34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 052
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
Дани браво на бебето, едно хубаво и здраво беб4е!
кога се очаква?

# 286
  • по пътеката
ноя, това къде го 4ете за емира?кадафи, бая го сърби напоследък отзад, много го слагаме и двигаме! хахаха ама  ми хареса за магистралата тунис- египет, ето с това ,ако ме пусне кадафи да му мина през територията без да ми иска прекалено, ще си сбъдна ме4тата да стигна до египет!по суша!като керваните! ама, няма да ме пусне, знам си аз!а искам и бодигард, нац. гвардия и сапьори с мене! само мъже, после как ще ме помисли за лейди, хахаха?интересни са дебатите, малко са с отворени о4и, пове4ето са отворени сърца, но еуфорията е тотална!

# 287

Не ви се похвалих , но вчера си видях бебето ! Едно мъничко мишле и за сега лекаря каза , че се развивало много добре и че едро за седмиците ми . Живо и здраво да ми е  Praynig .

Браво на мишлето, да ти е живо и здраво. Heart Eyes
ДАНИ да ти е живо и здраво,за умората и кг не се притевснявай аз с сами за месец свалих 7 кг
НОЙчЕ  нищо 4е заминаваш пускай някой ред и от там
кой ще пуска новата тема newsm78

# 288
Аз не се притеснявам за килограмите !
И да свалям имам бая резерви  Embarassed !
Мерси за пожеланията ! Heart Eyes
Бебо се очаква на 4 февруари !
Мъж ми все водолеи прави ...!

# 289
  • по пътеката
дани, споко ,бе жена не се  юркай на тръстиката, след лошите дни! как са ми децата? послушките на леля!  bouquet Hugа бебко си добре Laughing

# 290
Четох  в новините по нета, че Саркози използвал връзките си с Емира на Катар и му благодарят за оказаната намеса.

Сватенце, не се помайвай , а пускай тема. Twisted Evil Heart Eyes И да те поканя да се присъединиш към редиците на многодетните майки, които се увеличават с всяка изминала минута, нали, Марси? Heart Eyes Laughing

# 291
  • Варна, а по празниците в Ямбол
НОЙчЕ мерси за кафето,но ще ми трябва цяла кана ,понеже заспах в 6,но пък си оставих итв да работи и 4ух новините и така на

Тъкмо щях да пиша на Мърморко, че с удоволствие ще взема от неговото, защото знам какво е да не ти уважат кафето и да го заместят с мазни баници и краставици. Twisted Evil Mr. Green

какво бее, то по-добре да те бях уважила.. днес на пазара тук краставиците са почти колкото пилешкото....  едно кафенце по-евтинко щеше да ми стъпи Twisted Evil
Дани браво за бебчето!!!!
Либе, ти за колко дни ще си там бе?

# 292

Либе, ти за колко дни ще си там бе?[/i]

За три,  ако ме домързи да взема лаптопа, ще пиша от бизнес центъра на хотела, след като си направя шопинга, де. Mr. Green

# 293
иииии мързел!!! Mr. Green Дай на някое от децата да го носи!!! Некое от зетчетата надали ще откаже!!!!! Те трябва да заякват, нали мъже ще стават!!!

# 294
  • по пътеката
да, ноя, заразни сме, гледай сега какво зна4и надпревара с близнаци за да ни стигнат и задминат, ина4е няма спортен дух, хаха Mr. Green

# 295

Сватенце, не се помайвай , а пускай тема. Twisted Evil Heart Eyes И да те поканя да се присъединиш към редиците на многодетните майки, които се увеличават с всяка изминала минута, нали, Марси? Heart Eyes Laughing

браво НОЙ4Е да запо4нем нов по4ин всяка майка в темата с по 3деца,за тези които са само с 1 -близнаци,като едно време да изпълним петилиткака за 4 години,а за КАТЕТО СВАТБА И ТРИЗНАЦИ hahaha hahaha hahaha

# 296
Галето нали ми е дружка, веднага питам: А за Галето какъв е плана за петилетката???!!! Twisted Evil Mr. Green

# 297
Сватенце, сондажи правя миличко, говорим все пак за самолет-изтребител, а не за хеликоптерче дето пръска нивите Joy, но винаги съм готова да ти вляза  в положението. Mr. Green Heart Eyes
Ох, успокоих се значи  Twisted Evil  Hug  Heart Eyes. А за Джедда предполагам и там имат нет  newsm78, но на теб май няма да ти остане време от твоята Тахлия и ресторанти  Mr. Green. Все пак не ни забравяй  Heart Eyes. И тук казаха за специалната намеса на Катарския емир, но казаха, че го направил, тъй като е приятел на ЕС  Mr. Green.
Дани, браво на мъничкото юначе. Дано ти е безпроблемна бременността до края  Praynig.
Деска, защо не вземеш ти да я пуснеш новата темичка??? Добри софри сервираш  Twisted Evil.

Сватенце, от голямото вълнение днес музата ми е на почивка  Twisted Evil. Нека някой друг се изяви. А за увеличаването на майките аз чакам първо Катето и Галенцето, а след това ще си помисля многоооооооооооооооооооооо  Joy.

# 298
а за КАТЕТО СВАТБА И ТРИЗНАЦИ hahaha hahaha hahaha[/color]

Да бе, да ни настигне с един кършум  Mr. Green, после аз съм била мързеливата. Laughing

Кате, само зетчето на Ели ще е с нас, което сега няма къде да оставя(благодарение на тъщето му) и да се отдам с баща му на новото съревнование в темата. Joy hahaha И лаптопчето е килце само, но не искам да хващам херния, аз съм с много деликатно телосложение. Mr. Green

# 299
иииии мързел!!! Mr. Green Дай на някое от децата да го носи!!! Некое от зетчетата надали ще откаже!!!!! Те трябва да заякват, нали мъже ще стават!!!
Ти си гледай твоето зетче, аз моето не си го давам  Naughty Twisted Evil. Как така ще носи тежки лаптопи. Аз за това ли му повявам с паунови пера, да го тормозите.
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт