Елате при нас! Играйте в Prizze.com :)

• 32 028
  • 836
  •   1
Отговори
# 735
  • София , Монтана
Мойте проблеми (след като хванах цаката на подскачащия заек)
напоследък са само с ония, дето се стрелят с боя! ooooh!
Никога не го уцелвам! ooooh! Crossing Arms
Аз я играя така:Ако духа вятъра срещу мен се целя по на високо от противника ако не почти в него за да можеш да го уцелиш и на мен тази игра ми е малко гадна но с времето свикваш.

# 736
Мойте проблеми (след като хванах цаката на подскачащия заек)
напоследък са само с ония, дето се стрелят с боя! ooooh!
Никога не го уцелвам! ooooh! Crossing Arms
Аз я играя така:Ако духа вятъра срещу мен се целя по на високо от противника ако не почти в него за да можеш да го уцелиш и на мен тази игра ми е малко гадна но с времето свикваш.
Пак не го уцелих #Cussing out Crossing Arms

# 737
Може и да е писано някъде,но пак ще питам Embarassed кои кодове стават за призето освен макс пака? Embarassed  bouquetПо специално ме интересува overpass  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 10:04 от Професия блондинка

# 738
стават getpass , speedcode ,pack+ (priz pass).Overpass не става.

# 739
  • Бургас
Днес съм 10-та за зарчето newsm44! И малко тъпо Embarassed ама да питам: сега ще ми вземе ли бъбзчетата?

# 740
  • Русе
kalka, ще ти вземе бъбсчетата

Имам въпрос: на yacado на играта с човечето съм стартирала и трите мисии и имам събрани няколко елемента. Въпроса ми е ако сега довърша първа мисия, ще ми се загубят ли елементите или е по-добре първо да завърша втора и трета мисия(за да не загубя елементите), а накрая първа?

# 741

Aз да попитам  от  къде  се намират  тези кодове ???

# 742

Aз да попитам  от  къде  се намират  тези кодове ???
и трите ги има в Якадо,в Find-jeux.за други в момента не се сещам.виж тук http://4o4ka.blogspot.com/2007/08/blog-post_1539.html

# 743
Здравейте и от мен. От известно време и аз се зарибих по тези игрички, но съм още начинаеща. Икам да попитам имали начин да си прехвърлям бъбсчетата от единия акаун на другия.

# 744
  • Spain
MOmi4eta незнайно как съм станала шефка на клан .. та по въпроса
 клана се казва BULGARIAN   и има никове които май ве4е не са активни
 понеже не правят никакви то4ки мисля да ги изтрия
ако някои си познае ника да ми пише едно лс да не го трия !
 ето тези са никовете!

ivelinakrasteva     
     Rallyy    
   Sephir666    
   Fluoride    
   Yonathan

# 745
като прочетох за клановете,та се сетих да питам-има ли значение в кой клан си и ако има мога ли да се преместя в друг?

# 746
Значение  newsm78 - зависи от играчите, дали играят редовно и дали вкарват макс пакове.
За прехвърлянето - можеш да се откажеш от настоящия клан от 11:00 часа в четвъртък до 11:00 в петък, а може по всяко време да си харесаш клан в който да влезеш (ако те одобрят)

# 747
А как мога да вляза в клан ?

# 748
  След като влезеш в акаунта си, долу- дясно до скритите игри, на началната страница има "прозорец"  THE CLAN`S CUP влизаш там даваш  NEXT и ти се отваря прозорец в полето можеш да напишеш клан за който знаеш, че си търсят хора, а ако незнаеш отдолу има изброени кланове ( като е написано колко човека участват в тях и мисля, че пишеше и моментните им точки)  newsm78 дано ме разбра, ако не питай пак.  Peace

# 749
Имам въпрос: на yacado на играта с човечето съм стартирала и трите мисии и имам събрани няколко елемента. ...

Аз нещо съм изтървала Thinking Коя игра и какви мисии, просветлете ме, моляяя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт