Споделете 15

• 22 774
  • 855
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Таксиметровата ми сага приключи след като от последната възможна фирма ми изпратиха кола на 30-тата минута с педантичен шофьор, който през целия път си забърсваше волана с дъх /устен/ и влажна кърпичка, после тестово минаваше с пръст, за да види колко прах е останало, забърсваше в крачола пръста и продължаваше същата процедура за найсти път, забавлявах се  Laughing
След това пред болницата спря случайно такси и го попитах свободно ли е да ме закара, че не ми се разправяше пак с диспечерките, а той ми каза, че ако го изчакам да отиде за 5-10 минути да си свърши някаква работа и да глътне едно кафе, че много му се спи ще ме закара и на луната ако искам.

Това никога не ми се е случвало в Пловдив. Най-дългото време, за което съм чакала такси е било 7 мин.
Това и на мен не ми се е случвало там, също не ми се е случвало и да ми откажат курс за 100 метра, мъжа ми едвам го отучих да отваря вратите на такситата и да ги пита ще ме закарате ли до еди къде си, те просто те карат ако ще и на 5 крачки да си, обичам Пловдив, обичам и такситата там   Heart Eyes

В такива случаи звъни на 91101 това е вътрешен канал на 91280 свалих го случайно от нет-а миналата седмица, пак като търсех такси и после таксиджията ми каза, че това им е вътрешния канал и на обажданията от него  се гледада да не се отказва.
Това си го запазих вече и още утре ще го тествам, дано има ефект, само да не ме питат за кой колега се обаждам  Grinning
Мерси Руми   bouquet

# 781

Много обичам да ям и не съм придирчив.
За такситата - аз звъня, обувам си обувките, слизам пред входа и се качвам
в таксито. Винаги нахоквам таксиджията, ако не е обърнал и се налага да кара на
задна през целия паркинг.

# 782
  • Пловдив / София
Споделям, днес пак ми е от "ония кривите" дни. Без видима причина ми е тъжно от сутринта.  Confused
Мразя да се чувствам така. След малко сигурно и на рев ще започне да ме избива.

# 783
  • При хората, които обичам
Гласувам за всичко в подписа на Волф. Доверявам му се сляпо.
Хи, няма нужда от тема "Кой ме кефи", казах си го Blush

# 784
Споделям, че след малко ще съм на среща с Дуци. много се вълнувам

# 785
Споделям, че колкото и да се опитвам да не обръщам внимание на всичко, което се изписва, казва и т.н. за сестрите, от всеки ъгъл дебне някаква нова конспирация...Радвам се, че се върнаха и са свободни, желая им само доброто, но това в България да се прави новина от всичко направо вече ми идва в повече...Оставете ги на мира  Sick

# 786
  • При хората, които обичам
Способни сме да се оливаме по всяка тема. Факт. Не, че ми харесва, но не мога да го променя.

# 787
Ама как е възможно, до вчера беше "не сте сами", сега се почна всяка втора дума е под вола теле за сестрите...Квото е било е било. Чудя се на кой може да му прави кеф да прави сензации ровейки се в живота и страданието на хората...Гавра...

# 788
Сякаш има недоволни, че им дали апартаменти (ужас!!!), направо се опитват да изкарат, че едва ли не са били на курорт там...абе просто ме е гнус да коментирам  ooooh!

# 789
направо се опитват да изкарат, че едва ли не са били на курорт там...

Вчера в предаването на Милен Цветков и такива изказвания имаше. Rolling Eyes
Хора ,казвам ви ,направо ми идеше да се издрайфам като ги слушах тия зрители ,които се обаждаха!!

# 790
Изобщо няма да чета темата за "кирливите ризи". Не може никой да е обективен в изказванията си без да е запознат с всичко, с абсолютно всичко, иначе си е чесане на езици.
И аз гледах Милен Цветков, някои хора са тотално поразени от жегата ... или от други фактори, но да речем, че жегата е виновна.

# 791
Нищо не чета, нищо нямам време да гледам, само оттук оттам ми стига да виждам в коя посока се почна да се рови и ми се драйфа точно ... Дано нещата не се влошават, а да си живеят свободно хората, само това ме интересува... По принцип не знам, но изпитвам някакво отегчение или не знам но вътрешна съпротива, когато се появи някакъв такъв огромен шум около нещо и се започнат безкрайни дискусии - грам, ама грам не ми се чете и участва, просто пълна апатия към кой какво казал, мислил и т.н....чак се чудя дали не съм повредена Rolling Eyes

# 792
Добре си си, това е т. нар. информационно претоварване, придружено със сензорно засищане. Мозъкът ти съвсем нормално отказва да се товари излишно. Моят също.

Grinning а къде са джинтониците и сангриите?

# 793
Да, Анджи точно така го чувствам...като натоварване с информация, която ми е абсолютна излишна и която дори за най-разпалените учаснтници в дискусиите няма да има значение след броени дни...

Джинтоник не ща да повторя да опитам, сангрия не знам какво е, мартинито е разбрах мойта напитка  Blush

# 794
ей, как съм забравила мартинито  Wink обещавам скоро да му се реванширам, в умерено количество  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт