Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 675
Днес си получих калъфчето за телефон  newsm44 доста по-бързо дойде,отколкото очаках,пратили са го на 24.08

Честито  Hug. Още много подаръци да получиш  Party

# 676
Днес си получих калъфчето за телефон  newsm44 доста по-бързо дойде,отколкото очаках,пратили са го на 24.08

И аз съм се наредила за него, но съм все още много далеч.....на 368-мо място Rolling Eyes

# 677

Готино ли е? И аз го чакам  Flutter

# 678
а аз за прьв пьт сьм се наредила за една играчка и днес сьм на 549 място,сигурно бая ще почакам,а?

# 679
а аз за прьв пьт сьм се наредила за една играчка и днес сьм на 549 място,сигурно бая ще почакам,а?

ами зависи по колко подаръка дават на ден - повечето дребни подаръци ги дават над 15 пъти дневно, има някои и по 2-3 пъти само Sad

# 680

Готино ли е? И аз го чакам  Flutter
да, готино е, точно каквото  е на картинката

# 681
Може ли някоя добра душичка да ми каже кво пише тук! Praynig

Congratulations Milena!

You’ve just validated your 1st MaxPack on Prizee!
On this occasion, I am pleased to give you a Collector! It contains all your MaxPacks and works as a loyalty card.

For each MaxPack you buy, a stamp is added to your Collector. When you buy your 10th MaxPack, you receive an extra free MaxPack.
Each time you fill out a Collector, youwill receive a new and bigger one, so you can win more and more important gifts (PDA, digital camera...etc)!

Your MaxPacks can be compiled, with no time limit.
Click here to see your Collector.

Thanks for your loyalty and Good Luck!

Best regards,
The Prizee Team

# 682
И защо ми липсват голяма част от бубсчетата? newsm78
И защо вече осем пъти играх на рибките и мога още? newsm78
И защо другите игри са ми червени? newsm78

# 683
Руска, подаряват ти макспак на третия ден и започваш да попълваш някакво талонче с макспакове. Като активираш 10 и ти пдаряват още един безплатен

# 684
Руска, подаряват ти макспак на третия ден и започваш да попълваш някакво талонче с макспакове. Като активираш 10 и ти пдаряват още един безплатен
А? Ще ми поясниш ли, плииииииииииййз! Praynig
Аз играя отдавна, не от само 3 дена! newsm78

# 685

ами по принцип на третия ден ти дават макспака, кога ще го активираш си е твой избор.

# 686

ами по принцип на третия ден ти дават макспака, кога ще го активираш си е твой избор.
А възможно ли е някак да съм се върнала на третия ден? newsm78
Не за друго, ама щото ми липсват и много бубсчета..... Thinking Crossing Arms

# 687
  • някъде
На мен пък ми изчезна едното талонче от използван макспак SadНай-тъп ми е пейнтбола,но го търпя.Но оня заек с морковите какво го правите?Наникъде не мога да го завъртя #Cussing out

# 688
....оня заек с морковите какво го правите?Наникъде не мога да го завъртя #Cussing out
И аз така! #Cussing out
Търпението ми се изчерпва, докато го
изчакам да му свърши времето и да падне отвисоко! Mr. Green

# 689
  • някъде
Ама аз вече хич не го и почвам!Не мога да се разправям с него NaughtyИ без това играя посреднощ,остава зайци-майци да ми развалят кефа!

Общи условия

Активация на акаунт