34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 051
  • 313
  •   1
Отговори
# 300
иииии мързел!!! Mr. Green Дай на някое от децата да го носи!!! Некое от зетчетата надали ще откаже!!!!! Те трябва да заякват, нали мъже ще стават!!!
Ти си гледай твоето зетче, аз моето не си го давам  Naughty Twisted Evil. Как така ще носи тежки лаптопи. Аз за това ли му повявам с паунови пера, да го тормозите.
 Joy

А, така, кажи й, експлоатация на детски труд и после да ме дадат на социалните Joy hahaha

Ели, поне една тема пусни от сватина срама, че станаха 16 страници, да се разписвам и да поемам към водоизтласкването за деня. Twisted Evil

# 301
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Приготвям новата тема, после ще давам дуплики! Twisted Evil

# 302
...което сега няма къде да оставя(благодарение на тъщето му) и да се отдам с баща му на новото съревнование в темата. Joy hahaha
Е, виждаш ли каква си... Като не се обаждаш навреме, така е. Имах такъв удобен транспорт, за 7-8 часа щях да съм при вас  Joy.

# 303
Галето нали ми е дружка, веднага питам: А за Галето какъв е плана за петилетката???!!! Twisted Evil Mr. Green
ами нали сте дружки-предлагам 2на сватба ,за4евате и раждате заедно тризнаците
ЕЛИ  нека КАТЕТО да я пусне аз отивам да храня ДАЯНА 4е сега се събуди

# 304
Приготвям новата тема, после ще давам дуплики! Twisted Evil
Ох, мерси, Катенце  Hug. За малко да ми се наложи да си призная мързела  Twisted Evil.

# 305
# 306
...което сега няма къде да оставя(благодарение на тъщето му) и да се отдам с баща му на новото съревнование в темата. Joy hahaha
Е, виждаш ли каква си... Като не се обаждаш навреме, така е. Имах такъв удобен транспорт, за 7-8 часа щях да съм при вас  Joy.

Със Саудия Еърлайнс или Катето щеше да три услужи с изтребителя? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 307
Е, виждаш ли каква си... Като не се обаждаш навреме, така е. Имах такъв удобен транспорт, за 7-8 часа щях да съм при вас  Joy.

Със Саудия Еърлайнс или Катето щеше да три услужи с изтребителя? rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Май ще трябва да опра до Катето  Twisted Evil. Така и услуга ще ти направя да ти го докарам  Joy.

# 308
ех не видях че катето приготвя, но и аз сложих софрите
извинявай кате
ако кажеш ще я изтрия

# 309
А сега кой ще отстъпи, по малкия, по-умния, по-русия или няма значение!!!!!! Mr. Green

# 310
Aз предлагам да изпишем и двете,пурво едната после другата

# 311
Ако бяхте свати, до сега да сте се разбрали bash, при нас действа безотказно. Joy Joy

# 312
Мии както се е видяло, ще има май две теми,  Mr. Green ето линк към моята
ние ще се разберем, но със скоростта на охлювите, а до тогава може и 4 нови теми да се нароят!!!!  Joy Joy

# 313
Мърморко, разединението прави силата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт