Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 660
хаха, изненадааааа, тя новата игра с рибките била само 5 нива - и при превъртане дава 0.10 - сега като си разглеждах акаунта видях, че съм я била била превъртяла - въобще не съм се усетила Grinning
  това е супер
  newsm44 и аз да се похваля днес получих неоновия химикал, много е готин племенницата ще се накефи.  newsm78 А сега като се замисля мъжо сигурно и той ще иска такъв. 

# 661
xxubavka, ние с мъжа ми се скарахме за този химикал, но аз надделях Laughing Laughing Наистина е много готино химикалчето Peace

# 662
хаха, изненадааааа, тя новата игра с рибките била само 5 нива - и при превъртане дава 0.10 - сега като си разглеждах акаунта видях, че съм я била била превъртяла - въобще не съм се усетила Grinning
Тц Тц, а мен така позорно да ме пребие на 4-то ниво..  newsm78

# 663
и аз на 4-то сдадох багажа,пронизаха ме Crossing Arms

# 664
Може ли някай да ми каже защо не ме пуска да играя на тези игри ами дава само бъбсове: Sinkyfrog Arkq,Sinkyfrog Ticket, Snuggy Ticket 

# 665
Може ли някай да ми каже защо не ме пуска да играя на тези игри ами дава само бъбсове: Sinkyfrog Arkq,Sinkyfrog Ticket, Snuggy Ticket 

Защото тия игри се трият в смисъл с жабата трябва да търкаш върху сандъка
Ама че обяснение ти дадох дано си ме разбрала какво искам да кажа  #Crazy

# 666
Кога трябва да търкам като то не ме пуска въобще да започна да играя.Наистина не разбрах,моля за повече обяснения.

# 667
След като си щракнала, върху игрите (тези който си изброила)ти отваря прозорец с три опции- даваш   play (EN)  или jouer (fr) .
После търкаш
              1. на жабата - сандъка имаш право на 3 игри  даваш реплей и така
              2. на заека - кошницата    3 игри
              3. концерта - нотичките   3 игри
НАЙ- ОТГОРЕ НА САЙТА ИМАШ 6 ЗНАМЕНЦА - МОЖЕШ ДА СИ ИЗБЕРЕш РАЗБИРАЕМ ЗА ТЕБ ЕЗИК  newsm78
 дано ме разбра

# 668
С какво?! До сега видях една медуза и мините...

# 669
С какво?! До сега видях една медуза и мините...
има и едни стрелящи таралежи по ъглите, а отделно на 5-то ниво има и едни дето те преследват

# 670
Няколко пъти вече пробвам сутрин между 6 и 7.30 да вляза в сайта, но не става, изобщо не ми зарежда страницата newsm78

# 671
Вече може да се отваря!  Peace

# 672
тая новата игра  newsm78 много лесна, днес и на двата акаунта я превъртях, а утре и на другите 2 сигурно ще стане  Joy

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 10:43 от xxubavka

# 673
Разбрах най после какво се прави.Благодаря ви.

# 674
Днес си получих калъфчето за телефон  newsm44 доста по-бързо дойде,отколкото очаках,пратили са го на 24.08

Общи условия

Активация на акаунт