знаеш как ти съчувствам.Само като си спомня аз какво преживях с последната бременност/лято +40кг/Искаше ми се да се навра в хладилника и там да живея,а другите в къщи само дето шалове не си вързаха.
Теди-разбрахме се за подновим уроците след 12.08-защото тогава всички ще сме на линия и аз заминавам в петък за две седмици на море. LaughingКажи на Пепи да се упражнява от линковете които му дадох ,че като започнем отново да има какво да пита/ако нещо не е разбрал/
kaishka -аз мислех,че само в нашите детски стаи е пълно с буклуци-сега съм спокойна

# 156
Прибираме се от парка...пускам първо форума и новините от България...и се натъквам на най-приятната новина...тази за българските медици,завръщащи се у Дома  Hug Heart Eyes Hug

"Най- горещият ден за последното столетие започна с най-горещата новина за последното десетилетие!" цитат от пресата
http://news.ibox.bg/news/id_1687047186

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes        Hug Hug Hug

Иве,имам уроците,записани в Уорд...кажи къде да ти ги пратя...

Целувки!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:11 от gaby_s

# 157
Ей,Габи,супер си - мноооого ти благодаря! Hug  bouquet HugПрати ги на iva_k79@abv.bg,ако искаш. Heart Eyes
Новината наистина е хубава да - и аз гледах,че си поревах даже...
Ани,не съм хукнала,ама ми се иска...знам,че е много трудно - от моите смешни 10 месеца зад граница,при това работеща с две малки деца знам какво е,но знаех и за какво работех и как не сме се притеснявали за сметки и т.н.А сега като трябва да кажа на децата ми - днес не може,защото няма парички и то за нещо съвсем дребно и.....Както и да е,айде да не си разваляме настроението! Hug

# 158

иве-ето за какво живеем.Не се отчайвай

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

# 159
 byeЗдравейте!!!Прекрасна Новина.Чак събудих  Венко да му я кажа ,но  ми беше трудничко ,че и аз се разплаках.                                           
     Честит Рожден ден на Еди!!! bdbaloni happy bd newsm38

Ани ,с тези снимчици направо ме комплексира.Ама явно това изкуство ти е в кръвта.Я виж детето само какво хубаво сте го направили.
Истинска малка принцеса.                                                                                                                                    Феичке ,и твоето кафенце е много хубаво.Тук изглежда само аз съм калпазанка  Sad

Габи,  Heart Eyes
                                                                                                                                                       Стели , не се притеснявай.Важно е да сте добре сега с бебчето.Мога да те уверя ,че от това което виждам на снимката ти изглеждаш чудесно,С първата си бременности аз качих над 30кг. Много ми се караха лекарита След 30 престанаха да ме теглят ,а номера на крака ми от 37 стана 40. JoyПосле се възстанових и сега почти. pregnant  Погали юнака.
     За останалите  supermama  love001                                                                                                                                                                                                                                                                                          grinning039За всички ,кои то не са стигнали до морето                                                                                                                                                       
  Дано и Криси да е проял
Misc Baby Bottle   

# 160
Ани,страшна си!Браво!  bouquet

# 161
Аниииии - страшна си!Цена нямаш да знаеш! HugМного хубава си я направила(снимката) Laughing - за другото заслугата е на татко й! Mr. GreenТази ще си я извадя - дали ще стане хубава в размер 10/15? newsm78
Аз успях да си подам документите за книжка(въпеки,че хванах 30 минутната им почивка) и на 21,08,2007 благополучно вече ще имам книжка.Друг въпрос е кога ще седна да карам.... Laughing
Целувкиии на всички!  bouquet
Вярно,че се усеща липсата на Цоци!Ама и тя човек - и тя нужда от почивка има....

# 162
Ani, страхотна снимка, а и детенце - като сълзичка. И    права си - за тях живеем.

Лили, забравих да ти кажа, че и твоята снимка в подписа много ми хареса. Големи сладури!

И аз си поплаках днес като гледах посрещането на сестрите. Не знам от радост ли или от мъка за изгубените им години.

Борко стана оня ден на 10 месеца. Пълзи здраво, шета из целия апартамент,  отваря чекмеджета, бърка навсякъде и очите ми са на 4 #Crazy #Crazy. Трябва вече да измисля нещо против отваряне на чекмеджета и шкафчета. Някой има ли идеи??? Нещо което да е ефикасно и да не е нужно да сменям после мебелировката. Споделете своя опит, моля, че аз май нищо не се сещам.

# 163
Оххх...гледам че ви липсва Цоци Hug Blush Mr. Green
Та рекох да ви разкажа за нея да не се кахърите и страдате! Joy
Значи ние се видяхме в неделя сутринта - нямаше как просто задължителна отбивка по път!Щото ако не се бяха отбили голямо мрънкане щяха да си навлекат от моя страна... Naughty
Още веднъж затвърдих мнението си че са страхотни хора и чудесни приятели! Heart Eyes
Днес към обед се чухме пристигнали са в Черноморец. Настанили са се, и дори първите им впечатления са добри! Каза че е доволна и още следобед каза че ще навестят плажа и моренцето!
Та така - чакаме я да се върне на 3ти отпочинала и доворна и да ни погне от вратата! Joy Макар че като гледам от вчера добре се отчитаме като писане в темата. То ще е сигурно заради жегите навън! Mr. Green

# 164
Лилибон, пиша ти тук, защото ти е изчерпан лимита на кутията за лични съобщения и не мога да ти изпращам ЛС.
Роси е намерила връзка в Здравната каса. Казали са й, че за този формуляр се събира комисия и се решава всеки случай по отделно. За да може да проверят докъде са стигнали документите ви  и какво трябва да се направи, е необходимо да ми изпратиш входящия номер. Засега толкова.
Силно се надявам на добри новини.

Общи условия

Активация на акаунт