Споделете 15

• 22 675
  • 855
  •   1
Отговори
# 750
Мен най-ме кефи най-стръмната и висока пързалка, която се пада посредата на множеството пързалки, ама тя както си забелязала е по-тясно и с пояс не става да се пуснеш...Пускат се с някакви черни гумени черджета, които обаче бяха кът и аз първо се пуснах по бански, след като се натъртих, пробвах с панталонките на моя приятел - пак кофти и накрая се примолих на едно детенце за неговото чредже, то беше така добро да ми го преотстъпи, ноо само за едно пускане  Rolling Eyes и така, другите дето се разсипах да се пускам бяха първата и последната по ред пързалки, едната права, която е, другата със завои, там нито е страшно, нито нищо - просто готино  Wink

# 751
Аз пък на дългата не се пуснах...т.е. мислех, че съм се пуснала, но се оказа, че тя била тази по средата, а аз пробвах най-страничната права пързалка. Ама ми беше достатъчна де. Един приятел се оплака, че от най-стръмната се ожулил и не се и качих, щеше да ми се подпали задника Simple Smile)

# 752
Да, на мен ми се подпали първия път, ама луд умора нема и пак се пусках Simple Smile)) А между другото, пий едно аспиринче, че аз на другия ден бях с повсместна мускулна треска  Crazy

# 753
Маро, пусни снимки де  Grinning

# 754
  • Пловдив / София
Чак такива страхотии ли имало там. Confused
Няма да ида, решено аз съм бъзла. Crossing Arms
На мен ми дай пържене на плажа със списание и солетки и я влезна във водата 2 пъти, я не.

# 755
# 756
За конкурса

# 757
# 758
# 759
Секси бг-мамма, Марче Simple Smile.

Ео, да не правиш синузит?! Аз бях с подобни болки - нос-глава преди време и лекарство за синузит ме оправи.

# 760
 Shocked
Ммм, никога не съм имала подобно нещо. То не е ли свързано със запушен нос? newsm78

# 761
И аз не бях имала до преди 2 месеца. Запуши ми се за ден носа и след 2 дни се започнаха болки от носа нагоре и по синусите, по очите и цялата глава. Сега чат-пат си пия лекарството  Confused.

# 762
Ц, при мен е обратното, главата боли и слиза до средата на носа. Tired Абе стената е виновна, дето я нацелих. Crazy

# 763
# 764

U пързалка, @ пързалка, ~ пързалка... Дай снимки де, с теб пред тях, много ясно!

Общи условия

Активация на акаунт