Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 615
  • в реалността
Здравейте момичета да се похваля най-после си получихме електронното зарче, а го чакахме от 05.07 и вече бяхме загубили надежда.Много е сладко и забавно за децата.

# 616
Juer = play
accueil = index
има и rejoer което е  replay
благодаря  bouquet
Здравейте момичета да се похваля най-после си получихме електронното зарче, а го чакахме от 05.07 и вече бяхме загубили надежда.Много е сладко и забавно за децата.
честито

# 617
Ураааа, и днес ми върви!!!  Party Party Party
Днес пък рибките ми дадоха цели 18 точки!!! ooooh! ooooh! ooooh!
18 или 0.18  newsm78
0.18 Laughing Ама за мен и тва е много Mr. Green

# 618
Момичета, вчера докарах единия акаунт до 17,77 бъбса и съответно отворих коктйла с надеждата да даде зайци...Ама нъцки...
Днес пак отворих коктейла и пак нъцки  Confused
Идеи?
Нима този куест вече не важи?

# 619
Момичета, вчера докарах единия акаунт до 17,77 бъбса и съответно отворих коктйла с надеждата да даде зайци...Ама нъцки...
Днес пак отворих коктейла и пак нъцки  Confused
Идеи?
Нима този куест вече не важи?
възможно е да не важи. Tired

# 620
Днес не ми вървя  Cry

# 621
Да ви се похваля Joy, днес си получих първия подарък от призето- Вентилаторчето. Много бързо ми го пратили Laughing. Направо се учудих пощальонката като ми звънна на вратата да ми го даде Shocked.

Ето това ми пишеше:
13/08/2007 at 11:50am USB Fan 6.90 Bubz Sent on the 14/08/07 

# 622
Честита ви нова игра! Grinning Аз си махнах рибите,за да ми сложат новата.Много е яка. Wink

# 623
Честита ви нова игра! Grinning Аз си махнах рибите,за да ми сложат новата.Много е яка. Wink
И на мен ми хареса много.Аз си махнах самолета.

# 624
  • Русе
Готина е , и аз самолета махнах  Mr. Green

# 625
Новата игра е много готина, доста по-различна от досегашните. Аз замених с нея Blazing flames, че много ми тъпееше тая игра

# 626
Аз играх миналата седмица на тази игра,но си бях заредила Макс Пак пък тя беше седмична.Даваше доста повече отколкото сега. Grinning

# 627
  • София
Здравейте! Имам питанка.
Пуснах си новата игра,обаче без да искам я сложих на мястото на рибките...а те ми бяха любимите Sad
Има ли някакъв начин да я преместя другаде?Исках на пейнтбола,щото никога не играя на нея.
Направих си и нов акаунт ама и там ми я дава по дефолт на мястот на рибките Sad
Мн гадно.

# 628
  • Русе
И на мен ми хареса. Само не ми стана ясно едно нещо... На основния ми акаунт ми даде да играя 3 пъти, а на другите ми даде по 1 път  newsm78 Идеи защо е така?

И да ви се похваля на един от акаунтите днес направих общо 1,40 бъбз. Ама имах да играя и на летящата къртица и там само от един полет ми даде 0,24 + 0,36 бонус  Mr. Green

# 629
  • London, baby
Здравейте, и от мен. Аз също ще се пробвам с тези игрички, а дано имам късмет. Не разбрах само кой игри дават точки ...регистрирах се, има много игрички на екрана ми и не мога да се ориентирам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт