34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 104
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
здеавейте ние сме пак двама наредени,пристрастени към форума! Sick
а стимуланти/тори не ми треабват, глад и инат! #Crazy
аз август като почна диетата, не мойш ме стигна пливкинята!
а ти точно тогава ще се издъниш я по азиатски я по американско Joy hahaha Joy hahaha

# 166
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ами като за начало.. защо ще ходиш до щатите, защо ще даваш пари да правиш подаръци???  в шкафа си сигурно имаш поне 5 дай на жената от твоите.. хем знаеш кой става кой не!!! Mr. Green

# 167

а ти точно тогава ще се издъниш я по азиатски я по американско Joy hahaha Joy hahaha

хи-хи, ти недей лежа на тоя hahaha, защото и по азиатско и американско има басейни в хотелите. Laughing Прибирам се в три сутринта и в 7 се мятам на басейна. rotfImbo

# 168

Креми какво ще има другия петък на 27.07  newsm78 по принцип съм на работа!!!
Айде разписах се вие сте на ход!![/i]
ами прибираме се и понеже ще кацнем през нощта сестра м и ме кара да останем при нея няколко дни но още не е сигурно ,щото пък майка ми и тя напира да се приберем,та ще видим!
пак ще ти пиша

# 169
Ами като за начало.. защо ще ходиш до щатите, защо ще даваш пари да правиш подаръци???  в шкафа си сигурно имаш поне 5 дай на жената от твоите.. хем знаеш кой става кой не!!! Mr. Green

Не мога, моите са с златни дръжки инкрустирани с диаманти, за по-голям ефект Blush

# 170
той съра ще ти стопи лагерите, и ще си като удавник в басейна!
а аз имам предвид че ще се изкушиш с храната ти ако искаш пак океана преплувай да изгориш изяденото Joy

# 171
  • по пътеката
хахах, искам стимулатор, ама жив, ето тука съм си набелязала 2/3, много ме стимулират, докато вляза в кухнята! Mr. Green
плувкинята, Hug както ти казах нямам грам надолу, даже пак съм нагоре,ако знаеш каква тренировка ми е дръпнал таекондистът, само в любов дето не му се обясних, но бягам бързо колкото преди по4ти, минавам младежите!после поци, ако ще да е гениален не може да ми махне  прасците, хахахха! Laughing
креми, ако е като се върна диетата и аз се вклю4вам!  Peace
миглена, много сложна дилема имаш! #Crazy 4ии са тези изисквания? newsm78 само не казвай, 4е  е за тебе! ужас -даже тука нямат такива, даже мъжете са предпо4итани! виж лекари с турски имена в регистъра на здравното, може да ти дойде идея! ама как ще стане да 4ете коран?и над  50г. как ще се разбере от инфото, сложно!
миленке, искаме рапорт 2 пъти ве4е, хей! Crazy
4акаме си хая! Hug  bouquet

# 172
Миленка, искаме репорт по два пъти както каза Марси!!!
Че след снощните болки си мнооооого опасна  Hug

Нои, къде вършееш по чуждо?  hahaha

# 173

Нои, къде вършееш по чуждо?  hahaha

Ей така стават клюките Mr. Green, върви после доказвай, че си падаш по Любиту. Laughing

# 174
МИГЛЕНА до утре ще ти пусна инфо.защото етърва ми сега е тук,тя е арабка и у4и медицина в софия,тка 4е ако има такава ще знае
ние днес пропускаме сватбата у булката защото пристига приятел на мъжо от бг ,а той сам не може да се оправи с гости

# 175
Момичета, проблемът май е решен. Но не си мислете, че съм изпълнила мисията невъзможна.  Crazy Мъжът ми се прибра и внедри мир и справедливост. Mr. Green
Свеки чак поплака малко. Rolling Eyes Тя издирваше чрез мен такава жена.
Странна ми е майката ма мъжо. Гинекологични проблеми обсъжда само с жена. Обаче не каква да е, ами такава, дето да чете корана, тоест не е задължително да е мюсюлманка. Освен това трябва да няма вече цикъл, затова писах да е над 50 години. И разни други неща, но няма да ги споделям, че не обичам да ме съжаляват. Laughing

Днес й е първи ден вкъщи. Да видим какво ще ми причини докрая. Crazy

# 176
Ох Миглена наистина звучеше това мисия невъзможна, но браво на мъжа ти!
Ох малко тези майки са така, големи са паники!свиквай!а как треперят над синовете си сякаш са деца!
абе и аз има момче и з ще съм същата паника сигурно ама сега мног приказвам!
каде сте бе банда!
нещо се умарзеливихте май по веекенда!!! #Crazy

# 177
Добра вечер момичета

Миглена много ти е странна свеки Това за четенето на Корана го разбирам ,ама че може и да не е мюсюлманка и да чете Корана хич не ми влиза в главата newsm78
Ами тя няма ли с кого да си споделя грижите в Мароко ,че е решила да го направи когато ви е дошла на гости Извади и някаква страница от Интернета по френски за нещо свързано с проблеми през климакса и я остави да си реши проблемите сама Нали и компютъра  може да чете Корана
Дтти  Много жалко мила че пропуснахте най интересната част от сватбата заради гости След толкова приготвяне накрая гости Ами ти сготвяй набързо преспи Даяна и хуквай към сватбата
Дано не е нещо сериозно с нея Само проверявай темп  през 4  часа и давай понижаващи темп ,ако е ангина темп обикновенно е висока Есселю лиллаха азим уа рабби арши карим ан ишфия

# 178
Ум Сами тук съм мила
Да ви се оплача че машината ми за пране се повреди и току що приключих прането ,напълних всичките места по градината ,а останалото оставих за утре Мъжо е по работа днес и утре и вероятно няма да я оправим до няколко дена Направо ме болят ръцете от праха
Ум Сами наистина ли смяташ да сложиш Сами в отделна стая ,той е още мъничък по принцип аз ги оставям да спят отделно след 4 годинка Сега ни е по лесно защото спят по двечки в стая ,а голямата обича да е надалече от сестричките но те искат да спи в тяхната стая и тя понякога е благосклонна да се съгласи Това че Сами е пътувал и сменя обстановката също се отразява на психиката на децата Знам го от голямата ми дъщеря Много се местихме докато построихме наш дом и тя винаги ме търсеше нощем

# 179
ох и аз вече незнам, много ми е хубаво да се гушкаме , да го прегръщам да го целувам да играем, но той е като пристрастен към мен, ако взема друго дете на ръце е мнго ревнив!
и забелязах че като стоя в нета до 12 той не се буди, буди се когато аз влезна в стята и нали все пак се въртя излеглото, та незнам,снощи пробвах и се събуди чак в 3 и това е напредък!
той още не може да се заслушва по книжки на първото изречение и прелиства натаък или просто става от мен!
мног е щурав!
на моменти самос еди и се чуди каква беля да направи!да скире ключовете за колата в една празна саксия например!е телефона ми при играчките се намира лесно като си званна ама ключовете!
Свеар сигурно е мнго кофти така без пералня, аз се сещам в  кувейт нашата като удряше ток и бях подгизнала ам тогава перях само мъжа ми който е като кокона по 5 пути се сменя!
а ти с 4 деца незнам
дано бържо да я оправите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт