Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 600
Aйде де, няма ли един да може да потвърждава?  Tired

# 601
Има ли някой с динамично АйПи, който може да ми потвърждава двата акаунта 7 дни /от сряда/?  Praynig
Силве, пиши на лични, аз съм с динамично! 

# 602
Не ни ли е време за нова тема?

# 603
Ще помогне ли някой?
Търся програмата, с която се минават нивата на зайчето.
Заповядай Hughttp://www.box.net/shared/yg4xl2nkh1

# 604
Здравейте, а да питам как потвърждавате реда си на опашките. От 45 дни играя и едва събрах 10.90 бъба за да си взема usb лампичка и сега незнам как да потвърдя, че продължавам да играя за нея.

# 605
Ураааа, и днес ми върви!!!  Party Party Party
Днес пък рибките ми дадоха цели 18 точки!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 606
Здравейте, а да питам как потвърждавате реда си на опашките. От 45 дни играя и едва събрах 10.90 бъба за да си взема usb лампичка и сега незнам как да потвърдя, че продължавам да играя за нея.
Ако днес си се наредила на опашката- от утре всеки ден, след като влезеш в акаунта си, най- отгоре (над иконите на игрите) ще ти излиза едно съобщение (напомняне). Достатъчно е само да го отвориш, и ще ти пише и на кое място си за наградата. Дано ме разбра  newsm78    Успех Peace

# 607
  • София , Монтана
Аз нещо не разбирам как се играят тези рибки.Някоий ще ми обясни ли по подробно.За точките които пускат ми стана ясно,и как да ги храня.Но от тук на там нищо не схващам,аз ли съм тъпа,незнам.

# 608
  • София
Здравейте, от скоро играя в Prizze.com и не съм много в час, но може ли да ми кажете как така днес изиграх около 15 игри The Dare of Diabolo, вместо обичайните 2 ?

# 609
Защото ти е било трети ден и си изиграла Макс Пака Simple Smile Прочети началото на темата там пише! Изтърка ли билетчето и изигра ли къртицата?  Mr. Green Да не ги забравиш!!!  Hug

# 610
  • Русе
18 или 0.18  newsm78

# 611
Здравейте момичета, привет от мен   bouquet и аз съм една Prizee фенка. Много полезни съвети сте дали за игричките, искам да ви питам от къде се купува билет за лотарията това този Tickets to Scratch ли е или нещо друго. И още едно въпросче имам - от къде се отива за екрана за синята подкова, другите екрани ги намерих ама този нещо не мога да го изровя   bouquet благодаря ви много и приятен ден ви пожелавам и много точки Simple Smile

# 612
  • София
Аз имам пак въпрос, къде ще ми напишат, че е изпратен подаръка, на моите резултати пише само "won", кога долу-горе го изпращат, колко време след спечелването?  newsm78

# 613
в yakado като ми излезат игрите пише-aide,jouer,accueil кое трябва да се натисне?извинявайте за тьпия вьпрос Embarassed

# 614
  • Русе
Juer = play
accueil = index
има и rejoer което е  replay

Общи условия

Активация на акаунт