Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Ох, и аз съм така потвърждавам на Силвето два акаунта, смених по мое усмотрение  Embarassed После, ако много иска ще трябва май да им пише да си ги върне игрите, иначе няма начин ще си загуби реда пък...  Rolling Eyes Дано не съм уцелила любимите и игри, на единия акаунт видях, че е заменила преди самолетите с Така, и махнах тях на другия, а другата, която смених беше Блейзинг-а, аз така направих на моите  Crazy

Силве, дано не съм ти объркала нещо!!! Нямах избор, а и няма как да те питам!!!  Hug  bouquet

# 647
  • София
Някой може ли да ми каже дали това със точките като са 7.77 е още валидно. Защото аз нямам игра коктейл.

И аз имам същото питане! Аз също нямам!

# 648
Не, точно защото коктейла я няма при новорегистрираните!!!  Confused

# 649
Ох, и аз съм така потвърждавам на Силвето два акаунта, смених по мое усмотрение  Embarassed После, ако много иска ще трябва май да им пише да си ги върне игрите, иначе няма начин ще си загуби реда пък...  Rolling Eyes Дано не съм уцелила любимите и игри, на единия акаунт видях, че е заменила преди самолетите с Така, и махнах тях на другия, а другата, която смених беше Блейзинг-а, аз така направих на моите  Crazy

Силве, дано не съм ти объркала нещо!!! Нямах избор, а и няма как да те питам!!!  Hug  bouquet

Благодаря Стели  Hug Ще се опитам да си върна блейзинга, но дори и да не успея, не е проблем   bouquet

# 650
  • София
На мен Пейнтбола ми е най-досадната, за това нея махнах.

# 651
Силве, пиши после дали си успяла да си я върнеш?  Confused

# 652
много кофти че са махнали чата и скайпа като начини на свързване, с тях най-бързо и успешно успявах да получа бърз отговор на въпросите си. Останах неприятно изненадана от този факт.
Новата игра ми харесва засега, но на 5-то ниво ми се струва вече доста трудничка, много медузи и боздугани плуват.....

# 653
http://action.metaffiliation.com/suivi.php?maff=S3FE74573D122   това са ми изпратили на пощата след като играх на лотарията,какво значи,дали печеля?

# 654
http://action.metaffiliation.com/suivi.php?maff=S3FE74573D122   това са ми изпратили на пощата след като играх на лотарията,какво значи,дали печеля?
Това е някаква реклама, никъде не се споменава дали печелиш? Не пишеше ли нещо друго в имейла?

# 655
Le8'info: [le8'info] Gagnez 500? de produits Yves Rocher pour vous ou votre femme !
Ce mail a ?t? ?dit? et vous a ?t? envoy? par le8gagnant.com suite ? votre accord.
Le contenu de ce message a ?t? contr?l? avant l'exp?dition et ne comporte aucun risque pour votre ordinateur.
Si vous ne visualisez pas correctement le mail, rendez-vous ? l'adresse suivante: http://www.le8gagnant.com/mailing.php?id=35   това пише над рекламата,а под нея има някакьв код бонус.

# 656
само реклама е, и аз съм получила такава в пощата си, няма връзка с лотарията!  Peace

# 657
жалко,а аз като видях,че е по-различно от другите дни и се зарадвах Mr. Green

# 658
хаха, изненадааааа, тя новата игра с рибките била само 5 нива - и при превъртане дава 0.10 - сега като си разглеждах акаунта видях, че съм я била била превъртяла - въобще не съм се усетила Grinning

# 659
хаха, изненадааааа, тя новата игра с рибките била само 5 нива - и при превъртане дава 0.10 - сега като си разглеждах акаунта видях, че съм я била била превъртяла - въобще не съм се усетила Grinning
Това се казва добра новина!!!  Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт