Отговори
# 150

шамЕнет бива ли с такъв ник, да не даваш сметана на детето  Joy

Ама аз щото така й викам на бебка - сметанка

# 151
Здрасти от мен и каскадьора Grinning, който слава богу е добре.Сега имах време да се върна да попрочета предните странички, които вчера поизпуснах по разбираеми причини.Ма то жежки страсти се вихрили в унисон с времето JoyИскам само да споделя с вас, че се познавам лично само с 3 мами оттук, но мнението ми е отлично и за трите.Създадох го обаче с преки впечатления, затова аз лично предпочитам преди да цитирам или давам мнение за някого да го познавам добре.Завихреното  скандалче тук прилича на махленски пазар и е супер грозно.Много ми се ще да спрем тука Heart EyesТолкова.
Никът ми е с такава история:регистрирах се във форума преди да забременея, заради една приятелка, която нямаше нет.Аз съм Фани, но понеже вече беше заето, първата асоциация с малко бебче, което мернах тук снимано, беше името на едно малко пиленце, което имах едно време, от тия жълтичките, пухкавите- Фифи.Та така се кръстих. Wink
Вигантолът педи  го спря за юли и август.
Дидето- в почивните дни ще сме в парка- ако сте там- ще се обозначим.
Шаменет-приятен концерт довечера.Ще разчитаме на твоите впечатления-пак не успях да се доредя, но другия път дано.
Лек ден от нас.

# 152
Ох,а гладите ли още дрешките,че в тая жега хич не ми се глади? Crossing Arms

# 153
Ей, poli.jekova, мерси, че ми каза, наистина се интересувах кой я изпълнява така готино - сега си обясних всичко.  Hug

Fiffi, как само си запомнила. На мен ми е доста притеснено как ще си поклащам дупето на концерт, а бебка вкъщи в това време може да реве, че ни няма. Но такъв е животът, милото още не знае... , че трябва да се учи на търпение.

Днес купих такова басейнче, малко, от Штъркел, струваше 6.70, само такива малки са останали, всичко е изкупено, явно морски мами, чакайте софиянчетата на гости.  И взех онези бански-памперси, някой питаше - пакет 10 броя на Либеро, струваха 6-7 лв. Еднократни са.

liletka, аз въобще спрях да гладя след като родих. Само понякога, ако някоя фръц-дрешка е много смачкана. В тези жеги пък съвсем я ударих през просото. Не готвя, не ям...Само чистя, че на мръсно не мога да живея.

Не знам на морето с кво ще се храним... newsm78

# 154
  • Бургас
аз отдавна не гладя, особено пък в тия жеги......

Петър е вече май по-добре, кашлицата като, че ли попремина, но нослето още хрипти. За сега пръскам Стеримар сутрин и вечер....
Иначе 5 дни пихме по една ампулка витамин С

На всичкото отгоре след като аз оздравях, сега таткото ни е болен.... Sad как ще го опазим това дете с тия боледувания направо незнам

# 155
Здравейте мами
Та историята на моя ник е доста интересна Black_Kitty в превод в същност е черно коте.А си избрах този ник защото на времето имах много красив черен котарак който ми носеще много късмет и понеже понякога и аз нося на околните доста късмет и за това си избрах това никче иначе се казвам Мария а на галено всички ми викат Мими

# 156
  • София
аз давам вигантол. педито вика, че капацунката на ния е бая отворена още, та затова.
иначе гладя като ненормална. и чорапи даже Embarassed

# 157
аз давам вигантол. педито вика, че капацунката на ния е бая отворена още, та затова.
иначе гладя като ненормална. и чорапи даже Embarassed
И при нас е същото и с вигантола и с гладенето  Peace
Не гладя само чорапи, гащи и след раждането спрях и чаршафите да гладя Mr. Green

# 158
Вигантол отдавна не давам- по препоръка на педи. И аз от време ма време гладя- когато вече хептен нямам какво да правя и ако малкия спи де.
Какво стана Вержито newsm78?

# 159
Какво стана Вержито newsm78?

Да бе, ако не беше Варненка, щях да си помисля, че са на море! Дано са добре, де.
И Клеми я няма?

# 160
  • Варна
Моя ник ми го измисли приятелят ми , сега вече съпруг , преди години когато правих първи стъпки в това чудо наречено Интернет ! Много ми хареса и навсякъде все така се регистрирам ! Е на места може и да има някоя горна , долна черта но  виаги Троя ! А иначе се казвам - Елена !

Относно термометрите , аз използвам електронен за ухо на Braun ! Меренето става за 5 сек , дори докато сп бебока ! Също може да се използва и от възрастни ! Струва около 90 лв.

Вигантола бях го спряла , но Педито ми каза да давам по 1-2 капки няколко пъти в седмицата , добре било за костите на детето !

# 161
Привет от нас  Hug
И мерси на Инчето за поздравчето - бях я чувала тази песен, но ми достави пак огромно удоволствие   bouquet
liletka, за Вигантола се допитай най-добре според мен до твоята педиатърка / ако и цениш мнението/ - въпреки слънчевите дни мисля , че се преценява индивидуално за всяко дете с оглед наддаване / за рахита/ и степен на затваряне на фонтанелата или мантинелата/ дето вика моята педка  Wink/
Попарка си хапваме и ние редовно през ден, та ни се и услажда. ...
Moonlady, новото ти аватарче е ултра актуално отнесено към анкетата и коментираните
каскади  Wink Grinning
За гладенето - ще ме прощавате ама аз и на моя мъж фанелките дето спи с тях гладя , тези дето и при първото ровене в гардероба стават намачкани по зле  от преди , та да не ви казвам за Жижовите дрехи ... ама мойто е болестно състояние, не съм представителна извадка....  Sunglasses Grinning
М-да .... troia с Елена също добре се отнасят едно към друго ... има логика някаква ... Grinning
.... А Лилито е ненадмината, каквато и да е, дори с превземките си в старческа фаза..... тя просто е недостижима..... и е номер 1, а песните и са много трогателни.
Peace Peace Peace - препокрива изцяло мнението ми по въпроса!  Hug

# 162
  • София
Привет  Hug

За моя ник нищо интригуващо - казвам се Вера, една стара приятелка на галено ми викаше Веролинке и от там.

Вигантол педиатърката каза да давам през ден, а есента ще каже как продължаваме. Аз обаче много забравям и давам 1 път в седмицата я има, я не.

Гладя всичко, без чорапите  Laughing Лошото е че като излизаме на разходка и взимам няколко резервни комплекта дрехи, които после не личи да са били гладени някога.

А да, днес бяхме на консултация. И мойта девойка нищо не е качила, някакви си 100гр за трети пореден месец и 3 см. Та резултата е 7850 и 71 см.

Ники, дано се оправи Пепи вече.
Аз да попитам нали по 5 поредни дни се дава  витамин Ц. Повече не е добре, и някой знае ли каква пауза е необходима преди следващото даване?

Хайде, и другите да разкриват никовете  Naughty

# 163
Днес направихме страхотен обеден сън(Алекс,не аз) 3часа и полвина newsm44

# 164
  • Vaudreuil Canada
Мацки някоя от вас питаше за германското ни майче - ВЕСИТО - това е профила и - явно отдавна не се е появявала.
Аз гладя всичко на бебо - включително лигавници и чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт