Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 705
Някой може ли да ми напише как се трие акаунт тъй като не работят линковете дадени в първия пост  Rolling Eyes

# 706
q kajete pls kakyv adres trea da napi6a i kak (s kakvi bukvi) i kakyv e koda na varna:}:}
kak to4nu se polu4ava do vky6ti li idat

# 707
redmadman, благодаря ти за отговорът. Аз прекарвам доста време пред компа - работя пред него и в нас също е постоянно включен. Надявам се наистина да  стане за 2 седмици. Praynig

# 708
само аз ли не мога да се справя с packbarre,сега видях,че имам иконка на pc-то,но нямам имейл на който да потвьрдя,единственото,което ми е изпратено отваря това-Aucun email n'a йtй trouvй newsm78 помогнете,че нищо не схващам,плийз.иначе в това,което сьм свалила има 4 папки-packbarre_1_1_0_2  ,packbarre_1_1_0_2 aplication file ,packbarre aplication file и setup.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 20:27 от silvi@

# 709
q kajete pls kakyv adres trea da napi6a i kak (s kakvi bukvi) i kakyv e koda na varna:}:}
Shocked ............... Joy Joy Joy Joy Joy

# 710
Аз пък хванах цаката на подскачащия заек! bowuu

# 711
само аз ли не мога да се справя с packbarre,сега видях,че имам иконка на pc-то,но нямам имейл на който да потвьрдя,единственото,което ми е изпратено отваря това-Aucun email n'a йtй trouvй newsm78 помогнете,че нищо не схващам,плийз.иначе в това,което сьм свалила има 4 папки-packbarre_1_1_0_2  ,packbarre_1_1_0_2 aplication file ,packbarre aplication file и setup.
като клинеш на иконата,пишеш и мейла и паролата,с които си се регистрирала.После вкарваш един код,който ти дава и си готова.От време на време ти го дава пак такъв код,трябва да го вкарваш всеки път,за да продължи с рекламите.

# 712
това даже не си направих труда да го чета Crossing Arms

# 713
това даже не си направих труда да го чета Crossing Arms
Блазя ти! Crossing Arms А аз имах ограмното желание и да го разбера Joy

# 714
 newsm20  за чочка,мерси,че ни отваряш очите,като можеше да си ги запазиш само за теб,да си трупаш буби,а ние да се чудим защо не помрьдваме.утре ще пробвам,че малката заспа отивам и аз  1countingsheep

# 715
Някой може ли да ми напише как се трие акаунт тъй като не работят линковете дадени в първия пост  Rolling Eyes
Отиваш на Your account, ако си на английско меню, там от линковете намираш Sign off, кликваш, вкарваш си паролата в единственото свободно поле Simple Smile и си готова, като излезеш от акаунта, повече не съществува!   bouquet

# 716
Ееее вече за втори подарък ме изхвърлят от опашката Close  Толкова време си потвърждавах реда #Cussing out

Hello Silvia,
We are sorry to tell you that our services had to interrupt the Queue for which you had signed up.
You had joined the Queue for 1 Personal Databank, worth 29.9 Bubz. This sum has been made available again in your Treasure Chest.
As a compensation, you will receive 9.72 Bubz.
Thanks for your patience and your understanding.
The Prizee Team

# 717
Ама пък виж как ти дават бонус бъбсове, да не е без хич Wink

# 718
Е да, имам вече почти 77 бубс, но не знам какво да ги правя, не смея да се наредя вече на опашката Confused

# 719
   Нареждай се смело, виж как ти дават бонуси като те изхвърлят, така ще си ги натрупаш по-бързо даже за нещо голямо!  Flutter Аз събирам за  ДВД, но за сега имам към 40, кога ще станат 160  ooooh!

Аз да попитам нещо, нали не пречи като съм с динамично IP, да си правя по три подакаунта на основния, печеля на тях по един подарък и ги изтривам като ми прехвърлят бъбсовете на основния, после пак си правя нови три подакаунта на основния и така... Друг начин не виждам скоро да събера 160, а много искам  Confused От рефералите си още нищичко не съм спечелила за половин година, така че реших сама да си ги изкарвам, но ме е страх да не би да ме хванат нещо...  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт