Аплодисменти моля, ЮЛСКИ бебета в главната роля!

• 14 671
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро Grinning
Ianamama, не ти трябва шапка. Сложих я на бебка в болницата, защото имаше климатик и се усещаше течението.
Нещата ти за бебчо са много сладки Grinning
Моята пак проспа /и ние с нея/ храненето в 6 ч. Хич не ги спазваме часовете и броя хранения. Дали не трябва все пак да го правим newsm78

# 166
  • sf
добро утро!
аз пак изкарах весела нощ- не че е ревал, ама бая скърцаше, хем нахранен , ама явно не е било от това, че е гладен, щото така си мислех за предишните нощи. и понеже така и така си скърца, мисля да му отказвам 7мото ядене. от 22:30-23 , та чак в 6 да яде, ама той дали ще иска  Joy
айде до после

# 167
Честито на Веси, Цвети и Таня! Живи, здрави и щастливи да са им бебчетата!   bouquet
Яна, прекрасни са дрешките - а това с Мики маус е идеално комплектче за изписване Hug

# 168
Добро утро! Яна, страхотни са дрешките.Аз спах почти 12 часа, определено имах нужда. Жегата днес ще е ужас, така че- пазете се.

# 169
newsm38  Да ви почерпя - за съжаление само виртуално.
 Днес бебе Бояна става на 1 месец!

# 170
  • USA
Честита месечинка на бебе Бояна! Да е много здрава и послушна и да радва мама!

# 171
 sweating
Жегааааааааааа и от сега  #Silly
Моята бамбучка май си стои още горе  newsm78 Или поне все още така ме шутира по ребрата, че не мога да ви опиша Crazy
Даже и до тоалетна не ходя често, често както се оплаквате   Thinking
И на мен като на Яна вече ми омръзна да мисля за същите неща - ще си изчака ли времето, ще боли ли Rolling Eyes
Вече май искам само да се свърши, че .......... Shocked
Честита месечница на бебе Бояна!
И ако съм забравила да честитя и на новите мами Simple Smile

# 172
  • sf

днес сутринта  АНДРОМЕДА е родила нормално - бебе Александър 3700г и 54см!

да са живи и здрави!

# 173
  • sf
а вчера докато малкия цивреше незнайно защо, мъж ми вика" е, нали искаше бебе, на ти сега бебе!"   и се сетих как едно време след хиляди молби , баща ми ми купи куче, което аз върнах на другия ден, щото през нощта ми пречи да спя. та и той така викаше" е, нали искаше куче, на ти сега едно куче!"  Joy Joy Joy

# 174
Честито на новите мами  bouquet
Ние днес ходихме сутринта за акта за раждане, утре до Социални грижи за 200-те лв, че за един ден не сварваме.
Имам ужасна подутина на крака от заблуден косъм сигурно. Тоя път ще пробвам с ихтиол както ме посъветва Гоца, няма да се налагам с домати. Аман вече от тея косми #Cussing out
Днес минахме и през педито и се оказа че не съм почиствала пъпа както трябва, той трябвало съвсем да се отваря. Мен ме беше страх. Ще видим как ще се справя. Питах и за ортопеда- педито каза като направи един месец.
И още нямам парички от НОИ, направо ще трепя вече. Мислех утре да се развихря по магазините, а то какво стана...

# 175
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА мама МИЯ28

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 12:30 от mu6morok

# 176
  • sf
r0ksi , как така да се отваря? сега как ви е пъпа? обясни го някак или снимай, че ме хвърли в размисяъл, и на мене тоя пъп ми е на акъла все, докато не идем др. седмица на консултация

# 177
Вики, ще снимам като се събуди малкия след час- два.

# 178
  • София

Рени, ние ходихме при др Кехайов - ортопед. Препоръчаха ми го от МБАЛ Света София, преглежда там и в Горна баня, каб 1. Тел му е 0888 838 965.

Цяла сутрин реве моята девойка, направо ме побърка. И тази жега не се търпи, в нас е 30 градуса  Sad

Честито на Андромеда, много да я радва Александър!

# 179
Здравейте пак, честито бебче на Андромеда.  Hug Аз днес видях nellyani с малката красавица. Прекрасна е  Heart Eyes
Днес на тоновете казаха че сме ок и утре с чантичката и в патологията. Дано скоро се похваля със здраво бебче  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт