Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!

• 14 506
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Привет мамчета  Hug

Страхотна тема както винаги ! Браво Алекс! Поздравления и благодарности че се грижиш така за всички ни   bouquet

Как сте?

Какви изследвания правихте вече по ЖК?

# 61
Забравих да попитам, имате ли представа кое изследване се прави първо: БХМ или ФМ?  Praynig

# 62
Здравейте мами,
днес пак на работа и се скътавам пак под климата, че вън е ад.

И аз си усещам бебока вечер като си легна все едно се превърта вътре -  като въртележка е  ...
За изследвания по ЖК - правих само кръв и урина . нищо повече не съм .
Това за БХС май няма да го правя, поне за сега нямам желание само за процент вероятности ... но ще видим де ...
За секса ?! - ами да ви кажа много секс ми се прави ... аз винаги съм си обичала секса ама сега повече от всичко .
Не знам какво ми става ама съм като разгонена ... newsm78
не съм спирала секса .

За срещичката в Пловдив - кой ще ми пише на лични ?!

Благодаря на всички, който са гласували за мен !
ето http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1487

# 63
  • София
Жалко, че може само по веднъж да се включим. Mr. Green
newsm62 ама сега се сещам...довечера ще пробвам и от домашния. hahaha

# 64
Здравейте и в днешния адски горещ ден Hug
Усмивка виждам,че си напред в гласовете,имаш и моят глас Wink
nivear аз по ЗК съм си правила СПИН,Васерман,австралийски антиген,кръвна група,кр.картина,СУЕ,кр.захар и урина Peace

# 65
Благодаря ви момичета !
Какво става със срещичката  ?!

# 66
Здравейте момичета,

Искам да ви питам нещо. Вчера си правих кръвни изследвания и се оказа, че левкоцитите са ми високи 13.8 от максимално 10.5, както и гранулоцити (каквото и да значи това) - 9.05 от максимално 6.5. Може ли някой да ми обясни какво е това гранулоцити и имали ли сте случай да са ви повишени тези стойности. Левкоцитите и в урината са завишени10-12 лев. мас. еп. кл-ки (така пише). Тъй като чак другата седмица ще ходя да ми разчита д-р резултата, ще ми бъде полезно вашето мнение.

# 67
  • София
http://www.cibalab.com/tests/Hematologia_PKK.htm
Тук попрочети. Peace И според мен не чакай другата седмица а му се обади и обсъди поне по телефона предварително. Ако лекарят ти прецени може да те извика и по-рано да ги види.

# 68
Мисля, че не си бременна! Просто се дължи на промяна в климата - много е горещо, а други неща може да са се случили!!!

# 69
[УУУУУУУУУУпс по-горе обърках темите! Сама си се смея. Явно много ми е топло!!!
b]patenceto[/b] съжалявам, но нямам никаква представа от изследвания.
DesiTпланината ще ти се отрази добре. Аз също ще ходя н планина, а не на море. А на Осогово е много хубаво. Аз съм от този край. Даже другите от твоята компания като се изкачват из планината или на връх Руен ти отиди на хотел "Три буки". Там има басейн, кафенце и е страшно прохладно!!!! sun

# 70
Мисля, че не си бременна! Просто се дължи на промяна в климата - много е горещо, а други неща може да са се случили!!!

За бременна съм бременна, поне вчера бях Simple Smile преди да ми направят кръвните изследвания. Че е горещо, горещо е... Полезен съвет...

# 71
Деси- блазе ти и на мен много ми се ходиииииииии на планина, ама друг път:))
патенцето- това, което със сигурност знам е за левкоцитите, 4е са увели4ени по време на бременност и утайката. С преди6ната ми бременност бях забелязала, 4е обикновено бяха около 16, но виж за гранулоците не знам.

При нас вали дъжд и е 18 градуса, пра6там ви два дъждовни облака:)

# 72
извинявай патенце! тов не се отнасяше за теб! обърках форумите и темите! много често съм в интернет, но никога до сега не съм писала във форуми. приеми моите най-искрени извинения ако съм те обидила с нещо, било е абсолютно и неволно. сама си се смея на глупостта. Weary

# 73
извинявай патенце! тов не се отнасяше за теб! Weary

И аз така си помислих, няма проблем.

# 74
  • Canada, ON
обърках форумите и темите!

Мисля, че нищо не си объркала, а точно когато си писала някой модератор е събрал две теми в едно, т.е. въпросът към януарските мами е вмъкнат към тази тема, щото мястото му явно не е в отчетни.

Общи условия

Активация на акаунт