МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 671
  • 364
  •   1
Отговори
# 240
Леле, цял ден нищо!
Къде сте, мами? Личи си, че е времето на летните отпуски. Дано всички сте живи и здрави. Децата да се налудуват, а мамите да се разнообразят малко (за почивка нищо не споменавам!).

Обаче е време да се прибира Цоцоланка, за да ни вкара в пътя. И да каже какво все пак си има Милена  Wink .

# 241
Hug Феичке,вчрно е,никой не пише.Всички са във ваканция.Цоцоланка се притесняваше за новата тема и ми заръчваше как да я правя...пък то,никакво движение Heart Eyes
На мене ми се пие едно силно кафе ,а на вас ...

# 242
Hug Феичке,вчрно е,никой не пише.Всички са във ваканция.Цоцоланка се притесняваше за новата тема и ми заръчваше как да я правя...пък то,никакво движение Heart Eyes
На мене ми се пие едно силно кафе ,а на вас ...

Аз искам сладолед  Mr. Green

# 243
Наталка,вземай го докато не се е разтопил

# 244
Наталка,вземай го докато не се е разтопил
Аз мислех че ще ме почерпиш  Mr. Green
Как мина разходката?

# 245
A аз си мислех,че този в кафето ще те устрои.Заповядай... Heart Eyes

Разходката мина идеално.Беше хладничко все още сутринта... сега идва ред на вечерната.

bouquet

# 246
A аз си мислех,че този в кафето ще те устрои.Заповядай... Heart Eyes

Разходката мина идеално.Беше хладничко все още сутринта... сега идва ред на вечерната.

bouquet

Аз не разбрах че това е сладоледа ooooh!
И при нас е хладно днес.Приятна разходка  Hug

# 247
  • Пловдив
Здравейте, мами!

Да знаете какъв отдушник сте ми!!!
Тя, Каишка вече разказа за подвизите в Акваленда, така че аз няма смисъл да я повтарям, само дето аз не се спуснах на "камикадзе"-то и "рампата"- идват ми прекалено екстремно!!!
След това бяхме гладни като...вълци!!! и особено охладени!

# 248
ЧеСтиТ РоЖдЕн ДеН на Петър на Радеток!   smile3525

newsm38  newsm38  newsm38  newsm38  newsm38  newsm38  newsm38  newsm38  newsm38

newsm67    ura   newsm18   Tada    Party Time   nbirthday   newsm59

Мило дете, желая ти здраве, късмет, успехи (не само в училище  Wink) и много, много любов! Hug
И все така да слушаш мама и тати!

На тебе, Раде -   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Бъди все така грижовна, обичана и всеотдайна майка!  Hug

И нека Божиите подаръци изобилстват в твоя живот и живота на всички, които обичаш!

Вярвам, че празненството, започнало още от предния ден  Grinning,  е било едно незабравимо преживяване!

# 249
 Tada Честит Рожден Ден на Петър с малко закъснение!

Да е здраво голямото момче и много да слуша мама и татко! Tada

Раде,за теб

Мълчиш си ти вчера,а пък ние ...

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК ПЕТЪР!МНОГО ЗДРАВЕ И ИЗОБИЛИЕ ОТ УСПЕХИ В ЖИВОТА МУ!  bouquet
Габи,къде е кафето днес? Simple SmileАз се заредих рано-рано пред компа с кафенце и викам ще чета,плюс хубавото кафенце на Габи,пък то....Затова пък си сложила пак красоти. Hug
Цоци,дано всички вируси да стоят настрани от вас и да си доизкарате хубаво почивката. Hug
Ние уж се гласим за моренце,пък то я вижте какво стана времето...Днес се събудих умряла от студ - много ми е студено  и мрачно.
kaishka и раде,да бяхте свернали по - силно,че ще ходите на такива забавления Mr. Green,аз както обичам да лудея....за съжаление децата ми са маааалко страхливи и не искат да се насладят с мен на приключенията. Simple Smile
Хубав ден желая на всички ви! Hug  bouquet

# 251
Габи,къде е кафето днес? Simple SmileАз се заредих рано-рано пред компа с кафенце и викам ще чета,плюс хубавото кафенце на Габи,пък то....Затова пък си сложила пак красоти. Hug

Мислих си,че Радето ще почерпи Mr. Green

# 252
  • Русе
Здравейте! Приемате ли нови членове във вашата компания?
Приятно ми е да се запознаем /не знам дали това точно е мястото за запознанства  newsm78, ако не, моля да преместите мнението ми/.
За срамотите чак сега виждам, че имало такаво страхотна темичка, а откога се подвизавам в Мамите....
Та, аз съм мама на 3 деца - големият ми син е на 16 г., а малките са близнаци - момче и момиче, които са на 10.
Имам доста да наваксвам докато попрочета какво сте си писали тук и какви теми обсъждате, но се надявам да се включвам и аз... особено в готварските теми /май там ми е страстта Simple Smile/

# 253
Здравейте,
ние в понеделник се върнахме от Велинград. Чистият въздух си е просто благодат. Да ви кажа напоследък все по-често се събуждам в София с главоболие, а пък във Велинград: О, чудо, субуждаш се свеж Laughing Просто нямам думи newsm53 Имам чувството, че хората в провинцията (или поне в по-малките градове) направо живеят друг живот.  Heart Eyes Леко им завиждам за това, но пък няма как работата е в София, а тя е много важна Thinking
Изкарахме си много добре. В хотела имаше хубав детски басеин с минерална вода и децата се пличкаха до насита. Надявам се моят мъж скоро пак да се сети и да ни разнообрази някой уикенд Flutter
Гледам тука някои са се забавлявали много бурно. Така трябва. Браво newsm10 Ние сме ходили на воден парк в Турция, в Кушадасъ. Обичам подобни забавления, но повече харесвам такива, които не са във вода. Миналата година ходихме в Порт Авентура, в Испания. Е, там беше просто невероятно. Толкова много забавления на едно място и толкова различни, и за малки, и за големи Жалко, че имаше доста дъждовни дни и не можахме да се използваме всички възможности до край, нооооооо догодина сме решили пак да се повеселим яко newsm44

Ей това влакче ми стана любимо, просто невероятно изживяване Crazy
Отдавна съм се наканила да кача снимки, може пък скоро да успея да се мотивирам и за това  Embarassed

И аз със закъснение, но от сърце
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЪР НА РАДЕТОК! Много здраве, щастие и успехи!

Добре дошла на новата мама welcome Чуствай се като у дома си  bouquet

# 254
  • София
Раде,да ти е жив и здрав Пепи! Да расте разумен и Бог да го пази!

Ах вие с този аквапарк  Naughty не ядосвайте хората,които до вчера се пържиха в София . Както го описвате е било фантастично.

Мама 1+2,добре дошла! Чувствай се като у дома си   bouquet

Галче,то много дълго туй влакче.Не е ли страшничко и малко главозамайващо? А във Велинград и ние обичаме да ходим,но последните две години нещо го пропуснахме.Защо ли!?

Общи условия

Активация на акаунт