Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!

• 14 506
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
доста съм се пообъркала!още си се смея на глупостта. Сега сериозно -  искам да ви питам за тази ФМ. Кога точно трябва да се прави? аз съм в началото на 12г.с. рано ли е?

# 76
Здравейте момичета,

Искам да ви питам нещо. Вчера си правих кръвни изследвания и се оказа, че левкоцитите са ми високи 13.8 от максимално 10.5, както и гранулоцити (каквото и да значи това) - 9.05 от максимално 6.5. Може ли някой да ми обясни какво е това гранулоцити и имали ли сте случай да са ви повишени тези стойности. Левкоцитите и в урината са завишени10-12 лев. мас. еп. кл-ки (така пише). Тъй като чак другата седмица ще ходя да ми разчита д-р резултата, ще ми бъде полезно вашето мнение.

Напълно нормални резултати са за бременни. Моите бяха подобни миналата седмица - точно повишени левкоцити, гранулоцити и занижен хемоглобин. Побърках се да звъня на моите лекари при които ходя - те и двамата казаха всичко е наред.

Така че не се притеснявай  Hug

# 77
доста съм се пообъркала!още си се смея на глупостта. Сега сериозно -  искам да ви питам за тази ФМ. Кога точно трябва да се прави? аз съм в началото на 12г.с. рано ли е?

Не, не е рано в 12 г.с. се прави първата ФМ, като основно при нея се мери гънката на вратлето на бебето като показател на Синдром на Даун.

# 78
Чудя се къде в София да я правя,при кой лекар и колко напред върви записването?

# 79
  • Варна
Здрасти и от мен!
Цял ден не ми остана време да кажа "дзак"  Laughing Но поне си свърших работата, и сега почивам малко преди Мони да се върне от яслата и да почнем маратона по игри  Laughing

Усмивка, този линк не може да ми се отвори, незнам защо така  newsm78 За какво е твоята идея?  Laughing

Почти невероятно е да съм бременна , правих два теста, отрицателни са, последният път когато правих секс, беше с предпазване и то преди три месеца и 11 дни, общо значи близо петнадесет седмици..Бях на гинеколог,заради профилактика по-скоро, появи ми се течение, чувствам умора, дойде ми месецът след акта, а след това вече не ми идва втори месец..Коремът ми е плосък като дъска, а гърдите ми изобщо не са променени, нямам повишен апетит.Възможно ли е да съм бременна без никакви промени в гърдите досега???Моля ви за бърз съвет, направо се побърквам от мислене...

да не би заради това мнение да е станало объркването? аз сега го видях за първи път, пък е от вчера  newsm78 Че и още две мнения има нови...Странна работа  newsm78

# 80
  • В полите на Пирин планина
Деси- блазе ти и на мен много ми се ходиииииииии на планина, ама друг пътSimple Smile)
патенцето- това, което със сигурност знам е за левкоцитите, 4е са увели4ени по време на бременност и утайката. С преди6ната ми бременност бях забелязала, 4е обикновено бяха около 16, но виж за гранулоците не знам.

При нас вали дъжд и е 18 градуса, пра6там ви два дъждовни облакаSimple Smile

Олееее - при мен е 38-40 градуса / навън / - иначе аз съм на климатик и ми е добре  Grinning

Нямам търпение за почивка - на 13-ти август заминаваме семейно за Боровец.

# 81
аз чакам понеделник. заминаваме за Велинград и оттам в Банско. на море не ми се ходи в тая жега!

# 82
Алекс още не знам как стана тая работа. бях  любопитна и пападнах на въпроса и реших да си дам мнението, а пък то попаднало при януарските мами!!!  Чудно, но нищо.

# 83
Александра,
ето го линка
http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1487

ами аз видях играта и исках да участвам, въпреки че има хора с над 7000 гласа, но няма нищо де ...
и идеята ми се казва  " Искам бебе " - писах, че ще събирам пари за бебето си !
Много е готина снимката на бебето, което качих - виж го !
Искам моето бебе да прилича на това .

Аз си тръгвам вече от работа и пожелавам  на всички весели и прохладна вечер , че вън е ад ...

# 84
  • Canada, ON
да не би заради това мнение да е станало объркването? аз сега го видях за първи път, пък е от вчера  newsm78 Че и още две мнения има нови...Странна работа  newsm78
Алекс още не знам как стана тая работа. бях  любопитна и пападнах на въпроса и реших да си дам мнението, а пък то попаднало при януарските мами!!!  Чудно, но нищо.

Момичета, не се чудете. Просто някой модератор е събрал две теми в една. На едните отговори отгоре пише:
Re: Чакаме с трепет от януарски мъник да получим и първи сериозен ритник!, а на другите:
Re: Януарски мами, помогнете с мнение!

# 85
  • На едно ветровито място...
Здравейте момичета!Как сте в тази сауна навън - а при нас е и вкъщи..щото хазаина отказва да сложи климатик #Crazy и си се пържим...
Усмивка писах ти на лични за срещата в Пловдив- съгласна съм естествено!! И гласувах за тебе от работа един път и от компа вкъщи току-що Heart Eyes бебчето наистина е много сладко
Incandescent  и аз чакам 13-ти август ама се чудя на море ли или на Пампорово, на Райковски ливади- там последно бяхме зимата и беше хубаво Rolling Eyes охх  ще броя дните до 13ти пък ще видим..
Видях че сте обсъждали секса- аз доскоро бях Sick всяка вечер- какъв секс,просто ooooh! А и мъжлето нещо се е стреснал на тази тема- страх го е за бебчето а и нали имам контракции почти всяка вечер  а и през деня / а уж пия magnerot/ така че - положението е много зле, направо е сух режим отвсякъде.Докторката нищо не каза на тази тема- в смисъл че не ни е забранила - но той нещо се дърпа че ще видим  Whistling Mr. Green докога ще го изтрая Blush
Чао от мене засега- продължавам да ви чета, че сте много бързи- в минала тема изобщо не успях да се включа...

# 86
Здравейте момичета! Записвам се и аз в новата ни страхотна тема. Относно секса ние не сме го спирали  дано нямаме и проблеми да го спираме Simple Smile За БХС като се обадих да питам в майчин дом  Варна ми казаха че се прави точно 15 г.с. + но не по късно не били точно резултатите / не че са много точни иначе/ а ФМ в 18 г.с и не мога с едно ходене до там да направя и двете. Ще проверя в Бургас някой праща ли кръв в София да пусна БХС. Тук чета че относно седмиците за изследване на всеки е казано нещо различно което малко ме обърква.
ЛЕК ден на всички!

# 87
Мелиса, кутията ти е пълна и не мога да ти пиша !
Направи нещо - например да е почистиш малко !  Hug

# 88
  Здравейте мамита  bouquet

Днес бях на ЖК да си видим бебчето( много ни беше домъчняло, не го бяхме виждали от един месец) и за първи път му чухме сладкото тупкащо сърчице 147 удара в минута  Heart Eyes  Мериха ми корема 80 см. и матката 13см. Лекарката каза, че всичко е ОК и ми записа преглед след 1 месец. Попитах я дали да пия витамини и тя каза, да пия едни известни витамини май бяха Мутерна newsm78. Но каза да ги пия ако не ям плодове и зеленчуци много. Казах й, че аз главно това ям само и тя каза,че тогава може и да не ги пия.
  След това ходих в Майчин дом за БХС на 14-я етаж. Взеха ми кръв от вената. Мислех си, че трябва да е на гладно, но може и на сито. Как разбрах..... Laughing Моята лекарка ми мери кръвното и беше 55/90 доста ниско (по принцип съм с ниско кръвно) и тя ми каза веднага да пия айран със сол и да хапна нещо, че като ми взимат кръв съвсем ще припадна Blush

За БХС платих на регистратурата на Майчин дом 25 лв. и след 4 работни дни изследванията ще бъдат готови. А в 20 г.с. ще ходя пак там да се гледаме на 3-измерен видеозон, за да видим как е бебчо и дали си има паца или не Laughing

В събота заминаваме на моренце в Несебър Grinning  Много ми се ходи с нетърпение чакам Heart Eyes
 Пожелавам ви приятно запознанство и изкарване на срещичката другата седмица Hug
 За следващата среща ще се класирам Naughty
  DesiT  като се върна от морето ще ти се обадя да ходим на спорт и аз проучих, че там е най-добре Peace
 Целувки на всички Heart Eyes

# 89
ми сега като чета за БХС цените и  newsm78
защо тогава на мен ми казаха , че струва 20 лв + 9 лв куриер до София / за кръв / и включва ехографско изследване и общата сума е 68 лв.  newsm78
аз за сега съм решила да  не го правя БХС , но се чудя защо има тази разлика в цените ?!
нали е само кръв ?!
защо пък ми предлагат и кръв и ехограф ?!!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт