Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 720
Някой може ли да ми напише как се трие акаунт тъй като не работят линковете дадени в първия пост  Rolling Eyes
Отиваш на Your account, ако си на английско меню, там от линковете намираш Sign off, кликваш, вкарваш си паролата в единственото свободно поле Simple Smile и си готова, като излезеш от акаунта, повече не съществува!   bouquet

Много ти благодаря  Hug  bouquet

Цитат
Публикувана от: Чочка
като клинеш на иконата,пишеш и мейла и паролата,с които си се регистрирала.После вкарваш един код,който ти дава и си готова.От време на време ти го дава пак такъв код,трябва да го вкарваш всеки път,за да продължи с рекламите.
И само това ли е? Рекламки, а аз се чудя какво да правя после  Crazy Mr. Green

# 721
  • София
Това със 7ците важи ли още? И какво се прави , като ти се наредят?  newsm78 нещо имаше, че за новите не важи, т.е. тези, които нямаха една игра. Може ли някой да ме светне?

# 722
  • Русе
Новите нямат Коктейла, а имено там трябваше да се играе, когато събереш сума, завършваща на три седмици. Появяваха се 3 зайчета и се отваряше играта Хокус Покус.
Предполагам, че вече не е така. Все се каня да прочета във форума им какво пише по този въпрос.

# 723
  • София
Благодаря! Значи  отпада.

# 724
мойто ip не е динамично,а имам 2 регистрации-една на мен и една на мьж ми,на един и сьщ адрес са и се чуда дали е вьзможно да ми изтрият и двата?

# 725
  • в стаята
мойто ip не е динамично,а имам 2 регистрации-една на мен и една на мьж ми,на един и сьщ адрес са и се чуда дали е вьзможно да ми изтрият и двата?

До 4 регистрации няма проблем  Peace

# 726
мерси иси  bouquet  а кьде мога да проверя с кой адрес сьм се регистрирала,че се преместих и незнам дали не сьм дала стария newsm78

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 23:42 от silvi@

# 727
  • Перник
Днес на единия акаунт ми станаха 10б.И ми се отвори някаква тайна игра с карти - с изтриване като на тикетите.Имате ли я?

# 728
мерси иси  bouquet  а кьде мога да проверя с кой адрес сьм се регистрирала,че се преместих и незнам дали не сьм дала стария newsm78
в your account -> your personal details

# 729
Днес на единия акаунт ми станаха 10б.И ми се отвори някаква тайна игра с карти - с изтриване като на тикетите.Имате ли я?
като събереш 20 бубс ти я подменя с една друга със зарчета и на 30 бубс пак ти я подменя с друга

# 730
като събереш 20 бубс ти я подменя с една друга със зарчета и на 30 бубс пак ти я подменя с друга
и на 50 бузб ти я подменя също...

# 731
тая новата игра с рибата уж много лесна,пьк все си умирам Crossing Arms май само аз не сьм я минала.

# 732
тая новата игра с рибата уж много лесна,пьк все си умирам Crossing Arms май само аз не сьм я минала.
Всеки път си я минавам от раз bowuu

# 733
  • София , Монтана
И аз нямам проблеми даже си я харесвам много.

# 734
И аз нямам проблеми даже си я харесвам много.
Мойте проблеми (след като хванах цаката на подскачащия заек)
напоследък са само с ония, дето се стрелят с боя! ooooh!
Никога не го уцелвам! ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт