Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справяте с едно дете?
Какви са препоръките за организиране на детски празник по случай началото на новата учебна година?
Как да се справим със здравословни проблеми при децата, като бронхопневмония и слънчев удар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справяте с едно дете?
Справянето с едно дете може да бъде предизвикателство, особено когато другите членове на семейството отсъстват. Важно е да осигурите подходящо внимание и занимания за детето, както и да поддържате положително настроение. Можете да използвате различни игри, дейности и разходки, за да ангажирате детето и да му осигурите разнообразие в ежедневието.
-
Какви са препоръките за организиране на детски празник по случай началото на новата учебна година?
За да организирате успешен детски празник по случай началото на новата учебна година, важно е да планирате забавни и образователни игри, дейности и занимания. Можете да включите тематични декорации, музика и танци, както и забавни състезания. Уверете се, че има разнообразна храна и напитки за деца и осигурете достатъчно пространство за игра.
-
Как да се справим със здравословни проблеми при децата, като бронхопневмония и слънчев удар?
За здравословни проблеми при деца, като бронхопневмония и слънчев удар, е важно да се консултирате с лекар за незабавно лечение и грижи. При бронхопневмония децата трябва да приемат предписаните лекарства и да си почиват достатъчно. При слънчев удар осигурете охлаждаща терапия, достатъчно течности и почивка в хладно пространство.
-
Как да организираме детски празник с различни забавления?
-
Как се използва Bluetooth слушалка с мобилен телефон?

.
Оф,дано не,че само това ни липсва сега..
Добре че е свекървата и се грижи за близнаците, защото сега градината ни е в почивка. Тя си ги гледа почти от бебета,защото аз тръгнах на работа когато бяха на 10м (позакъсахме с парите), та са си свикнали заедно, а големия, той сам си се гледа, е и майка ми помага но само с него, близнаците и идват в повече. Та така сега съм в очакване на лятната отпуска, ще ходим на море. Вярвам всички сте гледали "С деца на море", лудницата е пълна. Абе да сме живи и здрави, пък ще се спарвим някак си.
Дано да оздравяват болните дечица по-бързо

Аз съм водила Пепи с мен на работа, с температура
, постоянно ми е съвестно и си казвам, че толкова неща пропуснах да направя за него и затова сега ми е трудно с него, защото не съм била достатъчно отговорна майка
Понякога се питам: Струваше ли си, можеше ли да се справим и с по-малко, но отговор на тези въпроси едва ли ще намеря
Ей, сега ще покажа снимката на мъжа ми, за да го зарибя
. Много е доволна от себе си. А ние сме на седмото небе. Утре ще меся питка!
. Хареса и също да се рови в пясъка. Опита пясъка и камъните дали стават за ядене, но нещо не и харесаха. От цялата почивка имахме само един по-хладен ден, който използвахме за разходка до Златните пясъци. Там се видяхме с брат ми, който работи като барман в един хотел. Пихме по един коктейл. Хлапетата много се впечатлиха как се приготвят. Боряна на втората глътка разля нейния и брат ми и направи нов. На другия ден дойдоха с племенницата при нас на плаж и ни я оставиха за един ден. Хората ни гледаха и ни се чудиха. Бяхме с три
,а изведнъж станахме с четири деца:family6: .
. Уж под чардак, под дървета, обаче толкова горещо не ми е било никога до сега. Пия вода и въобще не усещам че съм пила. Ни ядене върви, нито разговорите.А Елица я оставих при свекървата с температура и час по час се обаждах да видя как е. За това пък вече си имаме зъбче, а второто скоро и то ще се покаже.
, може да ми стане лошо