Rated PG-18: American Motion Pictures Presents....

• 18 172
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • usa
Миз, айде щеше да издаваш Потъра Simple Smile!

миз се е запила Drunk и я чакам да я видя след третото шампанско как ще се отнесе с мен. newsm66

не съм още за съжаление, джиджи... точно днес ме накараха да работя два часа овъртайм и след малко трябва да водя силвия на плуване, та като се изплува тя, отварям шампанското Simple Smile. имай още малко търпение  Wink.

# 241

миз се е запила Drunk и я чакам да я видя след третото шампанско как ще се отнесе с мен. newsm66

не съм още за съжаление, джиджи... точно днес ме накараха да работя два часа овъртайм и след малко трябва да водя силвия на плуване, та като се изплува тя, отварям шампанското Simple Smile. имай още малко търпение  Wink.

искам те перманентно пияна, тва джиджи не ми понася. (може пък аз да мина на градус нон стоп, за да го приема някак си Confused)

# 242
Извинявам се момичета, че се намествам  в празнуването Laughing.

Но понеже обсъждахме Walmart тия дни, мисля че това е смешно:

http://www.spiffybaby.com/White-Cotton-Baby-Onesie-Small-Fart-p-209.html

Joy

# 243
Тина Хрис като отиваш към Плейнфийлд мини и през Нейпървил и тук има доста българи. Simple Smile
Много далече....това трябва специално да го организирам Rolling Eyes 
benson10 ,хехех много свежо.
Който иска да ми издава как е хавата с Хари П.,да заповяда на лични...няма да чета останалите томове(само 1.2.3.4 съм чела),а докато филмират,ще съм забравила какво става  Mr. Green
 И какво сега,Роулинс по-богата ли е от кралицата(или да)?

# 244
бенсон... Laughing голям майтап

тандури...браво на Калин,така се прави Laughing ,за новото бг семейство ли става въпрос ,дето се срещнахте скоро?!

Аз да се похваля че отиваме с Дан на БГ парти в събота Mr. Green,провежда се всеки месец  в един клуб в Атланта-уредихме бабата и дядото да бейбиситват Mr. Green ,новите ни приятели също ще идват!

бистра...много благодаря и за твоето предложение,ако не те затруднявам ще се възползвам  bouquet

Сядам да гледам Big Love.

# 245
Аз да се разпиша за малко...да кажа, че съм в чуденка... не знам к'во да ям, а времето тече ли тече и ще затворят хранилките  newsm78

Бенсон, страшно е  Joy - за малко да се сепна да го закупя, но нали мъжът е забранил без негово участие  Naughty

Виктория, малката ти госпожица е страшна на аватара - нямате ли там някоя агенция за бейби моделс, направо ще я грабнат като топъл хляб - жалко, че ще е кака на бъдещия Jenna's son, иначе да съм я цанила за снаха (казах ли ти че имаме зестра апартамент в Овча Купел  Joy Joy )

Мен вчера ми казаха, че съм имала антитела на листерия (онази бактерия дето причинява stillbirth, miscarriage, и увреждания на плода). Демек боледувала съм била скоро и аз се шашнах, та сега братче 9 седмици ще се чудя имали нямали нещо... уф глупав късмет  #Puppy dog

# 246
... не знам к'во да ям....
... та сега братче 9 седмици ще се чудя имали нямали нещо...
Яж маслини  Wink
  Нищо няма,разбира се!

# 247
Викам пък таз' Тина откъде знае, че обичам маслини  newsm78

и после се сетих  Joy

не успяха да ме уморят с диабет, сега бактерии ми пуснаха в изследванията... шЪ им сЪ низнай докторята прости  #Cussing out

# 248
Пак сте изписали купища страници.
Аз се завърнах от командировката ми от "предверието на ада". В Grand Junction/CO е ужас. Не знам как е във Флорида, Лас Вегас, Феникс и т.н, но на мене ми се видя кошмар. Климатика в стаята ми беше на 60F и това ме спасяваше. Понасям жега и ниска влажност, но това надхвърли очакванията ми. Може би ми се видя кошмарно, защото работих по около 14 часа на ден. Бандата ми дойде на гости за три дни и ме "завлякоха" до Юта-прословутите арки до Моаб. Народа отпочинал след цял ден в басейна на хотела, аз като бито куче след 10 часов работен ден. Не стига и това ами решиха да посетим една от арките....... на един час пешеходно разстояние (в едната посока). Това ме уби. Не стига и това, ами тъкмо сладко заспивах към 12 и ме разбуди ADT, че алармата в магазина се е вкл. Пълен купон до 2 през нощта. Дреманах около 4 часа и от 8 ам до 10 pm (тиквен медал за мене) на работа. На следващия ден- понеделник от 5ам до 4pm. След 4 часа шофиране финиширах в Денвър. Днес деня ми мина в оправяне на къщата и пазаруване. Добре, че успях да дремна малко през деня.

# 249
Пак сте изписали купища страници.
Аз се завърнах от командировката ми от "предверието на ада". В Grand Junction/CO е ужас. Не знам как е във Флорида, Лас Вегас, Феникс и т.н, но на мене ми се видя кошмар. Климатика в стаята ми беше на 60F и това ме спасяваше. Понасям жега и ниска влажност, но това надхвърли очакванията ми. Може би ми се видя кошмарно, защото работих по около 14 часа на ден. Бандата ми дойде на гости за три дни и ме "завлякоха" до Юта-прословутите арки до Моаб. Народа отпочинал след цял ден в басейна на хотела, аз като бито куче след 10 часов работен ден. Не стига и това ами решиха да посетим една от арките....... на един час пешеходно разстояние (в едната посока). Това ме уби. Не стига и това, ами тъкмо сладко заспивах към 12 и ме разбуди ADT, че алармата в магазина се е вкл. Пълен купон до 2 през нощта. Дреманах около 4 часа и от 8 ам до 10 pm (тиквен медал за мене) на работа. На следващия ден- понеделник от 5ам до 4pm. След 4 часа шофиране финиширах в Денвър. Днес деня ми мина в оправяне на къщата и пазаруване. Добре, че успях да дремна малко през деня.

Леле Деси, направо свят ми се зави от твоето приключение! УжасТ!

Виктория, да, за новото семейство става дума. Малките като се събудят сутрин и двамата само един за друг питат Simple Smile Калин каза, че момченцето му било best friend, а пък момченцето каза, че много обичало Калин Simple Smile Голям са цирк Simple Smile

# 250
Tandoori, наистина беше ужасТ.
Искат да ме трансферират там. Заплата е значително по-висока, но проявявайки здрав разум, казах-НЕ. Оправдах се със семейството и бебока. Ако ми бяха предложили май месец, щях да приема. Децата във ваканция, майка ми на гости, нямаше да има проблем за около три месеца. Но сега-не става. Фирмата ми поема хотела, но не мога да местя децата в у-ще на майната си. Не си заслужава към момента релокейшън. Store manager-a е като мене-от Денвър, но той има едно дете и жена му не работи. Поставил е условие да има три дни седмично да се вижда със семейството си.

# 251
  • usa

искам те перманентно пияна, тва джиджи не ми понася. (може пък аз да мина на градус нон стоп, за да го приема някак си Confused)

ok, deal, както казват местните... дай и двете да се натаралянкаме и така да си я караме на градус докато ни търпят съпрузите Simple Smile. нема за те наричам вече с това наименование, обещавам, нищо че не можах да го докарам до третото шампанско, ни ми стигнаха силите след десетчасов работен ден първа смяна и три часа втора като таксиметров шофьор на дечурлигата...
бтв, все се каня да те питам, ти коя част на флоридата обитаваш, ако не възразяваш да споделиш?

dessivl , аз прекарах последните няколко дни в завист, че ти се  е паднала платена ваканция без деца, а те взели, че ти дошли на гости...

# 252
dessivl , аз прекарах последните няколко дни в завист, че се ти е паднала платена ваканция без деца, а те взели, че ти дошли на гости...
Joy Joy

тандури...охх много сладко звучи,не мога да си представя какво ли ще е Елла като си намери приятелка така,един вид е някаква самостоятелност вече,1ва стъпка към порастването. Heart Eyes

Цитат
Виктория, малката ти госпожица е страшна на аватара - нямате ли там някоя агенция за бейби моделс, направо ще я грабнат като топъл хляб - жалко, че ще е кака на бъдещия Jenna's son, иначе да съм я цанила за снаха (казах ли ти че имаме зестра апартамент в Овча Купел  35
Jenna.... Jenna Grinning ще ме сринеш с твоите постинги,чакай бе за какви възрасти говориш,недей така все пак в Америка се намираме....деми мур+ аштон,мадона+гай.....да не изброявам всичките
ей ме на и мене пример,Дан 4 години по млад/малък(?) ,никога немой каза Laughing
не че си давам щерката така лесно де...овча купел викаш newsm78......... Laughing
мерси за моделните комплименти,отдавна все се каня да се разтърся онлайн
*взех ти примера и отбелязах и нашето събитие в сигнатурата,вие колко години?
извинявай че питам,но не разбрах какво означава това за листерията,в смисъл....че на скоро си ги имала бактериите или не се знае?!кофтито е че ще се притесняваш сега ((((хъгс))))

# 253
Знае ли някой нещо повече за  визата.С приятелят ми искаме да сключим брак , но разбрахме  че вече е по добре да си е в USA( едно време,преди нова година,  чувах че в Бг ставало по - лесно, но вече не).Той е америк гражданин .Знам че праща нещо като покана или и аз не знам какво е, че съм му годеница но колко време отнема цялата процедура.Следващия месец плануваме да започнем да действаме по въпроса.Разбира се ще се допитаме до адвокати и т.н но Ви моля ако някоя от нас знае нещо повече да сподели:)  Praynig

# 254
Аз да се похваля че отиваме с Дан на БГ парти в събота Mr. Green,провежда се всеки месец  в един клуб в Атланта...
Аз съм останала с впечатление,че живеете в Чикаго...(или сте на гости в Атланта)?

Общи условия

Активация на акаунт