Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, каза ми да чакам и аз сега чакам  Mr. Green

# 106
Аз са абонирвам за темата.

# 107
nepukistka, обнадежди ме ! Значи след половин година /като ми писне и загубя търпение/ може и да си получа подаръците! Толкова нещо съм получавал до сега и сега почнаха проблемите... ама преди писмата бяха препоръчани, а сега явно пестят от пощенски разходи!  #Cussing out

Силви вече са ти отговорили ...
Мен не ми е за тъпите им подаръци - все ще си купя ключодържател , ако толкова ми е зор ... а пък гривната за телефон , даже не знам какво представлява - видях я , но не мога да схвана точно как се носи телефона в нея ... ноп росто ме е яд , че си губих времето . Ще им пиша докато си ги получа - ама ха 100 дена вече съм навъртяла на единия акаунт . Не играя от близо месец , но вчера пак се присетих като видях темата ви и ме хвана отново яд .  Joy

Сега видях , че са ни набутали в Хоби ... егаси ... а защо седят другите игри в клюкарника , това си е дискриманация .

# 108
  • Бургас
Моля, нека някой сподели за подковите!Как да ги търся?

# 109
  • в стаята
Може ли някой който играе в http://www.yacado.com/quete.php да ми каже как се играя играта със свитъците, които се събират  Thinking

# 110
Taка, така поговорих си с оня и знаете ли какво разбрах? И хабер си нямат какво става с подаръците, които пращат  Mr. Green Диска, който така и не пристигна ще ми го пратели пак, ама за другото нищо не можели да направят. Еми след 3 месеца ще им пиша, че не съм го получила и да видим какво ще стане.

# 111
  • ПАЗАРДЖИК
Вече играя една камара време. Единия ми лог е от седамдесет и няколко дни, другите два от петдесет и няколко. До сега нищо не спечелих - нито на томболата, нито от търкащите билетчета, нито сега на опашката. Тамън се приближих на едната и ми изпратиха съобщение, че са се изчерпали количествата ли и ме компенсират с 0,50 бъбз. Вече нЕмам нерви да чакам. на единия лог има 15 буби, на другия 12 и нещо. Ако някой ги иска и може да си промени адреса за подаръците, ги преотстъпвам. Ще напиша на лични ник-а и паролата. Дано имате повече късмет от мен  Heart Eyes

Копирам си поста от старата тема. Извинявайте, но не съм прочела, че има нова  Embarassed. Единият ник си има вече нов собственик, остават още 2 ник-а.

# 112
 Sillveto едно закъсняло мерси за обяснението Grinning

# 113
  • Spain
Вече играя една камара време. Единия ми лог е от седамдесет и няколко дни, другите два от петдесет и няколко. До сега нищо не спечелих - нито на томболата, нито от търкащите билетчета, нито сега на опашката. Тамън се приближих на едната и ми изпратиха съобщение, че са се изчерпали количествата ли и ме компенсират с 0,50 бъбз. Вече нЕмам нерви да чакам. на единия лог има 15 буби, на другия 12 и нещо. Ако някой ги иска и може да си промени адреса за подаръците, ги преотстъпвам. Ще напиша на лични ник-а и паролата. Дано имате повече късмет от мен  Heart Eyes

Копирам си поста от старата тема. Извинявайте, но не съм прочела, че има нова  Embarassed. Единият ник си има вече нов собственик, остават още 2 ник-а.
  по добре ги " проиграи " на игри4ките отстрани Simple Smile така ще се се успокои6 .. не се отказвай - остави си ги и играй само като ти се играе и тогава опитвай -я томбола и нещо друго - аз играя от 130 дни ..освен 4е поголовно губя по разните му игри4ки ..ами имам и само  клю4лдържател .ве4е играя само на някоилко игри4ки които ме кефят и толкова .. и все някога ще спе4еля нещо Simple Smile

# 114
  • ПАЗАРДЖИК
Тц, нИща! Crossing Arms Остана още един.

# 115
И какво сега отпадаме ли от опашката или ще ни "оправят"  Crazy ???

# 116
аз писах мейл, да видим  Tired

# 117
# 118
Pile^, за комплекта за баня ми дойде реда вчера и си потвърдих адрес, на който да ми го пратят. Освен него си чакам и заека, но с този срив в системата им да не си остана с чакането, ще ги  #2gunfire
А дяволът  пристигна - готин е, издържа в пералнята, а беше  в нея понеже го хранихме с пюре  ooooh! Joy Joy Joy

# 119
Тц, нИща! Crossing Arms Остана още един.

Дай го насам ...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт