МНОГОДЕТНИ МАМИ 21

• 18 684
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
                           Hug  Добро  утро!   bouquet

# 226
Добро утро и от мен!
Габи неуморима си,не забравяш да сложиш кафето,но няма никой,къде потънахте?
Ще сложа тортичка да е по примамливо,понеже има любители на сладко

Цитат
Наталка защо ти трябва да търсеш пари за мокета?
Детето ми е прието в ясла с такава уговорка по съвета на една позната,която има фирма и която искаше да прави спонсориране.Знаете проблема с местата в детските заведения а на мен ми се налага да се върна на работа,няма да обяснявам как се гледат 3 деца с едно майчинство.Та впоследствие познатата се отказа да дарява пари а детето ми тръгва утре на ясла.Много кофти ситуация,парите ще трябва да ги извадя от джоба ако не намеря друг спонсор,а аз няма от къде да ги извадя.
Но на фирмите им добре,защото се приспада данък по този начин,пък си е добро дело.Незнам дали знаете състояние на повечето детски заведения,особено в провинция,защото са изоставени от общините.И се поддържат единственно по този начин.
Надявам се много че някой ще се откликне или ще ме упъти.
Лек ден и приятна почивка   bouquet

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 12:46 от natalia_viktorovna

# 227
Ураааааааааа....Днес нета е на ниво и се пише с лекота....

Та така....Вируса го минахме, групата дето ни зарази си замина....Сега дойде нова и е ред пък ние да я заразим Mr. Green...майтапя се, естествено.......

Момичета, какво е това нещо...За вас жеги няма ли?Какви са тез торти и вкусотии???Прияде ми се,а е лято.........

Каишке, така е като не пишете вие пловдивчанки.....Е, тук многодетните русенки ни завземат....

Мами, искам и на други места да погледна, та затова ще се огранича с това кратко писъмце до вас....Липсват ми кафетцата рано сутрин с вас....

Да кажа...Обещали сме на Вили да минем през Варна и да го види града-много иска....Незнам по принцип къде ще отидем...Но има ли варненски мами желаещи евентуално някъде в Морската градина да се срещнем на 03.08.на кафе в някое барче? Пишете ми СМС ако искате......Незнам към колко часа,но си мисля около 16ч....

И друго......Ели, какво ще кажеш да напишем едно писмо до новините по централните телевизии за популяризиране историята на Криси.....И да помогнат повече хора за набиране на средства?

Та, това е от мен...И друго...Лъчо днес откри първите косми на Вили на мишниците......Ужас! Детето ми е с косми!!!!!!!!

Времето ми е кът много на компа тук,затова накратко - Честито на всички имащи повод за черпане! Ще наваксвам по-късно!

Обичам ви! И се топвам в морето и заради вас, да знаете!

# 228
Здравейте, мамчета.
Браво на Цоци - и с труден достъп до нета, и с вируси - все е на линия.   bouquet

При мен лудницата продължава - едвам успявам да открадна по някоя минутка да прочета или да напиша нещичко.
Мисля, че договорихме нашето море - от 20.08 (живот и здраве), на Ахелой. Дано всичко да е наред дотогава  Praynig
Вече всеки ден ми се вижда все по-тежък, просто нямам сили: едвам се събуждам сутрин, ставането от леглото е още по-трудно... Чак ме е срам от самата мен  Embarassed  От утре ДГ е в отпуска и Коко остава в къщи да го гледат кака и батко. Д*пе да им е яко, че той ми е един "кротичък".
Ами от мен това, за сега.
Лека вечер и хубава нощ (като приспите децата....  Twisted Evil )

# 229
Добро утро,маменца!

Изпратих току що Тати и сядам да ви видя набързо.Кафе не слагам,че ми е рано на мен...5 часа и 50 е при мен.Хубави почивни дни изкарахме.В събота бяхме на вечерен плаж.Посрещнахме почти пълната луна на Морето.Водата беше като чай и естествено Додо не можахме лесно да го извадим от нея.Вчера пък от сутринта бяхме на плажа.Там ,знаете жегата не се усеща.Взехме на малкия една лодчица и познайте къде беше почти през цялото време...отново.Вечерната разходка беше пък в парка и с кучето,че на плажа е забранено.Не знам Тати колко си почина,но Давид беше най-щастлив.С големите деца се чуваме всяка вечер.Гого събира сливи с дядо си,а Стоян е още във Варна.Весело му е със племенницата .Запознал се и с приятеля и.Успял да се окъпе и във варненското море.

Hug Цоцоланче,радвам се,че сте преборили вируса,а още повече се радвам,че не ни забравяш. Heart Eyes

Hug Наталия,дано намерите разрешение на проблема с мокете.Но останах е така #Crazyтака да знаеш.Това ли е начина да запишеш детето си в ясла.Нямам думи.Аз щях да им закарам медиите...толкова ли няма хора останали да помогнат на една сама майка,която иска да работи...не с пари за мокета,а с място за детското заведение.  newsm78

Hug Феичке,уреди се и ти с Моренце...Браво...А тези дяволити мисли ...наапълно подхождат на аватара ти Wink

HugКаишка,този двор,тази градина...ееех.Напомняш ми за мен,когато бях все още в нашата си къщичка в България.Правя каквото правя и все в градината се пъхам.Да нагледам зеленчуците,да видя цветенцата.Да поседна при животинките.Колко хубаво беше...
Heart Eyes

Усмихнат ден ви желая!Обичам ви!  bouquet

# 230
Добро утро и от мен   bouquet

Цитат
Hug Наталия,дано намерите разрешение на проблема с мокете.Но останах е така #Crazyтака да знаеш.Това ли е начина да запишеш детето си в ясла.Нямам думи.Аз щях да им закарам медиите...толкова ли няма хора останали да помогнат на една сама майка,която иска да работи...не с пари за мокета,а с място за детското заведение.  newsm78
За 20 места имаше 60 молби,аз не съм подала молба от раждането на детето и когато го направих ми казаха че сега с предимство са децата родени 2005 година,което означава че трябваше да чакам една година.Грешката е моя че последвах съвета на моята позната,не видях нищо лошо в това а и за фирмата беше добре заради данъците, а сега ми иде да  smile3511.Не мога да викам медиите,защото аз предложих сама,много родители го правят и само така се поддържат яслите и градините.Но грешката е моя,не беше правилния начин да запишеш детето си,можех да се обърна към кмета например за съдействие,но както и да е.Понеже съм човек,който държи на думата си,ще трябва да извадя тези пари от джоба си,тоест цялото майчинство,много ми е гадно,неловко и срамно в момента.Всяка грешка се заплаща,ще трябва да понеса последствията.
Радвам се за всички почиващи и топещи в моренцето,искам и аз.
Днес яслата е отворила вратите след отпуската и е точно срещу моят прозорец,какви ревове и писъци се чуват,свива ми се сърцето.
А при мен ежедневието е като това:оказа се че Фабио обича да яде червила Джо наблюдава,вече и двамата обичат козметика,в пясъка,много се обичат
Фабио ми вика мамо  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 09:10 от natalia_viktorovna

# 231
  • Варна
Хайде този път кафенцето да е от мен.
Наталия съжалявам,че не мога да помогна с нищо.Тук при нас обикновенно в началото на годината т.е. есента събират пари от всички родители за каквото има нужда да се купи.Знам ,че фирмите по са склонни да правят дарения в края на годината.
Ама дечковците как само са се омазали. Joy
При нас нищо интересно.Някой ходят на ясла,други се препичат на плажа.
Цоци,радвам се че бързо е преминало.
Спорен ден ви желая.

# 232
Сузи,благодаря за кафето.  bouquet

Наталка,защо не питаш в някой магазин за мокети или направо производителя...В никакъв случай не си давай майчинството.С какво ще си храниш децата после.А пък може и кмета да помогне,знае ли човек.  bouquet
Снимките на Джо винаги са уникални и много сладки!

# 233
Добро утро(ден) и от мен! Hug Heart Eyes  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕНА!  bouquetМНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА!  bouquet
Извинявам се,че не съм писала почивните дни,но обикновенно тогава сме всички заедно и гледаме да се възползваме до дупка.
Наталка,много е гадно това  сяслата,но за съжаление в повечето градове,където има наплив на деца и малко места е така...Аз също смятам,че има и друг начин обаче.Ако отидеш в общината или пуснеш жалба дирктно до кмета,ще видиш как ще се обърнат нещата.Аз съм го правила - вярно,че по друг повод,но пак беше свързано с детската градина и да видиш как набързо се намери решение.Успех,каквото и да решиш! Peace
Габи,благородно ти завидях за плажа и нощните разходки. Hug
Хубав ден желая на всички ви! Hug  bouquet

# 234

Та, това е от мен...И друго...Лъчо днес откри първите косми на Вили на мишниците......Ужас! Детето ми е с косми!!!!!!!!

Хи-хи, на мен пък ми купиха епилатор. Има глава за деликатни зони...

Джулка, честито Къци!!!

Честито и на другите, които съм пропуснала, отново  Embarassed

Оставям ви, тъй като съм оставила децата на мама дето ми е на гости на море и отивамда пия бира с приятелка...

# 235
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Цоци...варненска мама ли ти трябва душко за 3 август  Hug аз бе мила АЗ newsm78 16 часа къде ...пред часовника на центъра ли..или ми звънни ще се разберем!Ех,че съм доволна...за тогава по план график трябва да съм си във Варна
Имаме си по стечение на обстоятелствата ето  това     Hug  http://images18.snimka.bg/003581655-big.jpg        Flutter      http://images18.snimka.bg/003581648-big.jpg       от тази вечер
                  Heart Eyes  На Пламенка    bouquet  bouquet  bouquet   специални поздрави  Hug
 Габи,Стоян до кога е във Варна,че да го запозная с моите момчета,нали все гребци...

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 23:59 от Дидка

# 236
Hug Дидка,много е сладко котето.Как се сдобихте с него...Стоян се прибира утре от Варна.Няма да може да се запознае с теб и момчетата  Sad ,за което много съжалявам.

Лека и спокойна нощ,мамчета!Обичам ви,нали си знаете!  bouquet

# 237
добро утро  мами.много бързам та само два реда....снощи бяхме на акваленда в Пловдив-момичета отдавна не бях се смяла толкова ,а и отдавна не бях "пила" ТОЛКОЗ ВОДА ОТ БАСЕЙН- с много химикали.. Sick качих се на всички възможни пързалки- открити, закрити, опасни,безопасни, с дюшек, без дюшек  newsm44 . бяхме с Радеток и падна голям смях-накрая даже се спуснах и от една ..... мисля ,че и викаха терминатор  newsm78 все едно се спускаш от 6 етаж надолу и пльосваш в басейна като....  261uu  а с моите килца -беше супер пръскане. даже не издържахме до края-останахме всички без сили. жалко,че моите девойки ги нямаше, та ще трябва пак да ходим и с тях  newsm62 та след изкл. напрегнатия ден на работата-пак ревах от нерви, тези изпълнения ми дойдоха... newsm10 желая ви лек и спорен ден. Дидка котето е много сладко- аз съм голям фен на котки , но при наличието на две кучета......едното толкова ги обича,че за да стигне до тях къса дебел стоманен синджир.... Joy    Hug

# 238
  • София
Здравейте! За сега само се записвам. Имам мно-о-о-ого за четене. Почти три теми сте изписали за един месец.  Браво! ,1111111111111111111111111111После ще разказвам. Този ред единици са поздрав от Елица.

# 239
Добро утро!

Каишка,много увлекателно разказваш...Искаааам и аз в Пловдив,но да съм с вас  Heart Eyes
Вълшебна,добре си се завърнала...Нямам търпение за разказа Hug

Давид и Дива ме чакат на вратата,така че ...отиваме в парка...и кафето не можах да изпия...нищо,има по-важни неща.

До скоро! 

Общи условия

Активация на акаунт