МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 671
  • 364
  •   1
Отговори
# 165
Открита е сметка за събиране на средства за Криско на Лилибон:

Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

ето линка към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

# 166
Hug Феичке,благодаря !

Hug Радвам се ,че Цоцоланка се чувства добре...JuliS , децата с тях ли са ?   

Hug Hella,има едни приспособления,непозволяващи на чекмеджетата да се отварят от малки деца.Виж тук
  http://family-bg.com/catX_104.htm

# 167
Браво, Габи! Страхотна си. Как успя да вкараш линка в подписа си?! Ама то с тези гениални синове-компютърни специалисти.

Мисля, че идеята е чудесна - така навсякъде, където пишем, ще се появява линк към темата за Криско и повече хора ще станат съпричастни с проблемите на него и семейството му.

Момичета, искате ли да сложим този линк в подписите си. Габи ще ни каже как (поне на по-тъпичките като мен).

# 168
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Цоци ми пусна смс-било много хубаво там и отиде да се цопне в моренцето и заради мене  Mr. Green !
Сега отивам да ви чета ,че не съм чела и писала от сто години! Stop   После пак ще пиша
На всички празнували и празнуващи -  СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ И БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ     newsm51
На Криско пожелавам да се оправи трайно и завинаги.....
Гласувах за Цоци newsm10
.......Габи,как са децата в България?Тука страшни жеги особено в нашият край!А аз имах доста ангажименти и все неоставаше време да седна да почета и да попиша,искам да кача и снимки но пак не ми се седи на компа,че направо немърда въздуха в къщи...много е топло и изчезвам на двора!....нищо ,че непиша-винаги ви мисля   bouquet и сте ми в сърцето всички  Kissing Heart

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 21:06 от Дидка

# 169
Момичета, искате ли да сложим този линк в подписите си. Габи ще ни каже как

Копирайте това в подписа си  bouquet 

Да помогнем на малкия Криско на Lilibon

Отворете като цитат и така...исках директно от тук да копирате,но...системата ми го направи в този вид...и логично

HugДиде, чакаме да кажеш къде се изгуби,

# 170
Лилибон, ТУК една мама дава линкове към две клиники . Аз познавам задочно Viki i mama от форумите за болни дечица.Тя прави операция на очите на дъщеричката си в Германия.Разгледах сайта на клиниката в Германия    http://www.uniklinik-freiburg.de/ims/live/hospital/neurocenter_ru.html   Може да се направи запитване на руски език,там се говорело и руски.Свържи се с тази мама ако искаш,тя ще ти обясни повече  .Моето мнение е ,че там са най-добрите специалисти    bouquet

# 171
Добро утро, мамчета.

Пие ли ви се кафе днес, или още спинкате?!

Ето една скромна почерпка от мен за лек, весел и по-прохладен ден:

# 172
Добро утро току що ставам и поглеждам че има кафенце направено сядам да го пия и да прочета какво пише и да се отчетем ,че Мама ще ни се кара.Пролетна фея благодаря за кафето имам нужда от него.

# 173
Добро утро!

Феичке,благодаря за кафенцето...какво е съблазнително с тези бонбонки...

Дидка,децата са добре в Родината.Глезят ги баба и дядо.Всяка вечер се виждаме по Скайп-а и ми се струва,че вече искат да се прибират.Гого има момиче,с коет ходи по разходки.В края на месеца му са изпитите за шоф. книжка.Сутрин ходи на фитнес,на зъболекър..пълна програма.Стоян нямаше късмет да се види с едно момиченце,с което си пишат половин година вече по интернет и крояха планове да се срещнат.Но мама не пусна девойчето до Габрово,не позволиха и на моя син да отиде до Сливен.Такава ли щях да съм и аз ако имах дъщери...Обикаля Стоян и прави снимки.Купили си нов дигитален апарат,че стария беше започнал да се" предава".Направил много хубави снимки  ТУК.А в жегите се крият в магазина на баба,там се дишало по-добре...тъкмо и помагат...и си похапват туй-онуй...

Момичета,напишете по някоя рецепта в готварската ни тема.Съвсем я изоставихме. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207563.msg4479124#msg4479124

Хайде да тръгваме за парка ние с Додо.После пак ще ви се обадя!

Обичам ви!

ПОЗДРАВЧЕ

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 11:49 от gaby_s

# 174
Здравейте мами! Hug
Много хубаво,че вече има сметка за Криско!Дано се съберат повече средста! Peace
Габи,разкошни снимки- синовете ти са направо готови фотографи!  bouquetКаква марка е този апарат,че много ми хареса качеството на снимките?И да питам в готварския форум на многодетните,рецептите трябва ли да са измислени от мен или идеята е да се напишат рецепти ,които са любими на семейството?
Извинявам се,ако някъде сте го написали,ама аз нали не съм много голяма готвачка....Обаче има няколко рецепти,които мога да споделя Embarassed Mr. Green
Лек ден желая на всички присъстващи и отсъстващи!  bouquet

# 175
 HugИве,не знам какъв а апарата  Embarassed ,ще ги питам децата...
А рецептите,хубаво е да са изпитани върху семействата ни...

bouquet

# 176
      Здравейтееее.....!!!!Честита ви прохладаааа....!!!!Ей от кога чаках тази утрин newsm44,и аз почувствам човек,и лятото да си е лято,но българско,а не с привкус на Сахара...
      Много се радвам че има открита сметка за Криско на Лилибон!!!Ще видя с какво ще мога да се включа!Но и ще продължавам да паля свещички за тях!!!
      Мерси за кафенцето Пролетна Фейо!!!Малко късничко стана,но все пак ще се възползвам!!!
      Ивата звучи ми малко много във времето това с книжката...Колко ли ще ни мотаят и нас тук в София,след взимането на изпитите?!Дано за Коледа,Дядо Коледа да успее,да ги натовари на шейната си и да ги получим накрая... Wink!
      Отново ви пожелавам това лято повече подобни дни!!!!

# 177
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Габи мерси за поздравчето,много сладко детенцето и как пее Hug Аз,ако бях нямаше да пусна Ваня,но щях да позволя момчето да дойде тук и да се видят  Flutter какво толкова!Кой от синовете ти каза,че се загледал във Ваня  Mr. Green
Феички мерси за кафенцето ...и по това време ми идва добре
Ох,добре,че днес е по-хладничко,че се диша  Praynig Дано и завали  Sick ама едва ли
 Hug ех,момичета ...вчера пък и днес като дават медиците ни все рева,горките хора какво ли не им е минало през главите! Много се радвам,че най-накрая техният ад свърши
  chef аз рецепта още не съм писала,но ще се поразлистя из моя вече окъсан тефтер и ще драсна нещичко

# 178
Шапчице,можеше и по-рано да си я взема,ама аз чак сега се захванах да си подготвям документи и т.н.Даже вчера секретарката в офиса,където карах шофьорските курсове ме бъзика.Вика,ти бързаше да се явяваш на литовки,бързаше да се явяваш на кормуване,а за книжката не бързаш?!Аз й викам - нали си взех изпитите и се успокоих  Mr. Green
Абе ти къе я видя тая разхлада? newsm78 При нас се и все същата жега - е,айде  от мен да мине - без 4- 5 градуса! Laughing

# 179
Аз, Аз, Аз трябва да почерпя за прохлада!!!! Hug Щото кой пак би рекордите и температурите в Сахара вчера - а?????Севлиево!!!45градуса обявиха по новините - ама не съм сигурна щото измервано става на ливада , пък в нашият район където циментите и асвалтите са в почече можем само да прогнозираме какви са били Т. Нашият Т- се ошашави и живакът бягаше насам натам...такова чудо не сме преживявали досега!Ад под небето!!!
Иве - 4-5-6 градуса си е направо добра прохлада - недей така!
Затова черпя днес с една студена бира и доволно се усмихвам! Mr. Green
И аз съм доволна за сметката на Криско - само нещо не се справих с подписа....ама пак ще пробвам! Mr. Greenкато ми остане време днес!
И с нетърпение чакам да дойде понеделник - последен работен ден преди отпуска!!!!!!!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт