МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 686
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Иве, няма проблем със сладоледа - от този не се трупат калории   
Абе то не се трупат,ама питаш ли ме,че сега ще осверипея за сладко,а и тортичката от Джули......Аз без майтап съм като наркоман за сладко,а в момента в къщи такова нямаааааа  Mr. Green

Да ти предложа ли още нещичко сладко, или ти сама ще изтичаш до магазина?
Аз пък умирам за шоколад - млечен, без ядки, стафиди и други добавки.

# 211
Иве,не се притеснявай...като те гледам каква си слабичка...хапвай си сладко "на воля"
Феичке,и аз обожавам шоколад,особено като не ям сладко дни на ред...като ми падне захарта в организма...моите на бегом ходят да ми купуват шоколадче...я с ядки ,я аеро...ммммм

Все  ще ви питам русенки,къде живеете,в кой квартал на града.

# 212
Свекърва ми живее между кооперативния пазар и Строителния техникум в Русе.

# 213
  bouquet
А моята живе в квартала над ЖПГара-та
 Heart Eyes

# 214
Момичета, пиша бързо и кратко.Заминаваме за троянския балкан  Единствена възможност да изведа децата от мръсния Бургас.Съжалявам за срещата на 02 08.Лично ще се извиня. newsm59поздравления за днешните рожденици и техните близки Специално да внимават в Севлиево ,че минаваме наблизо... Joy  bouquet  bouquet  bouquetСпециално за Джули. Габи ще поздравя Габрово от теб Знам че ти е мъчно Няма да ви забравя момичета ,постоянно ще се моля за Крис ще се чуем след седмица Прегръщам ви

# 215
Аз не подбирам много,много - сладко да е!А и да има шоколадец де,моя мъж си пада по сиропираните неща,аз по шоколадовите PeaceА за хапването на воля - до скоро не ми беше проблем,ама взех да имам целулитееец Laughing.Здраве за е! Heart Eyes
А иначе с мъжа ми сме от квартал Дружба 3 и въпреки,че сме живяли през няколко блока не сме се виждали и познавали,докато той не ме заговори LaughingСега сме на квартира под ЖП гарата - до бензиностанция Антим в блоковете.
Габи,като дойдеш на гости на свеки и те ядосат,може да притичаш на кафе до нас(може и на нещо по-силно) Mr. Green
Мама 3,приятно изкарване - и снимки после! Hug

# 216
привеееет мами  Hug чета аз за разни сладотии.... нищо сладко не ме изкушава- нали ги произвеждам, но сладолед видя ли  Мама3 искрено т завиждам- за балкана де- днес ми побеля косата да се разправям с моята шефка-не иска да ме пуска в отпуска: намери си замесник и излизай, но не тези дни. аз и викам, че имам карта за лечене, тя не, та не   ooooh!просто     #2gunfireаз с такъв зор да се навия да идем само с мъжъ ми а сега и това..... дано да няма вече нерви, че....... Banghead като се върна от отпуск   newsm17 си пускам предизвестието и се махам. от края на септември ще търся работа.     стига оплакване- отивам да си садя зелцето, че много си го тача и го хапвам във всякакъв вид- то си ми личи де- в смисъл, че съм убава и скромна  newsm03   Embarassed  Joy

# 217
Мами, пиша набързо,че нета е отврат тази вечер......Тук има вирус и 2 дена сме болни - разтройство и пр. екстри...Днес ни откраднаха чадъра......

Честито на празнуващите! Копнея за свестен нет.........

Обичам ви!

# 218
  • София
Честито на празнуващите!Все здрави и усмихнати да са!   bouquet  bouquet  bouquet

На заминаващите,весело изкарване!Живи и здрави да си дойдете!

Цоци,пийнете си нещо против повръщане и разтройство-деган,ентерол или имодиум.Така е като смениш климата и водата...все нещо се случва  Sad

Каишка,я не й се връзвай на шефката!Как така няма да те пусне като имаш карта? Отивай да си почиваш и не я мисли.
И ти си човек!  Hug

А за сладкото и аз съм върл фен на тази част от храните.То си ми и личи, де.Но не спирам да си хапвам-я шоколадче,я нещо другичко.

# 219
Крайно време и аз да се включа ,макар за кратко ooooh!
В Русе апартамента ни е до Кооперативния пазар с/у у-ще "Олимпи Панов"
Ми ние май всички ще излезем съседки Joy

# 220
Ми ние май всички ще излезем съседки Joy

А не, аз съм чак в Здравец  Mr. Green, ама баба ми живее до ЖП гарата  Joy
Габи, абе аз нали ти бях казала, че в предишния си живот сме били близначки  hahaha

# 221
[desi] ,ама и ти ли си от Русе?Аз пак нещо съм спала и не съм разбрала....Много станахме русенките тук  Mr. Green

# 222
Цитат
Наталка,Каишка,Стела Мариа( много си чаровна на новата снимка...),тези дни ви няма... Hug Hug Hug Hug
Тук съм  Hug но нещо ме завъртя живота,като тръгна на работа съвсем няма да мога да пиша и да ви чета.
Трябва да намеря спонсор за детската ясла на малкия,става въпрос за 200 лева за един мокет,моля момичета,помагайте,спешно е,как да търся и да намеря?Някой от вас има ли познати със фирми?Разбира се, се издава документ за спонсорството.Дали да пусна тема?Къде точно?
Юле ти май обра всичките поздрави този месец  LaughingКак можа?Това ли ти любимия месец?Моите поздравления   bouquet
И на всички които съм пропуснала

И тъй като съм първа тази сутрин кафето е от мен

Приятен ден,тази сутрин е приятно хладна  newsm68

# 223
ДОБРО УТРО!

Наталка,благодаря за кафенцето!Още не бях слагала моето.

А не, аз съм чак в Здравец  Mr. Green, ама баба ми живее до ЖП гарата  Joy

[desi],сега остава да кажеш ,че си живяла в Композиторите.Ние известно време бяхме на квартира в бл.Добри Христов

Цоцоланче,къде го хванахте този вирус пък вие.Скорошно оздравяване...И не плачи за НЕТ,наслаждавай се на липсата му.

Моя мъж се прибра от Валенсия снощи.Толкова беше уморен милия,а Додо не го остави .Играха,четоха книжки...чак до два през ноща .

Целувам ви!

# 224
цял ден никой не е писал  newsm78 явно всички бягат на вън за да си починат- а  аз тичам да си почина в здора между доматите  Joyмного обичам да се ровя в двора- зелената трева/ а тя е в изобилие колкото и да я скубиш/  много ме успокоява - просто скубиш и за нищо не мислиш. Rolling Eyesднес за първи път реших,че ми е време нищо да не пипам- освен половината двор  newsm53-легнах на обед и СПАХ-на всичкото оторе никой не ме закачаше да ставам  smile3521направо супер.  Наталка защо ти трябва да търсеш пари за мокета?аз не мога да ти помогна с отговор- просто не ми се е налагало. дано някоя мама да знае нещо  newsm10. Ей мами това да не стана форум на Русенските мами  newsm53.къде сте Пловдив.....? Габи  радвам се ,че вече си имаш мъж у вас   bouquet     

Общи условия

Активация на акаунт