34-та тема на българо - арабските момичета !

• 14 054
  • 313
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ели, рева няма да го коментирам, знаеш от зодията е!!!! Ти си третото раче ревало за медиците... Пепи, ти към отбора на ревящите ще се присъединиш ли? Cry  Mr. Green

# 271
Много се радвам на новината, чух я по радиото в колата.Как ги посрещнаха , разкажете повече де.

Катенценце, в отпуска ли си, та така отприщи емоциите? И аз съм ревлива, без да съм раче. Grinning

Предадох поздравите ви на Миленчето, връща ви ги многократно и се надява следобед да я изпишат и да ви драсне някой ред. Heart Eyes

Сватенце, сондажи правя миличко, говорим все пак за самолет-изтребител, а не за хеликоптерче дето пръска нивите Joy, но винаги съм готова да ти вляза  в положението. Mr. Green Heart Eyes

Марси, застопорила съм по средата, ни нагоре, ни надолу. Нормално е да се чувстваш така преди пътуване, като се качиш на самолета ще ти мине.

# 272
  • In a surreal moment!
Душе - надух се в муцуната като бухта , но след толкоз рев се чувствам разтоварена- и  още ще си поплача - пък да става квото ще .... Успах се , станах , размотавах се и рекох да се разпиша и чета твоя пост че до час си идат - паднах , едвам докопах дистанционното и .....те миличките на летището - чудо .....-- айде пак ревнах ---нямам нерви , хич не мога да се сдържам , добре че съм сама , ревнах с глас като магарица ..... Хеле като казаха , че ги помилват..... Дано не ги направят на маймуни ...

# 273
  • In a surreal moment!
Ноичка , както се очакваше , построиха ги , държаха речи , журналята подвикваха , свиркаха , опитваха да ги докопат .... отрупаха ги с цветя , децата им ги прегръщат , президента излезе кат рицар на бял кон и прочетоха , че ги помилва с Указ , прегръщаха ги всекви политици , отриваха се и се снимаха с тях - всеки се надува , че е допринесъл за освобождаването им .... жалки.... натовариха ги на бусове и ги откараха в резиденцията да си починели .... а за после - питат журналята - ще се съберем , ще видим - отговори Станишев.....чакаме обедните новини да видим целия панаир...

# 274
  • по пътеката
ноя, зна4и като мене! аз още боря килото нагоре, не иска бе! #2gunfireама западнаха и другите яйца, май! хахаха не става с тези готини плодове да си стискам о4ите, нали? Sick
пепи, споко ,бе 4овек, ще стане беля Hug пий едно джин4е за здравето им, аз ще ти правя компания! особено в градинката, сред зелениите!да се наслаждавам на динките и крастави4ките!и котаците! Hug Laughing Peace
миленке, веднага да си пристигаш и снимки, какво е това висене в болницата! толкова лели, 4е пове4е от това накъде, 4акат представянето в обществото на бебка! bowuu  bouquet

# 275
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Айде пак ред сополи и сълзи с обедните новини!!!!Пепи, този път ти ми върна жеста и  ми напомни, че е станало 12 часа!  bouquet

# 276
 Hug Hug За тези които са на диета и не обядват това кафе е от мен Joy Joy

# 277
здравейте и от мен!
тук пак заваля, връщам се в бг в петък и ви нося дъжд!ХА ДАНО!
много се зарадвах за българите!всичко беше пародия според мен, кадафи не искаше да си признае за окаяното си здравеопазване и несигурните си южни граници!
саркози нали е казал че не европа е  дала парие, според мен са от либийското правителство ,но трябваше да има изкупилени жерви да си омие ръцете!а не той да е виновен!Аллах си знае работата за него!
много се зарадвах че си идват, всичко е политически машинаций, но защо хорицата да страдат сега!макар че и те имат вина според мен до някъде, првите дни като са ги предупредили да си ходят. те не пуста лакомия да си чакат заплатата!и правителството е виновно и политиците за безхаберието!само га лапат знаят и като се обърне каруцата путища много!
ядосвам се че много неща са в информационно затъмнение!
лек ден!
http://dnes.dir.bg/2007/07/24/news1921588.html

# 278
 Laughing Laughing Блазе ви завиждам ви че вали при  Hug Hug Praynig Peaceвас и се разхлажда

# 279
Валерианчо ти кво си се прекръстил сега, мислиш че няма да те разконспирираме ли! #2gunfire

# 280
НОЙчЕ мерси за кафето,но ще ми трябва цяла кана ,понеже заспах в 6,но пък си оставих итв да работи и 4ух новините и така на заспиване и събуждане да не изтърва нещо
КРЕМИ  изпрати малко дъжд и хлад насам 4е не се мърда изпод климатика
МАРСИ  и аз съм така като заминаваме до момента когато влезем в турция оттам нататък ве4е се успокоявам

# 281
НОЙчЕ мерси за кафето,но ще ми трябва цяла кана ,понеже заспах в 6,но пък си оставих итв да работи и 4ух новините и така на

Тъкмо щях да пиша на Мърморко, че с удоволствие ще взема от неговото, защото знам какво е да не ти уважат кафето и да го заместят с мазни баници и краставици. Twisted Evil Mr. Green

Креми, лек път, че и ние заминаваме за Джедда утре, не знам как ще съм с включването от там. Heart Eyes

А емирът на Кувейт как е помогнал, като е използвал връзките си с Кадафи ?

# 282
Здравейте !
Преди малко седнах от сутринта един куп работа свърших , че нали тия дни ми беше все лошо , а няма кой да ме замести в слугинството .
Свеър , как сте ?
Какво става с малкия мъж ?
Не ви се похвалих , но вчера си видях бебето ! Едно мъничко мишле и за сега лекаря каза , че се развивало много добре и че едро за седмиците ми . Живо и здраво да ми е  Praynig .
Добре завърнали се на сестрите ! Hug

# 283

Не ви се похвалих , но вчера си видях бебето ! Едно мъничко мишле и за сега лекаря каза , че се развивало много добре и че едро за седмиците ми . Живо и здраво да ми е  Praynig .

Браво на мишлето, да ти е живо и здраво. Heart Eyes

# 284

А емирът на Кувейт как е помогнал, като е използвал връзките си с Кадафи ?
това не го разбрах!

Общи условия

Активация на акаунт