Споделете 15

• 22 664
  • 855
  •   1
Отговори
# 765
Laughing
Бях се навела да взема нещо от терасата и не прецених на какво разстояние е отсрещната стена, та вдигайки кашона, успях да се изджаскам.Не точно в стената, де, в дограмата на прозореца. Ама пак гадно.

# 766

Ео, че внимавай де! Ще ни липсваш!
Имаше ли някой зад теб? Той е виновен.

# 767
Споделям, че снощи ми се изправи всеки един косъм заради тест драйв кола на Форд. за 4 минути наруши правилника за движение 6 пъти и успя да принуди да направят нарушение още поне 5 коли- мен включая. дали ще има ефект , ако им напиша гневно писмо ???

# 768
  • При хората, които обичам
Не вярвам да има ефект, Буми. Тастовите коли се използват, за да им вземеш акъла. И да решеш дали ще си купиш. Е, това е правел човека - кефел се е. От Форд са наясно какво се случва.

# 769
  • Sofia
Споделям, че в 7,30 си викнах такси, сега е 9,10 такси все още няма.
Пълзейки да бях тръгнала щях да стигна вече, започва да ми става леко нервно.

# 770
Приемам те за супер спокойна. Щом ти е само леко нервно.
Поне да ти кажат, че не са в състояние да осигурят кола.

# 771
  • Sofia
Казаха ми, това е последната 4-та фирма която чакам да се обади, свършиха ми запасите от телефони на таксиметрови компании.
След малко ще им тегля по една на всички и тръгвам пеша и без това закъснях с час и половина, дано до довечера стигна.
Мъжа ми ми каза, че живота е хубав и да не се ядосвам за дреболии, слушам го  Laughing

# 772
Сутрин е така с такситата.
И най-тъпото е, че диспечерките
са адски непрофесионалистки.
Държат се троснато, нелюбезни са,
няма "Приятен ден!", няма усмивки
(кво като са на телефон, усеща се),
никога не знаят кога ще дойде кола.
Все отговарят с "като има кола" или
"ще ви се обадим". Аз не питам, дали
ще ми се обадят, аз питам в колко часа
ще дойде кола. Или не разбират български.
Чудя се, що за лаишки фирми са това.
Говоря за 9732121 и 91263.

# 773
  • Пловдив / София

Shocked
Значи в София има недостиг на таксиметрови фирми, така ли да разбирам.
Това никога не ми се е случвало в Пловдив. Най-дългото време, за което съм чакала такси е било 7 мин.
И кво значи ще ви се обадим. Това е някаква непозната практика за мен. В Пловдив ти казват или че ще дойде кола след 2-3-5 мин., или няма свободна кола в момента.

# 774
Точно за това говорех. Особено по време на Панаира или при дъжд - директно ти казват "Нямаме възможност, обадете се на колеги".

# 775
е как в София със световните задръствания, може да прецениш дали след 3-5-7-9-35 мин ще пристигне таксито на адрес?

# 776
  • България-Швейцария
Не ми се вярва да има недостиг, просто това е най-натовареното време.
Да се убиеш, не можеш да прекосиш целия град за по-малко от 40-50 мин. в пиков час.
Т.е. ако фирмата разполага с 1000 коли, в час пик може да направи не повече от 1000 курса, така си го обяснявам.
В града сме близо 1.5 млн. души вече, смятайте.

# 777
Диспечерите питат шофьорите дали има някой наблизо и в зависимост от това ти казват колко са минутите. Веднъж са ми отказвали и в Пловдив такси, защото нямало наблизо кола и за 10 минути нямало да може да дойде. Явно са си приели някакъв периметър около повикването и ако в този периметър тямат човек, ти отказват.

# 778
  В такива случаи звъни на 91101 това е вътрешен канал на 91280 свалих го случайно от нет-а миналата седмица, пак като търсех такси и после таксиджията ми каза, че това им е вътрешния канал и на обажданията от него  се гледада да не се отказва.

# 779
Споделям, че ме е обхванал ентусиазъм за готвене.
От сутринта съм направила леща, риба на фурна и сега пържа тиквички.
Най-тъпото е, че днес и утре сме канени на два рожденни дни и няма да сме у нас ,за да ядем сготвеното.

Общи условия

Активация на акаунт