Rated PG-18: American Motion Pictures Presents....

• 18 218
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • usa
Една страница. Никой не обича да чете фермани, това е страната на краткия attention span.  Mr. Green

Аз имам над 10 години трудов стаж и се събирам на една страница. Trim, trim, trim. При компютърджиите може да има различни изисквания (все пак, други криейтив професии кандидатстват за работа с цяло портфолио).

и при компютърджиите са същите изисквания - една страница, пък ако ще да е най-дребния шрифт Simple Smile. онлайн може и да постваш по-дълго резюме, но тръгнеш ли на разпращаш на конкретни работодатели - трим, трим, трим, както си се изразила Simple Smile. иначе си намаляваш шансовете дори да тръгнат да го четат. някъде бях чела, че мениджърът отделя средно по-малко от десетина секунди на резюме, освен ако то не му привлече вниманието с нещо. пък като се зачете и те викне на интервю, тогава се разпростирай надълго и на широко и вади портфолиото Simple Smile. зълва ми и съпругът и са архитекти и ходят по интервюта с папките, фотоалбумите и чертежите, но резюметата им също са по страница.

# 196
  • usa

Сега се сещам, че точно на 24 Юли миналата година писах в американската тема, че ще ставам майка и получих най-прекрасните пожелания от момичетата тук Heart Eyes

та годишнина ще честваш утре, а? шампанското сложи ли в хладилника Simple Smile? мойто е вече там, планувам да си го пийна по друг повод - първородната става на 12 години, но една чашка може да посветя и на твоя юбилей, нали си другарче по шредер  Wink.

привет, Atti! лека и безпроблемна бременност и най-здравото и добричко бебе през януари ти желая Simple Smile.

# 197
та годишнина ще честваш утре, а? шампанското сложи ли в хладилника Simple Smile? мойто е вече там, планувам да си го пийна по друг повод - първородната става на 12 години, но една чашка може да посветя и на твоя юбилей, нали си другарче по шредер  Wink.

В хладилника към момента има бебешки пюре и сок от круша Wink, обаче не може да не мушна и едно шампанско във ваша чест, миз и първородна! Та това си е повод! Да ти е жива и здрава и да бъде като теб пожелавам, от сърце! Grinning  bouquet

# 198
  • usa

В хладилника към момента има бебешки пюре и сок от круша Wink, обаче не може да не мушна и едно шампанско във ваша чест, миз и първородна! Та това си е повод! Да ти е жива и здрава и да бъде като теб пожелавам, от сърце! Grinning  bouquet

мерси, мерси, и да ти се връща Simple Smile. само дето прилича повече, да не кажа съвсем, на баща си, ама нали си е моя, търпя си я, че си я и харесвам даже Simple Smile. малко ми е мъчно, че я няма в момента, отиде на лагер с дружката си, но обеща поне да се обади утре. ето ми го голямото момиче(с ухиления си брат в добавка, ама от него отърване няма...)

# 199
Добре дошла на Atti ,1во бебче предполагам ще ти е (?),навестявай ни ,тук има и други бременни мами!Как е в Минесота Simple Smile.

Ana-Mama....точно тези фотоси сме ги снимали с професионалното ни фото,незнам дали те интересува такъв фотоапарат,ако ДА ще ти пусна линк за да го видиш,иначе за по любителски имам ТОЗИ -доволна съм от него,хубави снимки и лесно се борави.

Да ви се похваля и аз като Тандури си намерих приятелка  Mr. Green и то българка,живее на няколко преки от нас и то от 8 месеца ама на чак сега се разбрахме кои сме .И тя е женена за американец но няма бебче,доста се радва на Елла.Онази вечер ни бяха на гости и откарахме до 3 нощес,неможеме да се наприказваме.Много си паснахме ,приятно семейство Simple Smile.

миз ...честит празник,ЧРД на дъщеричката,пийни си шампанско че от догодина навлизате в тийнейджър зона  Wink

# 200
само дето прилича повече, да не кажа съвсем, на баща си, ама нали си е моя, търпя си я, че си я и харесвам даже Simple Smile

Ама аз вътрешно бе, Госпожо миз, вътрешно да прилича. Вътрешната красота е важна, знаеш ги тези неща. Щото външната, като я гледам, вече е съвършена при нея. Голяма хубавиня била тя, татко й (колегата Фокъров това) харен трябва да е, браво, аферим! Обаче онова с очетата зад кака си ми обра точките. Grinning Да са ти живи и здрави! Heart Eyes
Ще си чакам тихо и кротко и третата членка на славната детска банда. Flutter (о, видях я - ясна е работата - и втората царска дъщеря - лична хубавица....тоз брат техния не знам коя по-напред ще защитава от напористи момъци; пък баща им, не ща да го мисля, сигурно вече е накроил плановете по опазването им (що ли си представям Роберт Де Ниро в един филм, отново и пак...?)

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 05:09 от Джи

# 201
Честита годишнина на Джи Simple Smile , честита рожденичка на Миз Simple Smile Да го отбележите подобаващо! Никакви пюрета и сокове!
Миз, направо са ти картинка дечицата, да са ти живи и здрави!!! Снимката с дървото и тунела обаче са върха!

ВИктория, и ние не можем да се наприказваме Simple Smile Децата много си паснаха, че и ние покрай тях Simple Smile

Добре дошла на Atti и лека бременност!!!  bouquet

# 202
миз,син ти ти е одрал кожата,много изи човече изглежда Grinning; да ти е здрава щерката,чрд и от дълбок мидуест..мале 12 години,истинска възхита ме гони към родители оцелели толкоз дълго,че и акъла си запазили..
*
Хиър,намери ли билет?как е майка ти?
*
по повод резюметата-и в научните среди се иска краткост,но задължително трябва лист с публикации,който колкото е по-дълъг-по-добре..

# 203
Добре дошла на Atti ,1во бебче предполагам ще ти е (?),навестявай ни ,тук има и други бременни мами!Как е в Минесота Simple Smile.

Да, първо бебче ще ни е и всичко ни е странно и непознато.  Grinning

Минесота не е зле за сега (4г). Живели сме само в Айова и Масачузетс, и тук ми се струва златната среда откъм заплати-стандарт на живот. Само за зимите може нещо да се каже, ама това предполагам е всеизвестно.  Laughing

Благодаря на всички за радушния прием!

# 204
миз,син ти ти е одрал кожата,много изи човече изглежда Grinning; да ти е здрава щерката,чрд и от дълбок мидуест..мале 12 години,истинска възхита ме гони към родители оцелели толкоз дълго,че и акъла си запазили..*
И аз това ще кажа . Joy
Честита рожденичка и от мене, миз, много са ти хубави децата!

# 205
Аtti, добре доша при нас ! Лека бременност!

Миз, честита ти рожденичка! Много хубави деца имаш Hug

Джи, честита ти една година !

Поли, ако имаш завършена магистърска степен, имаш по-голям шанс за H1B и да си намериш работа тук. Иначе само с бакалаварска става все по-трудно (момичетата са ти казали, че тази година визите свършиха на първия ден). Търси работа в по-големи фирми, те са по-навити да плащат за визи+адвокати. Peace

Изчезвам да опаковам....

# 206
Миз, честита ти рожденичка! Много е сладка! Да ви радва много и в бъдеще.

Джи, и на теб честито.

Атти, добре дошла, обади се ако искаш да се съберем Grinning, най-после някой от Минесота да се появи, да не съм единствената от тундрата. Laughing
Честита ти бременност, дано всико да мине като по вода.

Днес да ви кажа прекарах деня в job shadowing един от нашите доброволци, който е медицнска сестра в интензивното отделение. Много тежка работа това да си мед сестра бе, аз нищо не правих, аз съм направо изтощена..., а той едва имаше време да седне и имаше само 2 пациента. Невероятни са сестрите тук , да не говорим колко мъже има в тази професия.

# 207
Добре дошла на Аtti тук наскоро имА вълна "покажете си бременните снимки",таааа, таковата де... LaughingДа ти е жива и здрава хубавицата мизДжи,цяла година ,а?Как пък си запомнила датата  и по това май си приличаме Wink
   Като чета как си намирате българи край вас...ей го на,преди бяхме в парка,озъртах се като катерица-нъцки...а уж в Чикаго бъкало с българи Rolling Eyesкъде са се дянали...........
  Още никой ли не е гледал Хари Потър?

# 208
  • usa
миз ...честит празник,ЧРД на дъщеричката,пийни си шампанско че от догодина навлизате в тийнейджър зона  Wink

за тинейджърската зона шампанското ще ми е слабо, подозирам, че на по-силни сокове ще се наложи да се съсредоточа тогава...

Ама аз вътрешно бе, Госпожо миз, вътрешно да прилича. Вътрешната красота е важна, знаеш ги тези неща.

ми и аз за вътрешния облик говоря, бе госпожо джиджи, външната характеристика е видима, няма какво да я обсъждам  Simple Smile.

миз,син ти ти е одрал кожата,много изи човече изглежда Grinning

изи е малко силна дума в неговото описание, но е определено светла душа - усмихнат и пеещ Simple Smile

мале 12 години,истинска възхита ме гони към родители оцелели толкоз дълго,че и акъла си запазили..

хвърчи времето, хвърчи... обаче какво точно те навежда на мисълта, че съм си запазила акъла  newsm78?

благодаря ви, момичета, за поздравленията и милите думи за дечурлигата! да ви се връща и на вас!

# 209
  • usa
Още никой ли не е гледал Хари Потър?

тц, още не съм. децата и баща им го гледаха, а аз трябваше да стоя да вардя даниел. още не мога да си обясня защо така се организирахме при положение, че аз дълбоко се вълнувам, а той въобще не се интересува от темата и дори не е разбрал за какво се разказва във филма... обаче книгата я прегледах, ще я чета другата седмица, щото албена я взе със себе си на лагера. искаш ли да те светна по основните точки  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт