Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 90
Пак не ми зарежда  сайта Crossing Arms Вие влизате ли?

# 91
  • Ботевград
 Naughtyне ще да се отвори Flutter

# 92
  • София
Аз го отворих току що.

# 93
Момичета , вие още играете ... а аз все още си чакам прословутите подаръци  hahaha. Загубих 100 дена в игра напразно  #Cussing out... единия подарък е пратен април месец , втория подарък е пратен май месец ... еми сега сме средата на юли . Писах им на тези , казаха , че да чакам три месеца , ако нищо не получа , щели да проверят . хахха аз да не съм луда да чакам после още два месеца - и тва цялото за едно ключодържателче и гривна за мобилен телефон .
Явно съм страшна каръчка ... всички си получават подаръците само аз - нъц !

# 94
Аз си получих и двата подаръка много бързо, за по-малко от месец!

# 95
Тъй ето и моя бяс днес  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Още не съм влизала да видя дали са ме изхвърлили..

Днес се правят 3 месеца откакто трябваше да получае ел. зарче, не стига че него не получих ами днес получих голям ПРАЗЕН плик, на който ясно си личи отпечатъка на СНЕК ЧАНТАТА!! И разбира се пощите ни лук яли ни мирисали!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пари потроших да ходя в управлението да се жалвам с детето в тая жега и любезно ми казаха "Като е обикновено писмо нищо неможе да се направи!"

# 96
Sillveto, много съжалявам за неприятностите  action032

А сега като няма Коктейла, как се отваря тайната игра при 7.77 бубс newsm78

# 97
  • София
Силвето,много кофти случка, аз съм имала подобна, с едни 100 евро и още веднъж, с дин часовник... Rolling Eyes

# 98
pls, кажете ми как да отворя тайната игра като нямам Коктейл, а Така е на нейно място Praynig

# 99
Хахах досега си чатих с един от призе ... това е едно и също ми пращат ...
А ето и самия разговор ...
[puydedome10] hello
[puydedome10] may I help you?
[Me] I won 2 gifts - the first one was send on 19.04.07 and the second on 09.05.07 - i`m still waiting for them ...

[Me] please can you  check what happend ?
[puydedome10] I am pleased to assure you that your gifts have been sent on the 19th of april and the 5th of may

Sometimes, the Post office services run late in delivering mail. I invite you to wait a few more weeks, in most cases, the gift eventually arrives, or if you have made a mistake in your address, it will be sent back to us. However, if 3 months after shipment of your gift you still haven't received anything, please let us know so that we can contact the Post office.

[Me] 3 months already passed - from 19 th of april until now  newsm78

[puydedome10] one moment please
[Me] ok
[puydedome10] I have taken note of your inquiry about your gift. You had ordered a gift on Prizee and it has been sent to you. As stipulated in our rules and regulations, Prizee cannot be held responsible for possible problems concerning the shipment of goods by post. However, considering your loyalty towards our site, I am pleased to inform you that we shall send your gift again.

[Me] thanks
[Me] Simple Smile
[puydedome10] Prizee Team wishes you a nice day !

Сега да видим дали найстина ще си изпълнят обещанието , сега ще чакам и за другия подарък дас танат три месеца , та да се оплача и за него  Joy

# 100
аз защо не виждам подковите newsm78

# 101
nepukistka, обнадежди ме ! Значи след половин година /като ми писне и загубя търпение/ може и да си получа подаръците! Толкова нещо съм получавал до сега и сега почнаха проблемите... ама преди писмата бяха препоръчани, а сега явно пестят от пощенски разходи!  #Cussing out

# 102
Не ми отваря акаунтите, от които им пратих мейли #Cussing out, а другите ми ги отваря без проблем Confused

# 103
а къде си чати с екипа на призето?

# 104
Отиваш на Contact us вляво и ти дава няколко опции за контакт, третата е by chat

Общи условия

Активация на акаунт