МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 654
  • 364
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошла на Мама 1 + 2  bouquet
Ами момичета,това е положението - русенките ще ви превземем! Mr. Green
Можете в новата тема  в началото да напишете и от кой край на България има най-много многодетни  Wink.
Галче,разкошно е това!Аз откога имам мерак да се кача на такова нещо!!!Жалко,че все няма кой да сподели такива удоволствия с мен....
Айде ставам,че трябва да ходя да си връщаме задграничните паспорти,че вече не са валидни.Гледам ,че на мъжа ми е изтекал преди месец - дали ще ни глобят? newsm78Оф,дано не,че само това ни липсва сега..
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 

# 256
  • Варна
Честит рожден ден на Петър!  Здраве ,щастие, много успехи и сбъднати мечти!
На милата ти майчица много  Laughing Laughing Laughing и   bouquet

Добре дошла на мама 1+2! Попаднала си точно на място и се чувствай като у дома си!
И аз имам близнаци, но са още на 5г. и много се радвам на вече отгледани като твоите.

Момичета да ви се оплача, направо лудвам вече! Вчера хич не ми беше ден , та и днес. Иван от вчера сутринта е с повръщане и разтройство. Започна в 3 сутринта, в 5ч. бяхме вече в спешния. Обиколих района-няма дежурна аптека. Намерих в кв.Аспарухово ,като го водих при майка да го гледа.От там газ до нас да взема Стефан да го заведа на градина. На каката хвърлих 2лв.- да се спасява и газ на работа.Там не мога да отсъства, че няма кой да седи в офиса и шефа каза никакъв болничен. И така отидох на работа, ама към след обяда умората си надделя и сгафих като маркирах 1 бон на касовия апарат. Пфу, още не мога да свикна с тая работа и в желанието си да не сбъркам става грешка.След работа ходих прибрах Стефан от градина и газ до Аспарухово да си видя долното захвърлено дете, което си продължаваше да дриска и повръща. И за капак ,като се прибирах снощи вкъщи да си прибера и най-голямото гардже от улицата ме спряха катаджии и то за какво- да ме питат защо ми светят халогените и да ги изключа.Видяха, че не става защото са фабрично закачени за светлините и ме пуснаха без проблем.
Одисеята продължава и днес. Сутринта в 7ч. чух майка ми- горе долу бивали. Но към 9.30 майка ми звъни детето няма сили да стане. Добре,че шефа ме пусна и аз пак газ при мама. Заведох Иван на преглед в Аспаруховската поликлиника. Понеже имаме изписани вече лекарства,които продължаваме да пием ни дадоха и 2 хомеопапични за разтройство и повръщане, които Иван повърна.
Той сега спи, но го събуждам от време на време да пийне по глътка гликоза. Нищо не иска да яде и каквото хапне връща. В чудо съм! От това най-се страхувам- да не се обезводни да ни вземат в болницата, че ще стане една,ужас! Майка ми има  на глава та си сляпа баба и и мъж след операция на окото и не вижда още добре и детето на сестра ми. Сега и аз си натресох моето. До сега сама си гледах децата като бяха болни и ми е едно виновно, че с тая пуста работа дето се хванах не мога да обърна внимание на децата си.

Ох, мили момичета, оплаках ви се! Съжалявам,че ви натоварих с отрицателна информация, но се радва ,че ви има и мога с някого да споделя. Мислех си, че съм мъжко момиче и не съм от ревливите, но съм на предела на силите си и ми се реве. Когато губя почва под краката си съм в такова състояние.Мъжът ми замина на път, на работа все нещо се случва, децата болни /предната седмица Стефан беше при мама с Т/. Проста да падладееш!!

Пожелавам лек ден на всички и дано никъде да няма болни!
Целувки!

# 257
  Момичета,вече можем да гласуваме за Криско  http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&v=1&s=

Гледам,започнахте да се завръщате...ей сега ще ви прочета  Hug

# 258
Здравейте и от мен. Казвам се Росица на 34 г съм. Имам трима сина. Големият Даниел е на 12 г. и близнаците Кристиян и Християн на 4 1/2 г. Мисля че тук при вас ми е мястото. Посетих и форума за близнаците, но там като че ли се обсъждат повече бебешки теми.

# 259
Еееее,супер! Hug
rositca ,добре дошла сред нас! Hug  bouquetКакто би казала Цоци - пиши повече за твоето семейство! Laughing
Аз разпратих линка на всичките си познати и  ги помолих и те да казват на свои познати! Peace

# 260
                            Добре дошли на новите мами

rositca

и mama1+2

Мама Цоцоланка ще ви включи в новата тема,но за целта напишете рождените си дати-вашите и на дечицата.Мама 1+2,ще се радваме да се разпишеш и в готварската тема.Ех,че хубаво-още една русенка и още една мъжка мама!  bouquet

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 16:35 от gaby_s

# 261
 LaughingБлагодаря за радушното посрещане. Какво да ви кажа за себе си, предполагам че с нищо не се отличавам от останалите майки. Забързано ежедневие, работа, в къщи, вечерята, децата, 1-2 приказки с "любимия" и се тропирам гроги в леглото в очакване на още един прекрасен ден.  smile3507 Добре че е свекървата и се грижи за близнаците, защото сега градината ни е в почивка. Тя си ги гледа почти от бебета,защото аз тръгнах на работа когато бяха на 10м (позакъсахме с парите), та са си свикнали заедно, а големия, той сам си се гледа, е и майка ми помага но само с него, близнаците и идват в повече. Та така сега съм в очакване на лятната отпуска, ще ходим на море. Вярвам всички сте гледали "С деца на море", лудницата е пълна. Абе да сме живи и здрави, пък ще се спарвим някак си.
Много се радвам че открих това форумче, така като чета има доста сродни души. Е ще си даваме кураж взаимно. Весело лято момичета newsm08

# 262
Да добавя и рождените дати:
 Аз съм родена на 26.04.1973г;
Даниел на 30.05.1995г
Кристиян на 04.03.2003г.
Християн на 04.03.2003г.

# 263
  • Русе
Момичета, благодаря за милото посрещане.  bouquet

Ето ги рождените дати на моите деца:
Теодор -17.01.1991
Светослава и Евгени - 26.04.1997 г.

А за готварската тема - трябва някой да ми разясни как става newsm78 Доколкото прочетох през ред - някакви пароли се пишат, нещо не ми е много ясно.
Иначе в готварския подфорум съм редовен писател  Laughing, че и в комплект със снимки Grinning

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 17:52 от mama1+2

# 264
Здравейте, мили мами ! Връщам се отпочинала и готова за предизвикателства! Имахме планински палаткови преживявания и сме много доволни, че избягахме от жегата в Пазарджик  Sunglasses 
Добре дошли на новите мамчета и деца    bouquet
Поздравявам и всички пропуснати от мен рожденици    bouquet 
 Praynig  Дано да оздравяват болните дечица по-бързо   Praynig

# 265
Мама 1+2,паролата е за готварската тема в Любими.Там може да пише един човек- Многодетна мама Mr. Green Това име ни обединява всички.Там знаеш не може да има коментари.Всички ние ще публикуваме рецепти и снимки в Готварска тема на Многодетните мамиЩе споделяме,ще се учим...Условието е рецептите да са наши,да са изпитани и да са харесвани от многодетните ни семейства.Момичета,хайде отворете старите тефтери.

Добре дошли на завърналите се мами- Боби мин,Галче Hug Hug

Галче,увлекателен разказ...и ние през отпуската мислим да се разходим.Порт Авентура е в плановете ни...Живот и здраве.Макар че предпочитанията на мъжете са за Терра Митика до Бенидорм.

Лично аз мисля това лято да не пропусна Валенсия и Двореца на науката и изкуствата Heart Eyes

HugИлиева,да оздравяватв бързо.Тези летни вируси.... ooooh!

Иве,не мисля,че ще ви глобят за паспортите,не се притеснявай Hug

Тедивас  Hug

# 266
  • Варна
Росе, адашке мила, блазе ти с тия разкошни баби дето имаш.а взема да пратя моите на обмяна на опит при вас. Свекърва ми не е виждала и чувала децата със седмици, а и майка ми не и се занимава, ама няма на къде заведох й болното си дете да го гледа, че съм на работа.

# 267
Илиева, хич не ти е лесно, но ти пожелавам скорошно оздравяване на детенцето. Хубавото е, че децата оздравяват.  Grinning Лошото е, че чувството за вина за това, че не сме могли да бъдем на тяхно разположение остава Cry Аз съм водила Пепи с мен на работа, с температура ooooh! И аз като теб съм била сама в офиса и да отсъствам, означаваше фирмата да затвори офиса. Пък аз каквато съм съвестна ... Е, Пепи не е бил с 40 градуса, обаче все пак си беше болно дете. Сега като си спомня колко съм го пренебрегвала заради пустата работа Tired, постоянно ми е съвестно и си казвам, че толкова неща пропуснах да направя за него и затова сега ми е трудно с него, защото не съм била достатъчно отговорна майка Embarassed Ама тогава цялото ни семейство зависеше главно от моята заплата и затова съм правила толкова много компромиси с детето си Sad Понякога се питам: Струваше ли си, можеше ли да се справим и с по-малко, но отговор на тези въпроси едва ли ще намеря Confused

Габи, този Дворец на науката и изкуствата изглежда зашеметяващо. С нетърпение ще чакам да разкажеш за вашето пътуване, за да си набележим интересни цели за догодина.  smile3521 Ей, сега ще покажа снимката на мъжа ми, за да го зарибя Mr. Green
Ивата, на това влакче можеш да се качиш и сама, тъкмо мъжът ти ще гледа децата, докато ти се кефиш максимално Wink. Ако успея да изровя снимката ми от това влакче, ще ви я покажа.

# 268
  • София
Честит рожден ден на Петър!

Да е жив и здрав, да расте силен, умен и жизнерадостен!

Илиева, дано бързо отминат неволите ви!

Добре дошли на новите мами!  bouquet

Бързам да се похваля! Елица проходи днес! Направи един кръг на един крак като пергел и после се престраши и тръгна smile3539. Много е доволна от себе си. А ние сме на седмото небе. Утре ще меся питка!
А сега разказа:
Този месец беше наситен със събития. На 1.07 заминахме на почивка в Св. Константин и Елена. Улучихме чудно време. Морето беше топло, чисто и тихо. В хотела бяхме на пълен пансион. В апартамента имаше климатик, вана, телевизор, хладилник. Имаше подлез по който отивахме на плажа и така не пресичахме улицата. Ползвахме басейн с гореща минерална вода.  Нашите приятели бяха в съседна до нас стая. Цвети и Бори бързо се сприятелиха с другите деца и по цял ден играеха. Елица беше много кротка. Обожава да е във вода. Басейн, море, вана, само да е във водата  bath1. Хареса и също да се рови в пясъка. Опита пясъка и камъните дали стават за ядене, но нещо не и харесаха. От цялата почивка имахме само един по-хладен ден, който използвахме за разходка до Златните пясъци. Там се видяхме с брат ми, който работи като барман в един хотел. Пихме по един коктейл. Хлапетата много се впечатлиха как се приготвят. Боряна на втората глътка разля нейния и брат ми и направи нов. На другия ден дойдоха с племенницата при нас на плаж и ни я оставиха за един ден. Хората ни гледаха и ни се чудиха. Бяхме с три newsm19 ,а изведнъж станахме с четири деца:family6: .

След морето отседнахме при свекърва ми в Раднево. След комфорта на морето, последния етаж западно изложение без асансьор изведнъж ме върна в настоящето. Там беше единият син на зълва ми. Пак голям купон! moresmile
На 21.07 станахме кръстници в Ямбол. Кръстихме Себастиян  и отидохме да се почерпим в една пицария с градина. Е там направо се изпекохме като в пещ sweating. Уж под чардак, под дървета, обаче толкова горещо не ми е било никога до сега. Пия вода и въобще не усещам че съм пила. Ни ядене върви, нито разговорите.А Елица я оставих при свекървата с температура и час по час се обаждах да видя как е. За това пък вече си имаме зъбче, а второто скоро и то ще се покаже.
Най-накрая отидохме при майка в Стара Загора. Първи етаж, климатик. Друга работа! Два дни лежахме на хлад докато се възстановим. След това празнувахме рожден ден на брат ми който си дойде. Водихме децата по парковете, на Аязмото си направихме пикник, ходихме в зоопарка. Лошото беше само, че заради пожарите въздухът беше много мръсен.
Като тегля чертата обаче почивката много ни хареса. Сега започвам да мисля за рожденните дни на Елица и Данаил, за наближаващия първи учебен ден и ...че пак трябва да почвам да уча. Е, това е! Дано не съм ви досадила.
Тук ви пускам малко снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23230&AlbumId=100492

# 269
Gabi, много футуристичен тоз Дворец! "Глей кви неща си имат хората" newsm78. И на Терра Митика явно е веселба, но са много малки снимките и не се вижда хубаво.
Галче, това влакче в Порт Авенура и на мен , мисля, ще ми се понрави, но... засега мога само да си мечтая. На подобни скоростни влакчета се "возих" в Дисниленд, в Анахайм, L.A., и ми харесаха точно  най-скоростните атракции. Но това ми се вижда по-скоростно, страхотно. ОБАЧЕ - дали на тези години ще ми понесе Joy, може да ми стане лошо Laughing или... разни други неща...и все свързани с възрастта. Нещата, които ми харесваха едно  време, понякога вече не ми се виждат толкова интересни. Ех, една носталгия ме обхвана.
А всъщност исках да кажа на всички, че днес говорих с Цоци и в петък ще пътуват за Варна, така че в петък около 16:00 - 17:00 часа моля всички Варненски мами  да се включат в срещата с Мама Цоцоланка. Подробности очаквайте може би утре. Ще пиша и на ЛС.
Илиева, да оздравявате бързо и ... чакаме те на срещата.

И сега една лоша новина - Ели и Криско са в болницата, бебо имал нисък хемоглобин. Не знам повече. Моля се за тях , да се оправят по-бързо Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт