Отговори
# 135
Eй, забавна работа с тези никове  Joy
Браво Поли   bouquet Хайде разбулвайте мистериите  Wink
detelini , ти си ми изненадата на вечерта  Hug
Аз много се разчуствах, като един голям фен на Лилето ..  Grinning
Не ги разбирам хората, като ме питат : как можеш да харесваш Лили Иванова  ?
 Е , как не - като ми импонира на възрастта  Wink Grinning

Среднощен поздрав от мен за всички харесващи я или не

/ пак за цветенца се пее , ама е по-старичко/  Hug

# 136
Ами нали се занимавам с астрология и имам луна в първи дом (за който разбира), а това показва много лунен характер(за който разбира).....та за това moon, пък лейди....щот....и аз не знам.

Тез деца, ке ги затрием, добре, че Господ пази...и моята каскадьорка 2 пъти е падала все от едно и също място. Сега много я паза, да видим дали ще я опазя. Outta Joint

Абе момичета, ко ви пука кой как ви цитира? И чак пък да следя да не допусна грешка....който иска да ме обсъжда, хич не ми дреме. bowuu

# 137
То и  моя ник не е много сложен аз съм Иванина.....по мое нежелание ме съкращават на Ива и поради липса на опции с моето име станах Ива която чака бебе, това като се регистрирах....сега съм Ива която си има бебе. Явно само аз съм с ник с развитие.....как ли ще звуча като Ива-юноша  Joy

Я да помогнете на съфорумка в беда  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193410.new;topicseen#new

# 138
  • Vaudreuil Canada
Я да помогнете на съфорумка в беда  
Миличка закъсала си го .... И аз съм на път да се сдобия с подобен проблем, но си мисля, че за още известно време, цената на самолетния билет ще е достатъчно препятствие. Освен да изчакаш да видиш кога се кани госпожата да идва и да и кажеш, че точно за тогава сте планирали да гостуваш на вашите с бебето ... и така няколко пъти докато и писне.

# 139
Миличка detelini, много, много обичам тази песен! Скоро я чух в съвременен софт-джаз стил, но не разбрах коя певица я изпълняваше, не беше Белослава. А изпълнението й тук е направо шеметно приятно.  Hug А за tini-mini - и аз така си мислех, защото е мъничка и тъничка  Heart Eyes

Певицата е Нина-Николина Wink)
Ей ама едно хубавко стана с тез никове, как си признавате, само Пешеходката не й знам историята, ако не я мързи да сподели набързо.

# 140
Аз съм си Ина откакто са ме питали как се казваш./от Христина/,а нк са инициалите от презимето и фамилията ми.

Иве,тъкмо на време Simple Smile,чудех се къде да пусна тема за "домашните любимци"/ визирам свекър ми/  Поне моят нещо е яхнал метлата и си мисли,че е по силен от тока,и се чудех как да му свия сърмите,ама без да се карам със синът му,така де по тихомълком.Ако някой знае някоя хитринка,моля да сподели опит.

Магеста,и аз съм от феновете на баба Лили.Новата й песен силно ме плени,ако на някой му е любопитно поздравявам ви с нея:   http://zazz.bg/play:747fc044   
 по принцип съм голям фен на българската музика,старата и новата,и по цял ден вкъщи звучи БГ Радио.

Хайде лека нощ от мен.   

# 141
  • Vaudreuil Canada
По повод на найлоновите пликчета - не ви ли е страх да оставите детето безнадзорно да си играе с тях - нали има опасност от задушаване  newsm78 ... знам ли аз все много предпазливо го давам ...
Иначе четох някъде тук из форума за саморъчно направените играчки - имаше интересни идеи.

# 142
  • София
По повод на найлоновите пликчета - не ви ли е страх да оставите детето безнадзорно да си играе с тях - нали има опасност от задушаване  newsm78 ... знам ли аз все много предпазливо го давам ...

аз давам на ния от пликчетата, които са от по - дебел найлон. не от най - тънките, защото много де късат. дебелите хем шумкат много, хем не се късат. а и не я оставям сама с торбата много време. Peace

# 143
Шемет мерси за съболезнованията  Laughing А за торбочкоте ако и дам да си играе съм винаги до нея, а ако трябва да отида до съседната стая и я взимам и после я връщам и така.
Покрай тез никове се възроди стария блян по баба Лили............не се сърдете, аз я харесвах на времето, защото тя е много добра певица, но с изцепките си в старческа възраст ме дразни.

# 144
Добро утро и от нас  bouquet

Разбира се,че не го оставям да си играе с пликчето ако не съм наблизо.А и аз давам от тия малките,шарените. Peace
Ние тая нощ не се наспахме к'ат хората,защото тоя малък калпазанин се е будил през 15мин 1234567890пъти.Направо ме побърка.Незнам на какво се дължи това нещо,но понеже ми се случва мнооооого рядко сега ми е много криво,че не съм се наспала Crossing Arms

Сега си изяде попарата и се опитва да избяга от столчето за колата Mr. Green

# 145
Хъм Thinking нещо ви няма никакви newsm78
Навън не се диша.И това говоря за Симеоново,а представям си какво става долу в центъра.

# 146
Явно мацките досега са били навън, да хванат по-хладното време. Затова не са активни Peace.
Ние много отдавна играем с пликчета. Даже имахме и проблеми - баткото взе да се сърди, че за него нямало пликчета и взимаше нейното. Все едно си няма негови играчки. Rolling Eyes

# 147
Добро утро и от нас  Hug
Моят ник не е много интересен Simple Smile....dideto, идва от Диана bowuu

Снощи се бях размислила за попарата и стигнах до заключението, че според мен си е доста полезна.
Ето какво намерих : Пшениченият хляб съдържа следните витамини: витамини от групата В (тиамин, ниацин, фолиева киселина), минерали (цинк, желязо, магнезий). В зародиша се съдържат протеини, мазнини, витамин Е (токоферол), минерали.
Като добавим обезсоленото сиренце за калции, малко масълце и чайче от шипка (съдържащ витамин С) и се получава един страхотен хранително-витаминозен микс Peace
Е, не отричам че и мен доста си ме е страх от глутена, защото трудно се усвоявал ако организма не бил готов, но за сега (да чукна на дърво) Елена си я хапва добре Peace 
За сега все още не е имала близка среща с паркета, нооо каквато е станала шило в торба скоро може и да си правят компания с кучето ни hahaha

Никоя мама не се обади онзи ден при езерото newsm78.....може й да не сме се познали....нищо де следващия път Hug

Приятен и слънчев ден от мен и целувки на всички бебоци от Елена  bouquet

# 148
Мацки давате ли още Вигантол?Аз тук от няколко дни умишлено не го давам,ама сега се чудя дали правилно постъпвам newsm78

# 149
  • Бургас
Нашата педи, каза лятото да спра Вигантола и на есен пак да го почвам, така че сега не давам.

Найлонките са и нашата любима играчка, но много ги ядем, за това не го оставям без надзор......

И аз съм фен на българската музика. Обожавам я. А Лилито е ненадмината, каквато и да е, дори с превземките си в старческа фаза..... тя просто е недостижима..... и е номер 1, а песните и са много трогателни.

Общи условия

Активация на акаунт