Rated PG-18: American Motion Pictures Presents....

• 18 176
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Момичета много ви благодаря за съветите и за отговорите.
Може ли още една молба какво ще кажете за това: http://www.h1base.com/details.asp?id=171&cat=49

Благодаря bowuu

ПС а знаете ли такива фирми посредници, които се грижат за да ти намеря работа и после ти взимат от заплатата за тази услуга, освен този сайт дето ви питах за него.

Аз лично не съм работила с такива, нито имам познати, които са, така че не мога да дам мнение базирано на личен опит, НО ако аз бях в такава ситуация, не бих се доверила на такъв тип фирма, особено без някой да ми я препоръча. Имиграционните дебри са мътни и кървави дето се вика, та това една фирма да ти обещава виза и зелена карта на всяка цена, на мен ми се струва несериозно, освен ако не ползват фирми, които реално не предлагат работа, а просто "правят визи". Имаше мисля някаква издънка миналата година с такива и даже бяха взели визите на тези, дето бяха решили да минат по бързата процедура.
ПРЕДПОЛАГАМ, че има и нормални фирми, но лично за мен рискът е много голям и АЗ  не бих опитала. По-добре сама да си потърся работа, отколкото да разчитам на някой, който ще ми взема и пари отгоре на това, за нещо, което бих могла и сама да свърша.

# 226
  • Boston, MA
Честит рожден ден на щерката на Миз - сладури са ти дечицата!

Аз снощи в 2 завърших Хари Потър, така че съм ОК със спойлърите.  Laughing Някой друг ако не иска да разбира края, да си каже.

# 227
 Еми аз затова реших този път да изпратя само 3 снимки -за да не е дебел пликът и да си мислят че има кой знае какво,ама ето на  Rolling Eyes
Иначе преди съм слагала повече снимки  и картички в плик и пак не са се получили!
Искаше ми се просто да пращам периодично по 2-3 снимки ,а не един куп примерно всеки 3-6- месеца,ама на май така трябва.
Иначе питах в пощата дали не може някаква застраховка или както в БГ се прави препоръчано писмо и ми казаха че не може.

Цитат
Нямаш ли доверена приятелка или позната, която да помолиш за услуга там, където е майка ти, някой, който да го свърши за нея
нямам приятели които мога да ги натоваря с подобно нещо , все пак става въпрос за системна услуга! абе ще го мисля  newsm78

---------------------------------------
Доколкото разбрах са пуснали медицинските работници от либия ,в БГ са вече  Grinning

# 228
Викторя, аз пътувам за България на 7 Август. Ако искаш можеш да ми пратиш снимките, а аз да им ги пусна от Варна. Аз лично досега не съм имала никакъв проблем нито с колети нито с писма, да чукна на дърво   Simple Smile

# 229
Аз снощи в 2 завърших Хари Потър, така че съм ОК със спойлърите.  Laughing Някой друг ако не иска да разбира края, да си каже.

Ако може без, плийз  Praynig. Тия дни ще го довърша, ама делим книгата с мъжа ми - четем по глава и трампим. Между другото, този уикенд бяхме на сватба и в неделя вечерта като чакахме на летището, на една пейка бяхме седнали към 15 души, всичките с по една бройка на ХП  Laughing

миз, много е чаровен мъника. А каките са красавици просто  Flutter (аз и другите снимки разгледах  Blush). Мъжът ти има ли пушка да гони ухажорите  Mr. Green

# 230
[
Доколкото разбрах са пуснали медицинските работници от либия ,в БГ са вече  Grinning

Да, даже вече са в София! Не е ли чудесно, направо се разревах тази сутрин като слушах новините по радиото. Горките хора, такава отврат е било сигурно за тях.  Според мен е помогнало това че сме в ЕС. Саркози дойде на бял кон и ги освободи.  Laughing Малко съм саркастична разбира се, но доколкото чета неговото влияние е помогнало много. Поздравления на семействата им. Hug  bouquet
Ето новини http://www.novinite.bg/latest_issue.php

# 231
Мами,
искам да ви попитам дали имате впечатления от Charlottesville, Virginia.  Интересувам се от града като евентуално място за живеене.  Знам че е университетски град, умерен климат, близо до планините и плажовете.  Има ли някой който е бил там?

# 232
bistraz... нали много гот за медиците ,абе 10 години киснаха там милите,разбиха им живота и здравето ама можеше и по лош финал да има,ще пийна чашка винце довечера за тяхно здраве Simple Smile

ана мама...много ти благодаря,дай си адреса на лични-ще бързам да се организирам  за да не те изпусна

# 233
bistraz... нали много гот за медиците ,абе 10 години киснаха там милите,разбиха им живота и здравето ама можеше и по лош финал да има,ще пийна чашка винце довечера за тяхно здраве Simple Smile
smile3501 smile3501  Peace

ана мама...много ти благодаря,дай си адреса на лични-ще бързам да се организирам  за да не те изпусна
Ако ти се чака до 30 септември и аз мога да ти ги пусна от България. Вие до тогава ще имате нови снимки Simple Smile

# 234
  • У дома
Тина Хрис като отиваш към Плейнфийлд мини и през Нейпървил и тук има доста българи. Simple Smile

Пети, ти що не свиркаш, че си съседка? Елате към нас да се видим някой ден, ако искаш. Аз от петък съм в отпуска Simple Smile

# 235
...а уж в Чикаго бъкало с българи Rolling Eyesкъде са се дянали...........

На O'Hare  Grinning. Два пъти съм летяла оттам и двата пъти ме чекира българин.

# 236
...а уж в Чикаго бъкало с българи Rolling Eyesкъде са се дянали...........

На O'Hare  Grinning. Два пъти съм летяла оттам и двата пъти ме чекира българин.

О, да, пълно е. Аз преди три месеца  прекарах едни злополучни ден и половина на това летище поради канселирани полети заради лошо време,  много българи видях тогава.

# 237
Мацки какво се умълчахте Simple Smile Аз днеска цял ден тичам след Калин и новото му приятелче, после пък Калин беше на гости у тях, и нали все ми е много срамежливо момчето докато отишло си поискало мляко с какао и макарони със сирене  Laughing Rolling Eyes Направо ме разби! Simple Smile
Кажете вие какво правите?
Миз, айде щеше да издаваш Потъра Simple Smile!

# 238

миз се е запила Drunk и я чакам да я видя след третото шампанско как ще се отнесе с мен. newsm66

# 239
  • usa

не може, щото Juturna замоли да не и разваляме изненадата -
Ако може без, плийз  Praynig. Тия дни ще го довърша, ама делим книгата с мъжа ми - четем по глава и трампим. Между другото, този уикенд бяхме на сватба и в неделя вечерта като чакахме на летището, на една пейка бяхме седнали към 15 души, всичките с по една бройка на ХП  Laughing

миз, много е чаровен мъника. А каките са красавици просто  Flutter (аз и другите снимки разгледах  Blush). Мъжът ти има ли пушка да гони ухажорите  Mr. Green

мерси, и аз си ги харесвам Simple Smile. няма пушка, но си купи chainsaw и тренира да гледа страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт